€ 9,99
€ 8,99
(€ 17,98 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,00)

Omschrijving van Durex Play Sensitive Glijmiddel

Durex Play Sensitive gel geeft een ongekend fijn gevoel dankzij de speciale extra zachte formule. De gel is verkrijgbaar in een praktisch en hygiënisch pompflesjeflacon. Het glijmiddel is op waterbasis gemaakt, kleurloos, eetbaar, niet vet en het kan worden gebruikt met alle soorten condooms (in tegenstelling tot vette substanties als olie of vaseline, die het condoom kunnen beschadigen).
 
Waarom een glijmiddel gebruiken?
Om allerlei redenen kan het zijn dat jouw lichaam uit zichzelf niet vochtig genoeg wordt, hoe opgewonden je ook bent. Een glijmiddel kan dan helpen de seks plezieriger te maken. Met een glijmiddel kun je je seksleven ook wat meer pit geven en nieuwe sensaties ervaren.

Indicatie

Een extra zacht glijmiddel op waterbasis, geurloos, kleurloos, eetbaar en kan gebruikt worden met alle soorten condooms.

Gebruik van Durex Play Sensitive Glijmiddel

Haal de dop eraf en draai aan de pomp. Druk op de pomp en breng een dosis gel aan op de erogene zones.

Waarschuwing

- Dit glijmiddel is geen voorbehoedsmiddel en bevat geen zaaddodende stoffen. Het is wateroplosbaar, geeft geen vlekken en is makkelijk uit te wassen.
- Vermijd ieder contact met de ogen. In geval van irritatie stoppen met het gebruik. Als de irritatie aanhoudt of als je nooit zonder glijmiddel kunt, raadpleeg dan een arts/apotheker.
- Buiten direct zonlicht bewaren op een droge, koele plaats. Na openen binnen drie maanden gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 9,99
€ 8,99
(€ 17,98 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Durex Play Sensitive Glijmiddel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Het is veruit het beste glijmiddel dat ik heb geprobeerd, voordat ik een ander glijmiddel op waterbasis heb gebruikt, en het heeft lang geduurd en we hebben er niet veel gebruikt, dit met een kleine hoeveelheid is meer dan genoeg, en het gevoel zeer aangenaam. Het is compatibel met condooms

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Hebben dit glijmiddel honderden keren gebruikt. In de loop van het jaar of zo heb ik het gebruikt het is een grote hulp voor wanneer het te strak is. Zelfs als je een beetje op je lippen of mond komt, is het zoet en niet zo slecht van smaak als sommige andere merken. Durex is gewoon een aanrader voor plezier en gemak. Zeker een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  probeer en neem of u alleen of in paren en zeer effectief bent en smeert goed en door gemakkelijk met water en geeft een zeer aangenaam gevoel van zachtheid op de huid geen irritatie en geeft een correct product en geeft geen lichte parfum plakt. zeer goed product

  Was deze beoordeling nuttig?

Durex Play Sensitive Glijmiddel kopen

Je kan Durex Play Sensitive Glijmiddel van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms
Seksualiteit > Glijmiddel
Seksualiteit > Plezier
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel