€ 13,50
€ 12,15
(€ 12,15 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,35)

Omschrijving van Ducray Kelual DS Shampoo Nieuwe Formule

De Ducray Kelual DS Shampoo is uw ideale partner in de strijd tegen hardnekkige schilfers en roos. Deze shampoo verwijdert schilfers langdurig en verzacht ook snel de gevoelige hoofdhuid. De erg veelzijdige formule met zuiverende bestanddelen werken ook in op alle factoren die ernstige roos veroorzaken. Door het gebruik van deze shampoo kunnen ook nieuwe opflakkeringen voorkomen worden, slechts 1x per week is voldoende ter onderhoud.
- Een zachte crème shampoo die de hoofdhuid kalmeert en zuivert
- Te gebruiken als aanvalskuur maar ook ter onderhoud
- Onmiddelijke verzachting van jeuk
- Geformuleerd zonder parabenen

Indicatie

Een verzachtende anti-roos shampoo voor de jeukende en gevoelige/rode hoofdhuid, seborrheische dermatitis.
Ducray Kelual DS Shampoo Nieuwe Formule 100 ml
€ 13,50
€ 12,15
(€ 12,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ducray kelual ds shampoo nieuwe formule

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor gevallen van hardnekkige roos met jeuk. Alles wat u nodig heeft, is een shampoo om te worden ontlast. Ik gebruik het alleen als ik er behoefte aan heb
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Ducray Kelual DS Shampoo is aan te raden als u een gevoelige hoofdhuid hebt voor schilfertjes. De shampoo aanbrengen, 5 minuten laten inwerken en uitspoelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze shampo gebruik ik ook al jaren omdat het de jeuk verzacht van je hoofdhuid. Ik heb heel veel jeuk en ik behelp mij ook met Aerus pillen. Het vermindert ook de schilfers deze shampoo.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na heel lang zoeken naar een shampoo tegen hevige schilfers, raadde de apotheker deze shampoo aan. Al na de eerste keer wassen, waren de klachten al een heel stuk minder. Telkens er zich opnieuw schilfervorming voordoet, gebruik ik deze shampoo enkele malen en ik ben echt verlost van mijn schilfers
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Le shampooing DS est très efficace et réduit les démangeaisons, à utiliser en complément avec l'élution, j'en suis très satisfaite. Je le recommande :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Krachtige shampoo voor schilferende hoofdhuid. Geurloos. Kleine prijzige flacon, maar wel niet veel nodig. Na gebruik ziet het haar er glanzend en gevoed uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb veel last van huidschilfers. Wanneer ik mijn haar was met een gewone shampoo zelfs degene waarmee reclame wordt gemaakt het probleem te verhelpen, krijg ik het niet opgelost. Met deze shampoo wel

Ducray Kelual DS Shampoo Nieuwe Formule kopen

Je kan Ducray Kelual DS Shampoo Nieuwe Formule van het merk Ducray, geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Shampoo > Shampoo Anti-Roos