€ 5,95
€ 5,36
(€ 7,15 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,59)

Omschrijving van Elgydium Clinic Tandpasta Perioblock Care

ELGYDIUM CLINIC Perioblock Care Tandgel bevordert de remineralisatie van het tandglazuur dankzij fluor, draagt bij tot de verzorging van kwetsbaar tandvlees en tot het behoud van normaal tandvlees, en zorgt ervoor dat het poetsen vlotter gaat.
 
Deze tandgel bevat 0,7% glycyrrhetinezuur, dat bekendstaat voor zijn verzachtende eigenschappen, en Fluorinol® (1350 ppm fluorionen), (gepatenteerd bestanddeel(1)) waardoor het fluor zich stevig vastzet op het glazuur(2), voor het ondersteunen van het remineraliseren, het versterken en het beschermen van de tanden.
 
100% van de ondervraagde personen vond dat hun tandvlees verzacht was en dat hun tanden sterker waren na 21 dagen gebruik van ELGYDIUM CLINIC Perioblock Care Tandgel (3).
 
(1) Ingediende patenten in Frankrijk in 1975 nr 75.23715 en nr 75.33893. (2) In-vitrotest. (3) Tolerantie- en doeltreffendheidstest onder toezicht van tandartsen bij 54 proefpersonen gedurende 21 dagen - 3 toepassingen per dag (vragenlijst voor tevredenheid).

Gebruik van Elgydium Clinic Tandpasta Perioblock Care

De tanden 2 à 3 maal per dag na de maaltijd poetsen, bij voorkeur met een soepele tandenborstel.
 
Voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.
 
Niet inslikken. Bevat nicomethanol fluorhydraat.

Ingrediënten Elgydium Clinic Tandpasta Perioblock Care

HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE - WATER/AQUA - HYDRATED SILICA - SODIUM LAURYL SULFATE - BLUE 1 (CI 42090) - CELLULOSE GUM - FLAUVOR (AROMA) - GLYCYRRHETINIC ACID - LIMONENE - NICOTINYL ALCOHOL HF - PEG-12 - PEG-12 ALLYL ETHER - PEG-12 DIMETHICONE - SODIUM CARBONATE - SODIUM PROPIONATE - SODIUM SACCHARIN - YELLOW 5 (CI 19140).
€ 5,95
€ 5,36
(€ 7,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elgydium Clinic Tandpasta Perioblock Care

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Erg goede tandpasta

  Na 3 weken gebruik van deze tandpasta werden mijn tanden inderdaad wat sterker. Of dat ook werkt voor het tandvlees kan ik niet zeggen. De tandpasta schuimt niet veel en gaat daardoor niet lang mee, soms moet ik een nieuwe portie tandpasta op de borstel zetten. Kortom, erg goede pasta voor mensen met gevoelige tanden en zwak glazuur maar gaat niet lang mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Tandpasta

  Positief is de smaak en kleur, is aangenaam in de mond. Wat ik minder vind is dat er weinig 'schuim' gemaakt wordt bij het poetsen waardoor ik op een eindje bijna geen tandpasta meer in mijn mond had omdat die reedsbopgelost was.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Evaluatie

  Uitstekende kwaliteit en eerlijke prijs

  Was deze beoordeling nuttig?

Elgydium Clinic Tandpasta Perioblock Care kopen

Je kan Elgydium Clinic Tandpasta Perioblock Care van het merk Elgydium , geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Zomer deals of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees