€ 24,95
€ 21,21
(€ 8,48 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 3,74)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Elimax Antiluizen Shampoo Doodt & Beschermt 250 ml

Omschrijving van Elimax Antiluizen Shampoo Doodt & Beschermt

ELIMAX® Shampoo doodt niet alleen luizen en neten, het houdt ook nieuwe luizen weg.
Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
 
De voordelen van ELIMAX® Shampoo:
Doodt luizen en neten
Beschermt tegen nieuwe luizen
Snelle werking: werkt in slechts 15 minuten. Het is niet nodig om het product lang in het haar te houden of ermee te slapen.
- eenvoudig uitwasbaar
- Handige applicator voor een gemakkelijke verdeling op het haar
Wast het haar, met als resultaat zacht en glanzend haar. Het is niet nodig gebruik te maken van een andere shampoo.
 
Wat is ELIMAX® shampoo?
ELIMAX® shampoo is een transparante vloeistof die bestaat uit speciaal ontwikkelde olie en een beschermende factor tegen luizen (LPF®). De speciale polymeerolie werd specifiek geselecteerd voor een maximale werking tegen hoofdluizen. De olie heeft een dubbele werking: het blokkeert de luchtwegen van de luis en droogt de huid van het insect uit waardoor ze verschrompelt. ELIMAX® shampoo bevat geen neurotoxische insecticiden, dus er is geen risico op de ontwikkeling van weerstand. ELIMAX® shampoo laat geen vet achter in het haar. Voor een maximale bescherming tegen nieuwe luizen bevat ELIMAX® shampoo LPF®. Deze factor maakt het haar onaantrekkelijk voor luizen. Haar dat met ELIMAX® shampoo werd behandeld, zal minder snel worden besmet door nieuwe luizen.
 
Hoe beschermt ELIMAX® shampoo het haar tegen een nieuwe besmetting?
LPF® is een mengsel van een polymeer (acrylaat) en in olie oplosbare bestanddelen dat ervoor zorgt dat luizen moeilijker op het haar kunnen kruipen. Onderzoek toonde aan dat luizen minder geneigd zijn te blijven op haar en weefsel dat met ELIMAX® shampoo werd behandeld.
 

Indicatie

ELIMAX® Shampoo doodt & beschermt tegen alle luizen & neten

Gebruik van Elimax Antiluizen Shampoo Doodt & Beschermt

Hoe gebruikt u ELIMAX® shampoo?
 
STAP 1: Breng de shampoo aan op droog haar.
 
Leg een handdoek op de schouders en rond de nek om te voorkomen dat het product op huid en kleding drupt. Gebruik de handige applicator om de ELIMAX® shampoo rechtstreeks op het haar en hoofdhuid aan te brengen. Verdeel de shampoo over al het haar en de hele hoofdhuid. Masseer goed van wortels tot puntjes, met extra aandacht voor de zone achter de oren en de haargrens achter op het hoofd. Laat het product 15 minuten inwerken en blijf kammen (zie stap 2). Bedek het haar niet.
 
STAP 2: Kam het haar vlak na het aanbrengen van ELIMAX®.
 
Door het haar nadien voorzichtig te kammen met de Elimax luizenkam met fijne tanden, heeft de behandeling een hogeer slaagkans. Kam het haar met een gewone kam of borstel om eventuele knopen in het haar te verwijder en verdeel het haar in 4 delen: van het voorhoofd tot de nek en dan van het ene oor naar het ander. Kam vervolgens elk deel met de Elimax luizenkam met fijne tanden, begin zo dicht mogelijk bij het hoofd. Kam altijd van boven op het hoofd naar beneden. Veeg de luizenkam regelmatig schoon met een wattenschijfje om eventuele luizen en neten te verwijderen. Leg elke haarlok die luis-/neetvrij is opzij.
 
STAP 3: Was het haar na 15 minuten (inclusief kamtijd).
 
Breng eerst een klein beetje water aan op het behandelde haar om het product te laten schuimen. Spoel het schuim dan grondig uit met voldoende water. Het product is gemakkelijker uit te spoelen met lauw water. Zorg ervoor dat het product niet in de ogen loopt. Het is niet nodig om het haar opnieuw te wassen met gewone shampoo. 
 
Droog het haar grondig met een handdoek. Gebruik geen haardroger. Als u het product 's avonds aanbrengt, moet het haar volledig droog zijn voor het slapengaan. Controleer het haar na 7 dagen. In de meeste gevallen volstaat één behandeling. Als er na 7 dagen nog steeds luizen aanwezig zijn, herhaal dan de behandeling.

Ingrediënten Elimax Antiluizen Shampoo Doodt & Beschermt

Oligodeceenolie, schuimmiddelen, LPF® (sesamolie,acrylaatcopolymeer), parfum.

Bijwerkingen van Elimax Antiluizen Shampoo Doodt & Beschermt

Mogelijke bijwerkingen
 
Bij correct gebruik wordt Elimax® shampoo goed verdragen. In zeldzame gevallen kunnen de volgende bijwerkingen zich voordoen:
 • huiduitslag en irritatie
 • licht gezwollen of prikkende ogen
 • schilferende hoofdhuid

Waarschuwing

Er zijn geen gegevens over het gebruik door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Mocht u luizen hebben terwijl u zwanger bent of borstvoeding geeft, dan moet u contact opnemen met uw arts. Dit product is enkel geschikt voor hoofdluizen (geen schaam- of lichaamsluizen).
 
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.
 
Voorzorgen
 
Gebruik dit product niet als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen. Bij uitslag of tekenen van irritatie/allergie stopt u onmiddellijk met de behandeling en wast u het haar met uw gewone shampoo. Gebruik dit product niet als de hoofdhuid al erg geïrriteerd of beschadigd is.
 
In ernstige gevallen (> 25 luizen/hoofd) kan het nodig zijn om het product meerdere keren aan te brengen.
 
Vermijd contact met mond/ogen (bv. door mond/ogen te bedekken met een washandje). Spoel grondig uit met water
 
indien het product in contact komt met de ogen. Bel een dokter of het Antigifcentrum in het geval van een accidentele
 
inname of inademing.
 
Spoel het product heel goed uit.
 
Laat het product altijd gedurende de volledige 15 minuten inwerken, maar niet langer.
 
Gebruik het product niet afgesloten. Bedek het haar dus niet met een douchekapje of aluminiumfolie.
 
Voorkom dat het product op het lichaam druipt (nek, schouders en borst) door een handdoek op de schouders te leggen. Indien het product met de huid in contact komt, was de huid dan met zeep.
 
Als u het product 's avonds aanbrengt, moet het haar volledig droog zijn voor het slapengaan.
 
Enkel voor uitwendig gebruik.
 
Bewaar buiten het bereik van kinderen.
€ 24,95
€ 21,21
(€ 8,48 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elimax Antiluizen Shampoo Doodt & Beschermt

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Poux

  Efficace je crois

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Geadviseerd door de apotheker

  Ik werd geadviseerd om dit product te gebruiken om een uitbraak van luizen bij mijn zoon te behandelen. Het is erg zacht voor de huid, ruikt goed en is vooral erg effectief, maar zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig leest, u moet uw haar kammen, geen shampoo toevoegen bij het spoelen en uw haar niet drogen na gebruik, vooral omdat het product ontvlambaar is. Afgezien van deze voorzorgsmaatregelen is het echt een geweldig product, alles in één en dat heeft ook een preventieve werking, het hele gezin kan het gebruiken om herbesmetting te voorkomen... Twee toepassingen met een week interval en we praten niet meer over die verdomde luizen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Elimax

  op het eerste gezicht vernietigt Elimax veel luizen en neten, maar helaas niet helemaal.

  Was deze beoordeling nuttig?

Elimax Antiluizen Shampoo Doodt & Beschermt kopen

Je kan Elimax Antiluizen Shampoo Doodt & Beschermt van het merk Elimax , geproduceerd door OYSTERSHELL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Anti Luizen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen