€ 9,99
€ 8,99
(€ 17,98 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,00)

Omschrijving van Durex Play Sensitive Glijmiddel

Durex Play Sensitive gel geeft een ongekend fijn gevoel dankzij de speciale extra zachte formule. De gel is verkrijgbaar in een praktisch en hygiënisch pompflesjeflacon. Het glijmiddel is op waterbasis gemaakt, kleurloos, eetbaar, niet vet en het kan worden gebruikt met alle soorten condooms (in tegenstelling tot vette substanties als olie of vaseline, die het condoom kunnen beschadigen).
 
Waarom een glijmiddel gebruiken?
Om allerlei redenen kan het zijn dat jouw lichaam uit zichzelf niet vochtig genoeg wordt, hoe opgewonden je ook bent. Een glijmiddel kan dan helpen de seks plezieriger te maken. Met een glijmiddel kun je je seksleven ook wat meer pit geven en nieuwe sensaties ervaren.

Indicatie

Een extra zacht glijmiddel op waterbasis, geurloos, kleurloos, eetbaar en kan gebruikt worden met alle soorten condooms.

Gebruik van Durex Play Sensitive Glijmiddel

Haal de dop eraf en draai aan de pomp. Druk op de pomp en breng een dosis gel aan op de erogene zones.

Waarschuwing

- Dit glijmiddel is geen voorbehoedsmiddel en bevat geen zaaddodende stoffen. Het is wateroplosbaar, geeft geen vlekken en is makkelijk uit te wassen.
- Vermijd ieder contact met de ogen. In geval van irritatie stoppen met het gebruik. Als de irritatie aanhoudt of als je nooit zonder glijmiddel kunt, raadpleeg dan een arts/apotheker.
- Buiten direct zonlicht bewaren op een droge, koele plaats. Na openen binnen drie maanden gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden.
Durex Play Sensitive Glijmiddel 50 ml gel
€ 9,99
€ 8,99
(€ 17,98 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Durex play sensitive glijmiddel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename gel als de vagina wat te droog is. Verhoogt het plezier. Kende het product al eerder vanuit Nederland. Bij Farmaline snel en discreet aangevraagd en geleverd gekregen in een ander Europees land.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het voelt aangenaam. Het ruikt lekker. Het heeft geen nare bijwerkingen zoals jeuk, pijn, uitslag. Het werkt voortreffelijk. Het is een heel handig middel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer Goed product, niet vettig, gemakkelijk te verwijderen uit textiel, neutraal van geur en smaak, niet irriterend, makkelijk aan te brengen, handige tube
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger ook al diverse glijmiddelen gekocht, waar ik niet veel verschil van merk. Nu dit gekocht, ook tevreden, doch voor eerste gebruik moeilijk open te krijgen. Het pompje zat nl. vast.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alle pijnen verdwijnen als sneeuw voor de zon tijdens het vrijen; Dit glijmiddel voelt natuurlijk aan en het helpt bij droogheid en pijn. Het is aangenaam in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  betrouwbaar discreet interessant heel gemakkelijk om producten te bestellen alles op voorraad direct leverbaar binnen enkele dagen in huis via kiala direct gaan afhalen

Durex Play Sensitive Glijmiddel kopen

Je kan Durex Play Sensitive Glijmiddel van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms
Seksualiteit > Glijmiddel
Seksualiteit > Plezier
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel