€ 4,95
€ 3,91
(€ 5,21 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,04)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Elgydium Tandpasta Anti-Plak

Antiplaktandpasta helpt om plak en tandsteen te voorkomen, elementen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van cariës en gingivitis.

De tanspasta bevat chloorhexidine in lage concentratie. Chloorhexidine heeft een gunstig spectrum en een actieve invloed op de mondflora. Het voorkomt tandplakvorming door de bacteriedodende werking in de tandaanslag. Chloorhexidine werkt reeds bij een heel lage dosis met weinig kans op resistentie. Er wordt een complex chloorhexidine-speekselproteïnen gevormd dat als het ware een beschermende film vormt op het tandemail. Deze Elgydium bevat geen fluor.

Gebruik van Elgydium Tandpasta Anti-Plak

Na elke maaltijd de tanden en het tandvlees zorgvuldig poetsen gedurende 3 minuten.

Ingrediënten Elgydium Tandpasta Anti-Plak

Water, calciumcarbonaat, glycerine, gehydrog. silica, natriumlaurylsulfaat, aroma, Chondrus crispus, benzylalcohol, cellulosegom, chloorhexidinedigluconaat, limoneen, methylparaben, propylparaben, natriumsacharinaat, CI 77891.
€ 4,95
€ 3,91
(€ 5,21 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elgydium tandpasta anti-plak

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  tweemaal daags gebruik van deze tandpasta gedurende meerdere jaren, frisse smaak en aangename textuur de tanden zijn wit en vrij van tandsteen. Aanbevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer fijne tandpasta, welke goed reinigt. Ik ben er voorgoed naar overgestapt. Alleen jammer dat het zo een klein tubetje is. Hopelijk wordt het niet uit het assortiment geschrapt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zacht voor het tandvlees, goed produkt en de smaak is neutraal. de tandpasta word niet hard, blijft zacht en de prijs is normaal zoals andere tandpasta.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik raad het aan, het is aangenaam om te proeven, niet te uitgesproken. En het belangrijkste is dat het de tanden goed reinigt en een goede bescherming biedt. Hij houdt zich aan zijn beloften::::.:
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt fantastisch. De tanden zijn mooier, gladder en witter dan met gelijk welke andere tandpasta met witmakend effect. Gevoeligheid vermindert eveneens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gewoonlijk gebruiken wij de "klassieke" tandpasta's zoals theramed en signal. Elgydium tandpasta is een zéér goede tandpasta!!'t Is een stevige tandpasta met een frisse smaak en top of de bill:bij regelmatig poetsen van de tanden gedurende 3 minuten worden de tanden witter.Echt waar! Voor ons is deze tandpasta een schot in de roos, ook al is hij duurder dan de klassieke tandpasta's
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I have used this toothpaste for 40 years, cuts down on dentist visits the availability in some parts of the world is a problem, but farmaline always deliver
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na het poetsen met deze tandpasta voelen je tanden écht proper en glad aan. Ik denk wel dat hij echt beter tandplak verwijdert dan andere tandpasta's.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elgydium tandpasta is zeer zacht en niet agressief in tegenstelling tot andere tandpastas. Hij heeft een frisse smaak en is heel goed tegen plak. Hij werd mij aangeraden door mijn tandarts.

Elgydium Tandpasta Anti-Plak kopen

Je kan Elgydium Tandpasta Anti-Plak van het merk Elgydium, geproduceerd door PIERRE FABRE SANTE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta