€ 27,95
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Duoderm Extra Dun Verband 10cm x 10cm Vierkant

Dun hydrocolloïd verband, vierkant

DuoDERM Extra Dun (verband) is een hydrocolloïd verband met een unieke hydrocolloïde ConvaTec-formule waardoor het zich onderscheidt van andere hydrocolloïde verbanden. DuoDERM Extra Dun heeft een waterdampdoorlatende buitenste film die een occlusieve vochtige omgeving verzekert. DuoDERM Extra Dun is geschikt voor de verzorging van licht exsuderende wonden.
Duoderm Extra Dun Verband 10cm x 10cm Vierkant 5 stuks
€ 27,95

Laatste reviews en ervaringen met Duoderm extra dun verband 10cm x 10cm vierkant

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je diabetes hebt en je krijgt een wond dan wil het niet zo snel genezen, maar met behulp van deze pleisters gaat de genezing vele malen sneller dan zonder, dus voor mij is dit een goede oplossing
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Duoderm extra dun 10x10 is goed te gebruiken bij licht vochtige (brand) wonden,hypergranulatie, is waterdicht en houd tot ongeveer zeven dagen. Het versnelt de genezen ten opzichte van een normaal verband door de instand houding van een gezonde vochtige cultuur in de wondomgeving.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een ideaal verband voor het behandelen van (open) blaren bij (meerdaagse) wandelevenementen, zowel op de hiel als onder de voeten. Daarna nog wel leukoplast er overheen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als EHBO vereniging hebben wij dit materiaal gebruikt tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Wij zijn er erg tevreden over en zijn tijdens het gebruik geen klachten tegen gekomen. wat mij wel is opgevallen, dat...ondanks extra dun, ik ze toch dikker vind als die je kunt kopen bij de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De duodenum bevalt goed, dit omdat ik allergisch ben voor pleisters etc, dus is dit voor mij een goed alternatief. Ik ben bij farmaline terecht gekomen door te surfen op internet. De duoderm bij de apotheek was erg duur voor 5 velletjes moest ik meer dan 40 euro betalen en bij jullie voor hetzelfde met verzendkosten 28 euro en aangezien ik dit zelf moet betalen, is dit natuurlijk de goedkoopste optie. Mijn voornemen voor de toekomst is om dat als ik iets zelf moet aanschaffen van de huisarts eerst op jullie site ga kijken en de kans is zeer groot dat ik voortaan ook bij jullie bestel en ik heb al een aantal mensen aangeraden om dit ook te doen.

Duoderm Extra Dun Verband 10cm x 10cm Vierkant kopen

Je kan Duoderm Extra Dun Verband 10cm x 10cm Vierkant van het merk Convatec, geproduceerd door CONVATEC BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden