€ 4,95
€ 4,41
(€ 5,88 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 0,54)

Omschrijving van Elgydium Tandpasta Anti-Plak

Antiplaktandpasta helpt om plak en tandsteen te voorkomen, elementen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van cariës en gingivitis.

De tanspasta bevat chloorhexidine in lage concentratie. Chloorhexidine heeft een gunstig spectrum en een actieve invloed op de mondflora. Het voorkomt tandplakvorming door de bacteriedodende werking in de tandaanslag. Chloorhexidine werkt reeds bij een heel lage dosis met weinig kans op resistentie. Er wordt een complex chloorhexidine-speekselproteïnen gevormd dat als het ware een beschermende film vormt op het tandemail. Deze Elgydium bevat geen fluor.

Gebruik van Elgydium Tandpasta Anti-Plak

Na elke maaltijd de tanden en het tandvlees zorgvuldig poetsen gedurende 3 minuten.

Ingrediënten Elgydium Tandpasta Anti-Plak

Water, calciumcarbonaat, glycerine, gehydrog. silica, natriumlaurylsulfaat, aroma, Chondrus crispus, benzylalcohol, cellulosegom, chloorhexidinedigluconaat, limoneen, methylparaben, propylparaben, natriumsacharinaat, CI 77891.
€ 4,95
€ 4,41
(€ 5,88 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elgydium Tandpasta Anti-Plak

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Redelijk

  De smaak is fris maar aangenaam. Het geeft geen brandend/wansmakelijk gevoel zoals sommige tandpasta's maar laat wel een fris gevoel achter. Ook effectief tegen een slechte adem en na een paar dagen is mijn tandsteen echt verminderd. De chloorhexidine heeft tot nu toe wel geen effect op mijn tandvleesontsteking.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  tweemaal daags gebruik van deze tandpasta gedurende meerdere jaren, frisse smaak en aangename textuur de tanden zijn wit en vrij van tandsteen. Aanbevelen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer fijne tandpasta, welke goed reinigt. Ik ben er voorgoed naar overgestapt. Alleen jammer dat het zo een klein tubetje is. Hopelijk wordt het niet uit het assortiment geschrapt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Elgydium Tandpasta Anti-Plak kopen

Je kan Elgydium Tandpasta Anti-Plak van het merk Elgydium , geproduceerd door PIERRE FABRE SANTE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta