€ 22,99
€ 20,69
Bespaar 10% (€ 2,30)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Durex Feeling Sensitive Condooms

Durex Feeling Sensitive Condooms, heel eenvoudig het dunste condoom uit ons assortiment. Ultradun voor extra gevoeligheid tijdens het vrijen. Sensitive condooms brengen mensen dichter bij elkaar en zijn de dunste condooms in onze latex reeks. De condooms bieden hetzelfde niveau van zekerheid en bescherming en zijn speciaal ontworpen zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. De anatomische pasvorm geeft een beter gevoel tijdens het vrijen.
- Ultra dun voor meer gevoel tijdens het vrijen
- Voorgevormd Easy-OnTM met reservoir voor comfort en goede pasvorm bij het aanbrengen
- Transparant latex condoom van natuurlijk rubber
- Een nominele beedte van 52,5mm

*Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.

Indicatie

De ultra dunne Durex condoom van latex voor een beter gevoel, heeft een normale hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 52,5mm.

Gebruik van Durex Feeling Sensitive Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.


Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
Durex Feeling Sensitive Condooms 24 stuks
€ 22,99
€ 20,69

Laatste reviews en ervaringen met Durex feeling sensitive condooms

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is niet zo dik als de meeste condooms, ruikt niet onaangenaam en zit comfortabel. Man heeft meer gevoel dan bij andere condooms. Zorgt voor een comfortabel gevoel en is amper te merken als het aan is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gewoonweg veilig en degelijk van kwaliteit! En het spaart je het schaamrood bij de apotheek! De prijs is zoals altijd bij Farmaline zeer voordelig en de service uitstekend! Netjes verpakt en een vlotte levering! Top in alle opzichten dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Feeling Sensitive condooms van Durex voelen beter aan bij het vrijen in vergelijking met de andere condooms van Durex. De beste van allemaal!!! Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super mijn all time favourites ! Beste van allemaal ! We gebruiken Durex al jaren en er bestaat geen betere! Handig vlot en dun , meer moet dat niet zijn !

Durex Feeling Sensitive Condooms kopen

Je kan Durex Feeling Sensitive Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Seksualiteit > Voorbehoedsmiddelen
Seksualiteit > Condooms