€ 13,50
€ 12,15
(€ 12,15 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,35)

Omschrijving van Ducray Kelual DS Shampoo Nieuwe Formule

De Ducray Kelual DS Shampoo is uw ideale partner in de strijd tegen hardnekkige schilfers en roos. Deze shampoo verwijdert schilfers langdurig en verzacht ook snel de gevoelige hoofdhuid. De erg veelzijdige formule met zuiverende bestanddelen werken ook in op alle factoren die ernstige roos veroorzaken. Door het gebruik van deze shampoo kunnen ook nieuwe opflakkeringen voorkomen worden, slechts 1x per week is voldoende ter onderhoud.
- Een zachte crème shampoo die de hoofdhuid kalmeert en zuivert
- Te gebruiken als aanvalskuur maar ook ter onderhoud
- Onmiddelijke verzachting van jeuk
- Geformuleerd zonder parabenen

Indicatie

Een verzachtende anti-roos shampoo voor de jeukende en gevoelige/rode hoofdhuid, seborrheische dermatitis.
€ 13,50
€ 12,15
(€ 12,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ducray kelual ds shampoo nieuwe formule

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product dat ons is aanbevolen door een dermatoloog. Mijn partner lijdt aan veel allergieën en zijn hoofdhuid reageert zeer goed op deze shampoo.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is vrij duur, dus ik gebruik het enkel wanneer ik het echt nodig heb. Dit werkt zeer goed, maar maakt het haar ook wat droog. Daarom wissel ik af met de Extra zachte shampoo van Ducray.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door dermatoloog gezien ik soms last heb van jeuk aan mn hoofdhuid, doch geen last van schilfers. Ik gebruik 'm al jaren zo eens in de 2 weken en hij doet zn werk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd last van korstjes op hoofdhuid. Gaf jeuk. Met de alom bekende shampoo tegen roos bleef ik jeuk hebben en roodheid thv de haarlijn. Met enige twijfel Ducray geprobeerd. Na eerste wassing vond ik dat ik veel pelletjes had in mijn haar maar niet thv mijn haar wortels. Maw schilfertjes kwamen los van de hoofdhuid. Na 2 de wassing geen enkel schilfertjes meer te bespeuren. De combinatie van een crème tegen jeuk en roodheid van Laroche, die ik smeerde 2 x per dag thv mijn haarlijn, ben ik volledig van mijn probleem verlost. Fantastisch product.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog niet geprobeerd.maar heb ik bestelde op advies van een dermatoloog Dokter. Die zegt dit product is beter en natuur geen bijwerking of beschadigd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Schilfers die je kleren ontsieren en je oncomfortabel laten voelen zijn zo weg na 2 wasbeurten met Ducray Kelual. Je voelt je een stuk meer zelfverzekerd en je komt er veel netter voor.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product aanbevolen door een dermatoloog om jeuk van de hoofdhuid te voorkomen. Ik ben echt tevreden met dit product omdat ik geen jeuk meer heb en ik gebruik het met verschillende vergelijkbare producten voor een betere efficiëntie
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor gevallen van hardnekkige roos met jeuk. Alles wat u nodig heeft, is een shampoo om te worden ontlast. Ik gebruik het alleen als ik er behoefte aan heb
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Ducray Kelual DS Shampoo is aan te raden als u een gevoelige hoofdhuid hebt voor schilfertjes. De shampoo aanbrengen, 5 minuten laten inwerken en uitspoelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze shampo gebruik ik ook al jaren omdat het de jeuk verzacht van je hoofdhuid. Ik heb heel veel jeuk en ik behelp mij ook met Aerus pillen. Het vermindert ook de schilfers deze shampoo.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na heel lang zoeken naar een shampoo tegen hevige schilfers, raadde de apotheker deze shampoo aan. Al na de eerste keer wassen, waren de klachten al een heel stuk minder. Telkens er zich opnieuw schilfervorming voordoet, gebruik ik deze shampoo enkele malen en ik ben echt verlost van mijn schilfers
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Le shampooing DS est très efficace et réduit les démangeaisons, à utiliser en complément avec l'élution, j'en suis très satisfaite. Je le recommande :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Krachtige shampoo voor schilferende hoofdhuid. Geurloos. Kleine prijzige flacon, maar wel niet veel nodig. Na gebruik ziet het haar er glanzend en gevoed uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb veel last van huidschilfers. Wanneer ik mijn haar was met een gewone shampoo zelfs degene waarmee reclame wordt gemaakt het probleem te verhelpen, krijg ik het niet opgelost. Met deze shampoo wel

Ducray Kelual DS Shampoo Nieuwe Formule kopen

Je kan Ducray Kelual DS Shampoo Nieuwe Formule van het merk Ducray, geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Shampoo > Shampoo Anti-Roos