€ 39,50
€ 30,02
Bespaar 24% (€ 9,48)
Promotie 24% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Rhumal-Doli 120 tabletten

Omschrijving van Rhumal-Doli

Rhumal-Doli
Lichte tot matige gewrichtsslijtage met pijnlijke perioden met ontstekingen. Combinatie van glucosamine en MSM, aangevuld met vitamine c. In combinatie met een evenwichtige, gevarieerde voeding, draagt vitamine C bij tot de vorming van collageen, noodzakelijk voor een goede werking van het gewrichtskraakbeen.

Indicatie

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheidverliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. • Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. • Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangen veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Gebruik van Rhumal-Doli

Neem 1x2 tabletten Rhumal DOLIper dag, ‘s morgens of ‘s avonds.

Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Rhumal-Doli

Samenstelling: Rhumal Doli is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 2 tabletten 1500mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat, 2000 mg MSM en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat.

*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Ingrediënten :Methylsulfonylmethaan; Kristallijne glucosaminesulfaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose; Bindmiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat, Talk; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose; Bijenwas; Kleurstoffen: Titaandioxide, Geel ijzeroxide; Ascorbinezuur; Bevochtigingsmiddel: Polysorbaat 80.
€ 39,50
€ 30,02

Laatste reviews en ervaringen met Rhumal-Doli

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  soepele gewrichten

  Ben dit beginnen nemen op aanraden van een familielid voor artrose aan de duim en de voet. Het heeft wat tijd nodig maar nu ik het bijna 2 maanden neem, merk ik een duidelijke verbetering. Ik heb veel minder pijn zowel aan mijn hand als aan mijn voet. Ik ben er heel tevreden van en blijf het zeker verder nemen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super tevreden

  Heel erg tevreden minder pijnlijke gewrichten..je voelt merkelijk groot verschil

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima product, bewegen gaat soepel! Prijsverhouding is ok. Pijn verdween in knieën sinds inname. Beter voorkomen dan genezen. Bevat nodige zwavel en vit.C.

  Was deze beoordeling nuttig?

Rhumal-Doli kopen

Je kan Rhumal-Doli van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Glucosamine of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM