Dubbele afkolfset symphony 2 stuks

€ 37,50
€ 32,63
Bespaar 13% (€ 4,87)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Dubbele afkolfset symphony 2 stuks

Omschrijving van Dubbele afkolfset symphony

Met de Symphony borstkolf van Medela kunt u op een comfortabele manier afkolven, dankzij de speciale Comfort Flow Zone. De Symphony is bijzonder zacht voor het uitermate gevoelige borstweefsel. Het is de ideale borstkolf om intensief mee af te kolven. Er zijn echter nog andere voordelen:

  • Met de Symphony kunt u zowel enkel als dubbel afkolven.
  • Met de Symphony kunt u uw borstvoeding op gang brengen.
  • De kolf werkt veilig en schoon dankzij de speciale overloopbeveiliging.
  • De kolf is zeer flexibel omdat hij aanpasbaar is aan uw individuele behoeften.

Indicatie

Wij weten wat moeders en baby's nodig hebben. Daarom hebben we in samenwerking met de University of Western Australia een borstkolf ontwikkeld die het zuigen van de baby nabootst: Medela Symphony.
Praktisch: veilig en gemakkelijk te gebruiken
Efficiënt: meer moedermelk afkolven in minder tijd
Veilig: gebaseerd op jaren onderzoek en testen
Flexibel: aanpasbaar aan individuele behoeften

Gebruik van Dubbele afkolfset symphony

- Lees de gebruiksaanwijzing en bijbehorende instructies voor het eerste gebruik.
- Was vooraf steeds uw handen, ongeacht of u met de hand afkolft of een elektrische kolf gebruikt. Hygiene tijdens het kolven is erg belangrijk.
- Zoek een comfortabel plekje om uw melk af te kolven.
- Kies een borstschild (het deel van de kolf dat de vorm van een trechter heeft) dat bij uw borst past. Het borstschild moet dicht rond uw tepel passen, maar voldoende ruimte laten zodat uw tepel niet tegen de wand van het tunneltje schuurt maar vrij naar voor en achter kan bewegen. Uw tepel moet midden in het schild zitten.
- Als uw tepels groter of juist kleiner dan gemiddeld zijn, hebt u mogelijk een andere maat borstschild nodig. Medela biedt PersonalFit borstschilden in verschillende maten aan.
- Maak het borstschild van de borstpomp vochtig om een betere afdichting te krijgen.
- De sleutel tot geslaagd afkolven is het stimuleren van uw toeschietreflex. Ongemak of pijn hindert de toeschietreflex.
- Na het toeschieten van de melk kiest u een vacuümniveau dat prettig aanvoelt. Afkolven mag absoluut geen pijn doen. Met het juiste vacuüm, heeft u tegelijk het aantal kolfcycli per minuut gevonden dat het beste bij uw borst past. Uw Maximaal Comfortabel Vacuüm.
- Masseer uw borsten, zo nodig, vóór en af en toe tijdens het afkolven om de toeschietreflex en de melkstroom te bevorderen.
- Dubbel afkolven halveert uw afkolftijd, vaak tot 10 à 15 minuten. Dubbel afkolven stimuleert bovendien het prolactineniveau, wat goed is voor de moedermelkproductie. Als u maar één borst per keerk kolft, gaat u nadat de melkstroom geheel is afgenomen over naar de andere borst. Soms is het nodig om beide borsten nogmaals kort af te kolven.
- Moedermelk afkolven mag nooit pijn doen. Als u pijn voelt, en de uitleg die u van ons heeft gekregen uw probleem niet kan oplossen, moet u onmiddellijk stoppen met afkolven en uw lactatiekundige om raad vragen. Voorkom het risico dat u uw gevoelige borstweefsel beschadigt door onjuist gebruik van een borstkolf!
€ 37,50
€ 32,63

Dubbele afkolfset symphony kopen

Je kan Dubbele afkolfset symphony van het merk Medela, geproduceerd door MEDELA BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Accessoires
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Accessoires
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Eten & Drinken