€ 129,50
€ 116,55
Bespaar 10% (€ 12,95)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Elegance HCG Oral 24 Kuur 1 stuk

Omschrijving van Elegance HCG Oral 24 Kuur

Voedingssupplement.

Het HCG Oral dieet helpt om op een verantwoorde manier af te slanken. De HCG Oral oplossing helpt met het hongergevoel en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Het overtollige vet kan zo verdwijnen en de voor veel mensen typische probleemgebieden worden efficiënter aangepakt.

Inhoud:
 • 24 HCG Oral ampullen
 • 24 tabletten vitamine B12
 • 2 pipetjes
 • Uitgebreide 60 paginas dikke bijsluiter.

Gebruik van Elegance HCG Oral 24 Kuur

Gedurende 24 dagen neemt u dagelijks een ampul HCG Oral oplossing en volgt u het bijgeleverde vetvrije en koolhydraatarme 500 kilocalorieën dieet.

De HCG Oral oplossing zorgt ervoor dat het dieet eenvoudig vol te houden is. Bij elke HCG Oral kuur ontvangt u een uitgebreide bijsluiter met een smakelijk dieetadvies

Ingrediënten Elegance HCG Oral 24 Kuur

Ingrediënten HCG Oral ampul:
Water, L-Carnitinetartraat (10 mg per ampul), konserveringsmiddel Kaliumsorbaat, konserveringsmiddel Natriumbenzoaat, voedingszuur Citroenzuur, chroom (III) chloride (20 μg Chroom per ampul, 50% ADH*), natriumseleniet (11,2 μg Selenium per ampul,20% ADH*)

Ingrediënten Vitamine B12 tabletten:
vulmiddel microkristallijne cellulose, natuurlijke kleurstof rode bieten, antiklontermiddelsiliciumdioxide, antiklontermiddel magnesiumstearaat, cyanocobalamine (Vitamine B12; 0,0006%; 2,4 μg per tablet, 96% ADH*)

*Aanbevolen DAgelijkse hoeveelheid

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aangegeven dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden. Buiten bereik van kinderen houden. Koel, droog en donker bewaren. Lees voor gebruik de bijsluiter.
€ 129,50
€ 116,55

Laatste reviews en ervaringen met Elegance HCG Oral 24 Kuur

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Had eerder HCG oral bij een andere website besteld. De klantvriendelijkheid echter van deze site overtreft alle andere. Ook de snelheid van de bezorging ! Een 10 voor farmaline!

  Was deze beoordeling nuttig?

Elegance HCG Oral 24 Kuur kopen

Je kan Elegance HCG Oral 24 Kuur van het merk Elegance, geproduceerd door ECOMBIZZ , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Mannen
Afslanken > Vetverbranders