€ 39,99
€ 33,99
Bespaar 15% (€ 6,00)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Durex Feeling Sensitive Condooms Maxi Pack

Durex Feeling Sensitive Condooms, heel eenvoudig het dunste condoom uit ons assortiment. Ultradun voor extra gevoeligheid tijdens het vrijen. Sensitive condooms brengen mensen dichter bij elkaar en zijn de dunste condooms in onze latex reeks. De condooms bieden hetzelfde niveau van zekerheid en bescherming en zijn speciaal ontworpen zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. De anatomische pasvorm geeft een beter gevoel tijdens het vrijen.
- Ultra dun voor meer gevoel tijdens het vrijen
- Voorgevormd Easy-OnTM met reservoir voor comfort en goede pasvorm bij het aanbrengen
- Transparant latex condoom van natuurlijk rubber
- Een nominele beedte van 56 mm

*Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.

Condooms zijn de enige manier om deze infecties te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen een condoom gebruiken, is Durex een actie gestart, in samenwerking met onze ziekenfondsen, zodat je je condooms nu gratis kunt verkrijgen!
 
Zo werkt het!
Durex condooms worden terugbetaald door Durex tot een maximum van €30 per jaar. De vergoeding geldt enkel als je bent aangesloten bij de Christelijke of Socialistische Mutualiteit. De terugbetaling is geldig voor Durex condooms die gekocht werden bij de (online) apotheek voor 31/12/2018.
 
Om je aankoopbedrag terug te ontvangen, moet je het volgende doen:
Bezorg je originele aankoopbewijs (kassaticket) samen met een klevertje van de mutualiteit en je IBAN-nummer naar:
 
DUREX MUTUALITÉ
C/O HighCo DATA BP
13063
1733 ASSE
 
De terugbetaling vindt plaats door overschrijving op de bankrekening (IBAN en BIC) die is ingevuld, of op het rekeningnummer dat gekoppeld is aan je lidnummer van het ziekenfonds. De voorwaarden van deze terugbetalingscampagne kunnen door de mutualiteiten worden gewijzigd.

Indicatie

De ultra dunne Durex condoom van latex voor een beter gevoel, heeft een normale hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 56 mm.

Gebruik van Durex Feeling Sensitive Condooms Maxi Pack

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.


Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
€ 39,99
€ 33,99
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Durex Feeling Sensitive Condooms Maxi Pack

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goedkoper dan in de apotheek

  Zeer tevreden met dit product sinds het begin. Deze maxi Pasen is goedkoper.

  Was deze beoordeling nuttig?

Durex Feeling Sensitive Condooms Maxi Pack kopen

Je kan Durex Feeling Sensitive Condooms Maxi Pack van het merk Durex , geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Seksualiteit > Voorbehoedsmiddelen
Seksualiteit > Condooms