€ 13,50
€ 12,15
(€ 6,94 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,35)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ducray Kelual DS Shampoo + Eluation Shampoo

Ideaal bij jeukende schilferende aandoeningen van de hoofdhuid.

De Ducray Kelual DS Shampoo verwijdert voor langere tijd schilfertjes bij matige tot ernstige en recidiverende roos. Verzacht roodheid en jeuk.

Indicatie

Ernstige schilferende aandoeningen met jeuk en roodheid, seborrheische dermatitis.

Gebruik van Ducray Kelual DS Shampoo + Eluation Shampoo

De shampoo aanbrengen, laten schuimen door lichtjes in te masseren op de hoofdhuid. 3 minuten laten inwerken en daarna overvloedig spoelen. Opnieuw aanbrengen.

Gedurende minstens 6 weken tweemaal per week gebruiken. Daarna, of ter afwisseling, wordt Elution shampoo aanbevolen.

Ingrediënten Ducray Kelual DS Shampoo + Eluation Shampoo

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dihydrogenated Tallow Phthalic Acid Amine, Polysorbate-20, Decyl Glucoside, Ciclopirox Olamine, Lauryl Betaine, Acetamide Mea, Zinc Pyrithione, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Parfum (Fragrance), Magnesium Aluminum Silicate, Polyquaternium-7.
Ducray Kelual DS Shampoo + Eluation Shampoo 175 ml
€ 13,50
€ 12,15
(€ 6,94 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ducray kelual ds shampoo + eluation shampoo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffende shampoo tegen haarroos. Behandelende shampoo en product om te onderhouden. Deze twee producten vullen mekaar zeer goed aan!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vriend heeft veel pelletjes en droog haar. Deze shampoo werd hem aangeraden door de huidarts. Na enkele keren gebruiken begin je al verschil te zien!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me aangeraden door de dermatoloog. Ik heb regelmatig last van opstoten van psoriasis wat zich dikwijls uit in vervelende schilfers tussen het hoofdhaar. Door de Ducray shampoo te gebruiken kan ik alles goed onder controle houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de shampoo eluation is zacht voor bij een beschadigde hoofdhuid ,men kan dit elke dag gebruiken , aangenaam van geur , kelual shampoo is voor als je alleen hardnekkig roos hebt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden met deze shampoo die mijn dermatologe voorschreef. Sedert ik deze gebruik heb ik minder jeuk op mijn hoofd en glanst mijn haar en ook minder pellekes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik die schampo tegen de schilfers al heel lang en ik ben daar persoonlijke zeer tevreden over. De jeuk en schilfers zijn veel beter. Bij regelmatig gebruik top product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn dochter heeft psoriasis en dit werd voorgeschreven door dermatologe wij gebruiken het naast een shampoo met cortisone om te kunnen afwisselen, werkt super!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De shampoo is zeer efficiënt tegen roos.Ik gebruik hem al een ganse tijd op advies van de dermatoloog.Het is ook leuk meegenomen van nog een extra shampoo gratis er bij te krijgen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over beiden producten. Ik gebruik deze op aanraden van de dermatoloog, steeds afwisselend. Zijn zeer zacht voor het haar en heb de indruk dat ze zeker hun werk doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vindt het een zéér goed product. Al vanaf de eerste applicatie merkte ik resultaat en was mijn hoofdhuid gekalmeerd. Bovendien is het redelijk zuinig in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede shampoo wanneer je heel veel last hebt van grote schilfers die zeer opvallend en geloof me we hebben een twintigtal andere eerst gebruikt om te constateren dat deze doet wat het beloofd! en hij ruik nog goed ook, want sommige andere waren niet te harden van de stank na het wassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede shampoo,kalmeert de huid direct na gebruik en de schilfers verdwijnen ook vlug!Jaren geleden kreeg ik te horen dat ik seborroisch eczeem had en na veel producten heeft een dermatoloog mij ducray aangeraden,waar ik nog steeds content van ben!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede shampoo die de hoofhuid kalmeert en de jeuk doet verminderen. De pelletjes/korstjes worden zacht verwijderd. De bijgeleverde Eluation shampoo dient uitstekend ter afwisseling.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt is waarschijnlijk niet geschikt voor mijn hoofdhuid, had ik het op voorhand kunnen testen dan had ik het niet gekocht, ik heb een supergevoelige huid en zeker hoofdhuid met grote schilfers en een serieus branderig gevoel, weer en produkt dat de kast ingaat tegen beter weten in
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij regelmatig gebruik goeie resultaten, dit product werd mij trouwens aanbevolen door een dermatoloog. De Eluation shampoo doet daadwerkelijk wat vermeld wordt op de verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had en heb al zoveel verschillende shampoo's uitgeprobeerd maar deze heeft echt onmiddellijk en blijvend resultaat.voor mijn man en mij niks anders meer dan deze!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  reeds lang last van heftige jeuk op de hoofdhuid. op aanraden van mijn dermatologe dit product gekocht en schilfers en vooral de hevige jeuk waren verdwenen na één week = 2 maal wassen. nu nog elke week 1x wassen met kelual als onderhoudsbehandeling.

Ducray Kelual DS Shampoo + Eluation Shampoo kopen

Je kan Ducray Kelual DS Shampoo + Eluation Shampoo van het merk Ducray, geproduceerd door DUCRAY - PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Shampoo > Shampoo Anti-Roos