€ 7,01
€ 6,31
(€ 12,62 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,70)

Omschrijving van Durex Play Sensitive Glijmiddel

Durex Play Sensitive gel geeft een ongekend fijn gevoel dankzij de speciale extra zachte formule. De gel is verkrijgbaar in een praktisch en hygiënisch pompflesjeflacon. Het glijmiddel is op waterbasis gemaakt, kleurloos, eetbaar, niet vet en het kan worden gebruikt met alle soorten condooms (in tegenstelling tot vette substanties als olie of vaseline, die het condoom kunnen beschadigen).
 
Waarom een glijmiddel gebruiken?
Om allerlei redenen kan het zijn dat jouw lichaam uit zichzelf niet vochtig genoeg wordt, hoe opgewonden je ook bent. Een glijmiddel kan dan helpen de seks plezieriger te maken. Met een glijmiddel kun je je seksleven ook wat meer pit geven en nieuwe sensaties ervaren.

Indicatie

Een extra zacht glijmiddel op waterbasis, geurloos, kleurloos, eetbaar en kan gebruikt worden met alle soorten condooms.

Gebruik van Durex Play Sensitive Glijmiddel

Haal de dop eraf en draai aan de pomp. Druk op de pomp en breng een dosis gel aan op de erogene zones.

Waarschuwing

- Dit glijmiddel is geen voorbehoedsmiddel en bevat geen zaaddodende stoffen. Het is wateroplosbaar, geeft geen vlekken en is makkelijk uit te wassen.
- Vermijd ieder contact met de ogen. In geval van irritatie stoppen met het gebruik. Als de irritatie aanhoudt of als je nooit zonder glijmiddel kunt, raadpleeg dan een arts/apotheker.
- Buiten direct zonlicht bewaren op een droge, koele plaats. Na openen binnen drie maanden gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 7,01
€ 6,31
(€ 12,62 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Durex Play Sensitive Glijmiddel

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  altijd zeer tevreden over de producten van Durex. ik dacht gewoon aan de grotere container. het bestellen ervan laat u toe om discreet te blijven bij uw aankopen. aanvaardbare levering

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Snelle levering, redelijke prijs en gebruiksvriendelijk. Dit product veroorzaakt geen irritatie. Ik ben zeer tevreden en beveel het ten zeerste aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Très efficace, à recommander. Déjà essayé d'autres produits mais jamais satisfait. Non par la lubrification en elle-même mais par l'aspect collant, la durée de l'efficacité du produit.

  Was deze beoordeling nuttig?

Durex Play Sensitive Glijmiddel kopen

Je kan Durex Play Sensitive Glijmiddel van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms
Seksualiteit > Glijmiddel
Seksualiteit > Plezier
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel