Vitals Elementair magnesium 60 ml

nonenonenonenonenone 0 Reviews
  Schrijf een review
€ 16,95
€ 15,26
(€ 25,43 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,69)

Omschrijving van Vitals Elementair magnesium

Vloeibare mineralen en spoorelementen
 
Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling. Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast draagt het bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, leervermogen, het geheugen en het beredeneervermogen. Magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans. Ook draagt magnesium bij aan een goede elektrolytenbalans. Chloride ten slotte draagt bij tot de normale werking van de spijsvertering in de maag.   Liquid Minerals is een unieke serie van zes vloeibare voedingssupplementen met mineralen en spoorelementen: Multi-Trace, Borium, Chroom, Magnesium, Selenium en Zink & Koper. Alle mineralen en spoorelementen in Liquid Minerals zijn volledig opgelost in water (als elektrolyten, ionen) en worden door hun elektrische geladenheid heel gemakkelijk en snel opgenomen. De mineralen en spoorelementen zijn in de vorm van ionen als het ware ‘voorverteerd’ en direct beschikbaar voor biologische processen.
 
- magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid
- magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans
 
Samenstelling per dagdosering (2ml):  
  % ADH
Magnesium (uit CMD*)200 mg53%
Chloride (uit CMD*)560 mg70%
Sulfaat (uit CMD*)40 mg 
Borium (uit CMD*)0,8 mg 

* CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).
 
Hulpstoffen:
Geen.

Ingrediënten:
Zeewaterconcentraat (CMD*). Een lichte kristallisatie kan optreden, maar dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product.
* CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).

Vrij van:
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs.
 
Gebruik:
Neem met de Opti-Dose druppelaar 2 tot 3 keer per dag 1 ml. Voeg de druppels toe aan water, vruchtensap of voedsel.
 
Fabrikant:
Vitals
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte
.

€ 16,95
€ 15,26
(€ 25,43 / 100 ml)

Vitals Elementair magnesium kopen

Je kan Vitals Elementair magnesium van het merk Vitals , geproduceerd door Array , bestellen in Nederland bij FARMALINE