Durex Fiesta Condooms 6 Stuks

€ 6,60
€ 5,94
Bespaar 10% (€ 0,66)

Omschrijving van Durex Fiesta Condooms

Voor meer plezier in je seksleven zijn de gekleurde Durex Fiesta condooms ook voorzien van een bijpassend smaakje.

Gebruik van Durex Fiesta Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.


Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Geen enkel voorbehoedsmiddel kan 100% bescherming verzekeren tegen zwangerschap, het HIV virus of seksueel overdraagbare aandoeningen.

Durex Fiesta Condooms 6 Stuks
€ 6,60
€ 5,94

Laatste reviews en ervaringen met Durex fiesta condooms

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Met banaan, aardbei en sinaasappel heeft een goede smaak. Niet duur en een goed merk. Vergeet niet dat condooms recht op belastingaftrek. Hou bonnen bij voor uw boekhouder!

Durex Fiesta Condooms kopen

Je kan Durex Fiesta Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Seksualiteit > Voorbehoedsmiddelen
Seksualiteit > Condooms