Dr. Hauschka Intensieve Conditioner tot 25 jaar 40 ml spray

Dr. Hauschka  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 45,50
€ 15,93
(€ 39,83 / 100 ml)
Bespaar 65% (€ 29,57)
Promotie

Omschrijving van Dr. Hauschka Intensieve Conditioner tot 25 jaar

De Intensieve Conditioners van Dr. Hauschka met een selectie van waardevolle, geritmiseerde stoffen uit de natuur vormen een aanvulling op de basisverzorging. Ze ondersteunen je huid als ze haar evenwicht verloren heeft en een normaliserende stimulans nodig heeft. Intensieve Conditioner tot 25 werkt effectief voor de huid die tijdens de puberteit snel last heeft van puistjes en ontstekingen. De samenstelling van de edelsteen rhodochrosiet, zilver, madeliefje, Oost-Indische kers, natuurlijk zout en toverhazelaar versnelt het herstel van onzuiverheden en harmoniseert je huid. Huidbeeld: Voor de onzuivere, jeugdige huid.

Kwaliteit
- 100 % natuurlijke en/of biologische cosmetica, gecertificeerd volgens de NATRUE en/of BDIH keurmerken.
- is vrij van synthetische geurstoffen en conserveringsmiddelen
- wordt dermatologisch getest op verdraagzaamheid
- grondstoffen bijna uitsluitend afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt, dragen het Demeter-keurmerk of zijn afkomstig van Fair Trade projecten

Indicatie

zuivert en kalmeert de onzuivere huid tot 25 jaar

Gebruik van Dr. Hauschka Intensieve Conditioner tot 25 jaar

Je huid vernieuwt zich in 28 dagen. Net als de regeneratiecyclus van de huid gebruik je Intensieve Conditioner als een kuur van 28 dagen. De Intensieve Conditioner is het meest effectief als ze vier keer per jaar gebruikt wordt als extra stimulans voor je huid. Spray Intensieve Conditioner tot 25 4 à 5 keer ‘s ochtends en ‘s avonds na de reiniging op je gezicht, je hals en je décolleté en druk zacht met je handen in je huid. Het flesje is voldoende voor een kuur van 28 dagen.

Ingrediënten Dr. Hauschka Intensieve Conditioner tot 25 jaar

WATER (AQUA), HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER, MINERAL SALTS, FRAGRANCE (PARFUM)*, LINALOOL*, BELLIS PERENNIS (DAISY) FLOWER EXTRACT1, TROPAEOLUM MAJUS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT1, RHODOCHROSITE1, SILVER1, ALCOHOL, LACTOSE.¹ IN RHYTHMITISED DILUTION *FROM NATURAL ESSENTIAL OILS
€ 45,50
€ 15,93
(€ 39,83 / 100 ml)

Dr. Hauschka Intensieve Conditioner tot 25 jaar kopen

Je kan Dr. Hauschka Intensieve Conditioner tot 25 jaar van het merk Dr. Hauschka , geproduceerd door Wala Geneesmiddelen (eigen cnk) , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Dagverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag > Hydraterende Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Nacht > Hydraterende Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag & Nacht > Hydraterende Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Reiniging > Tonic
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Acne > Dag Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Acne > Nacht Verzorging