Durex Jeans Condooms 3 Stuks

€ 3,00
€ 2,70
Bespaar 10% (€ 0,30)
Product uit handel

Omschrijving van Durex Jeans Condooms

Durex Jeans zijn nu speciaal ontworpen om makkelijker aan te brengen en ze geven een beter gevoel tijdens het vrijen.

Gebruik van Durex Jeans Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Geen enkel voorbehoedsmiddel kan 100% bescherming verzekeren tegen zwangerschap, het HIV virus of seksueel overdraagbare aandoeningen.

Durex Jeans Condooms 3 Stuks
€ 3,00
€ 2,70
Product uit handel

Laatste reviews en ervaringen met Durex jeans condooms

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Durex jeans voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Kwaliteitsvol produkt. Het produkt werd tijdig geleverd door farmaline. Geen probleem te melden.

Durex Jeans Condooms kopen

Je kan Durex Jeans Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Seksualiteit > Voorbehoedsmiddelen
Seksualiteit > Condooms