€ 37,40
€ 33,66
Bespaar 10% (€ 3,74)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Clearblue Digitale ovulatietest

Clearblue DIGITAL ovulatietest – de meest effectieve ovulatietestkit1

Wist je dat een op de twee stellen waarschijnlijk op de verkeerde dagen van de cyclus van de vrouw probeert een kind te verwekken? En wist je dat je lichaamstemperatuur pas toeneemt ná de ovulatie, waardoor je deze niet echt kunt gebruiken om de kans op bevruchting in die cyclus te vergroten?

De Clearblue DIGITAL ovulatietest neemt de stijging in de hoeveelheid ovulatiehormoon LH waar, die 24-36 uur vóór de ovulatie optreedt en stelt de twee beste dagen om zwanger te worden vast in een bepaalde cyclus. Door te vrijen tijdens deze twee dagen heb je de meeste kans om zwanger te worden.

De Clearblue DIGITAL ovulatietest is de meest effectieve ovulatietestkit voor thuis1. Deze test geeft je duidelijke digitale resultaten, dus je hoeft geen lijnen te interpreteren. Bovendien krijg je meer teststaafjes dan bij andere merken, waardoor deze test effectiever is in het waarnemen van je LH-piek.

Je gebruikt de Clearblue DIGITAL ovulatietest eenmaal per dag op hetzelfde tijdstip, op de dagen rond het moment waarop je je LH-piek verwacht. Met deze test worden de dagen van je cyclus vastgesteld waarop je de meeste kans maakt zwanger te worden.

De Clearblue DIGITAL ovulatietest:

 • is voor 99% nauwkeurig in het waarnemen van je LH-piek;
 • biedt 40% meer teststaafjes dan elk ander merk, zodat de kans op het waarnemen van je LH-piek in een bepaalde cyclus wordt vergroot;
 • heeft een uniek knipperend teststaafjessymbool om je te laten zien dat de test werkt;
 • geeft je binnen 3 minuten resultaat.

 

€ 37,40
€ 33,66
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue Digitale ovulatietest

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Dit is een duur product, en de 20 stuks zijn zo op wanneer je een onregelmatige cyclus hebt. Maar het is wel een goed product om te bepalen wanneer je het meest vruchtbaar bent. Resultaat zeer eenvoudig af te lezen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Clearblue Digitale ovulatietest kopen

Je kan Clearblue Digitale ovulatietest van het merk Clearblue , geproduceerd door , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap