Dynergo 18 ml ampoules

€ 13,49
€ 12,14
(€ 67,44 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,35)

Omschrijving van Dynergo

Wordt voorgesteld bij:
- vermoeidheid
- stress
- concentratiestoornissen
- afname van het mentaal of fysisch rendement
- hoge intellectuele inspanning
- gebrek aan vitaliteit
- zwangerschap
- borstvoeding
- dieet
- onvoldoende of onevenwichtige voedselopname

Gebruik van Dynergo

Voeg de inhoud van een ampul toe aan een half glas al dan niet gesuikerde vloeistof. We raden 3 tot 6 ampullen per dag aan in meerdere innames.

Ingrediënten Dynergo

Water - citrullinemalaat 10% - zuurteregelaar: geconcentreerde oplossing van nariumhydroxide - natuurlijke aroma van sangria-sinaasappelen.

Waarschuwing

Suikervrij

Dynergo 18 ml ampoules
€ 13,49
€ 12,14
(€ 67,44 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Dynergo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem regelmatig dynergo ampoules in kuur van 2 of 3 weken. Merkbare verbetering van vermoeidheid na ongeveer 6 dagen (of ongeveer eerste doos). Ben er heel tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel gaf mij een mentale boost en ik werd er energieker van. Ik had ze op doktersadvies genomen voor spierpijn, maar op dat vlak hebben ze niets gedaan. Maar met de mentale boost ben ik ook al tevreden! De zakjes met aardbeismaak zijn wel lekkerder dan deze ampules. Wel opletten als je dit online bestelt want het zijn glazen ampules en bij mij waren er twee kapot bij levering... Farmaline heeft mij hiervoor wel een correcte tegemoetkoming voorzien. Bij het openen van een van de ampules thuis heb ik ook in mijn vinger gesneden. De toedieningsvorm is dus niet zo handig :-)
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  eerlijk gezegd we voelen er niets van ... mijn man en ik nemen het nu bijna 2 weken en voelen/zien geen effect. We zullen op zoek gaan naar een product dat beter bij onze behoeftes past.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb vandaag een t-shirt van dynergum gedragen en gewonnen met karting :) geen last van spierpijn of dergelijke, wel enkele uren erectie gehad. Wel niet de beste tijden gehaald, misschien als jullie mij een trui bezorgen, dat het dan lukt. Ook gisteren ampoules aan mijn poules gevoerd, veel eieren gelegd maar wel wat dunnere schaal. Voor de rest heel lekker in combinatie met appelmoes en patatten en worst. Echte aanrader!!!!!! Xoxoxo Rappe rudy
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Niet zeker of een kuur van 18 ampoules wel voldoende is. Wellicht wordt het pas effectief na een langere inname. Zeer fragiele ampoules die snel breken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wat een super spul heb pas 1 dag 3 ampullen gebruikt, voel mij nu al wat beter! zonder hartkloppingen je voelt je heel fris of je naar buiten bent geweest , ik had al 1,5 week last van stress gevoel en daardoor erg last van mijn maag en duizelingen en misselijkheid ben nog wel erg moe geestelijk maar voel mij lichamelijk al een stuk beter hopen dat mijn geestelijke vermoeidheid ook minder word zou mooi zijn ! Ga hier zeker mee door en hoop na de kuur van 18 stuks een anders mens tezijn ik zal zeker een nog even een nieuwe review schijven wat is geworden het is een begin maar werkt nu al bij mij top !!!@
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een van de beste supplementen die ik tot nu toe genomen heb. Werkt prima tegen vermoeidheid en geeft een boost direct na inname bij het ontbijt. Heeft geen nare smaak, zeker niet in combinatie met fruitsap
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het werd benut in de examenperiode, samen met Ortis Memoform. het effect is moeilijk meetbaar. Maar het zorgde in elk geval voor wat gemoedsrust. Volgende keer starten we voor de examens :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hanidige ampullen. Smaken een beetje zuur, maar aanlengen met wat water of fruitsap en je proeft er niets van. Suikervrij, een aanrader voor wie zijn/haar gewicht in de gaten wil houden! Geeft echt een boost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter gebruikt Dynergo gedurende een maand voor en tijdens de examens. Ze voelt heel duidelijk het verschil : veel meer energie om te studeren, veel minder vermoeidheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik dit gebruik op aanraden van mijn dokter voel ik me stukken beter en lig ik ook minder snel moe op de bank. Zal dit product met plezier opnieuw gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voelde mij deze winter moe, niet zozeer fysisch maar mentaal. Mijn huisarts heeft mij dit aangeraden, en na een vijftal dagen voel ik me al veel beter. De ampullen neem ik liefst in een glas fruitsap, ze hebben van zichzelf al een soort citrussmaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor wie wel eens sport mogen de ampules van Dynergo zeker niet ontbreken. Het voorkomt melkzuur, dus stramheid. Aanrader enkele uren voor het lopen of bij een skitrip elke ochtend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een heel goed product. Ik ben er zeer tevreden over. Het helpt snel wanneer je eens wat minder energie hebt en vermoeid bent. Ik raad het zeer zeker aan.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Heb geen enkel verschil gemerkt qua energieniveau.Heb 3 ampullen per dag genomen gedurende zes dagen.Vroeger nam ik Nuclevit en dat werkte wel.Misschien had ik het langer moeten gebruiken maar de bijsluiter was erg summier met informatie.

Dynergo kopen

Je kan Dynergo van het merk Biocodex, geproduceerd door BIOCODEX BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid