€ 17,49
€ 15,57
Bespaar 11% (€ 1,92)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Durex Classic Natural Condooms

De Durex Classic Natural Condooms zijn de originele Durex-condooms, betrouwbaar als altijd. Met dit klassieke Durex condoom heb je alle zekerheid die je nodig hebt en is plezier verzekerd. Het zijn easy-on condooms: ze hebben een unieke anatomische vorm zodat het condoom gemakkelijk kan worden omgedaan en afgerold.
- Het orginele Durex-condoom
- De condooms zijn voorgevormd met het Easy-OnTM* design, met reservoir voor comfort en goede pasvorm
- Transparante latex condoom van natuurlijk rubber met een normale hoeveelheid glijmiddel al aanwezig
- Nominele beedte: 52 mm
- Zonder smaak en volledig glad van textuur

*Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.

Indicatie

De klassieke Durex condoom van latex met een normale hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 52mm.

Gebruik van Durex Classic Natural Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
 Durex Classic Natural Condooms 20 stuks
€ 17,49
€ 15,57

Laatste reviews en ervaringen met durex classic natural condooms

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerst stonden wij wat weigerachtig om te bestellen via een online apotheek, maar achteraf bleek de bezorgdheid onterecht. Wel iets latere levering dan voorzien.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het doosje hardx klassieke condooms met 20 stuks, was voordeliger in prijs:-) en het is zeer efficiënt in het beschermen van zowel ziekten als zwangerschappen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Komt overeen met de productbeschrijving. Snelle levering. Aarzel niet. Goede koop. Reukloos, gesmeerd. Huidige gewaarwordingen. Interessant box formaat.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Durex is mijn favoriete merk, het heeft me nooit verraden:) dus ik zie geen reden om minder dan 5* te zetten Het is klassiek, je hoeft niet te zoeken naar een verschil in sensatie, maar ik hou niet echt van conserveringsmiddelen, maar goed.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede website met duidelijke informatie en efficiënte zoekfunctie. Snelle en correcte levering en afhandeling. Er zijn eenvoudig geen problemen opgetreden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  In termen van bescherming is het de beste, maar als een verhouding sterker wordt voor meer sensaties, scheurt het condoom te snel! Hier is mijn mening

Durex Classic Natural Condooms kopen

Je kan Durex Classic Natural Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Accessoires
50+ > Seksualiteit > Voorbehoedsmiddelen
Seksualiteit > Condooms
Dierenverzorging > Accessoires
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Accessoires