Ducray Neoptide Homme 100 ml

Ducray  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 46,00
€ 35,42
(€ 35,42 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 10,58)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ducray Neoptide Homme

Ducray Neoptide Homme bevat een duo gepatenteerde en innoverende actieve bestanddelen* die chronische haaruitval bij mannen efficiënt tegengaan. Peptidoxyl-4 stimuleert de microcirculatie van de hoofdhuid, terwijl de monolaurine de werking afremt van het eiwit dat haaruitval veroorzaakt. De combinatie van beide laat toe het WNT-signaal te normaliseren, dat een belangrijke rol speelt in de aanmaak van cellen van de haarfollikel**.

* Gedeponeerd patent
** Actieve bestanddelen in vitro getest

Resultaten:
  •  Remt haaruitval af: 90% tevredenheid*
  •  Behoudt de haarmassa*
* Waarnemingen na 3 maanden: gebruikerstest bij 48 mannen met chronische haaruitval. Neoptide Homme 1 keer per dag aanbrengen.

Indicatie

Lotion zonder spoelen, tegen chronische haaruitval bij mannen.

Gebruik van Ducray Neoptide Homme

1 keer per dag 9 keer verstuiven op de kalende huid, op de droge of vochtige hoofdhuid. Geen shampoo gebruiken binnen de twee uur nadat het product is aangebracht. Niet spoelen. De behandeling minimum 3 maand volgen. De shampoo Anaphase+ wordt aanbevolen als bijhorende verzorging.

Ingrediënten Ducray Neoptide Homme

WATER (AQUA). ALCOHOL (ALCOHOL DENAT). PPG-26-BUTETH-26. ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. BETAINE. ACETYL TETRAPEPTIDE-3. ARTEMIA EXTRACT. DEXTRAN. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERIN. GLYCERYL LAURATE. PANTHENOL. PROPYLENE GLYCOL. TOCOPHERYL NICOTINATE.

Waarschuwing

Niet gebruiken op huid met letsels.  Niet verstuiven in de buurt van de ogen. Niet inademen. Te gebruiken in goed verluchte ruimtes.

Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 46,00
€ 35,42
(€ 35,42 / 100 ml)

Ducray Neoptide Homme kopen

Je kan Ducray Neoptide Homme van het merk Ducray , geproduceerd door DUCRAY - PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Lotion