€ 4,99
€ 4,49
(€ 5,99 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,50)

Omschrijving van Elmex Tandpasta Junior Prof Anti-Caries

De elmex® Junior tandpasta is ontwikkeld door elmex® Research en biedt een effectieve bescherming tegen cariës tijdens de het wisselen van de tanden.
 • Het hogere fluoridegehalte van elmex® Junior tandpasta in vergelijking met tandpasta voor kinderen zorgt ervoor dat het tandglazuur harder wordt, waardoor het ook beter bestand is tegen zuren en dus ook tegen gaatjes.
 • Dankzij de werkstof Aminfluoride blijft het gebit zelfs een aantal uren na het poetsen nog beschermd.
 • Deze tandpasta heeft een milde smaak die kinderen helpt om van een kindertandpasta met een laag fluoridegehalte over te stappen naar een tandpasta met een aangepast en hoger fluoridegehalte.

Indicatie

Gebruik voor kinderen van 6 jaar of jonger : niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Ingrediënten Elmex Tandpasta Junior Prof Anti-Caries

Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin, Arginine, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Bicarbonate, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, CI 77891
€ 4,99
€ 4,49
(€ 5,99 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex Tandpasta Junior Prof Anti-Caries

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goede tandpasta

  Deze tandpasta is aan te raden bij jonge kinderen die gevoelig zijn aan snel gaatjes krijgen in de tanden. Door deze tandpasta dagelijks te gebruiken voorkom je veel beter gaatjes en een tandartsbezoek wat kinderen meestal niet zo fijn vinden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed

  Aanbevolen door de tandarts, onze zoon gebruikt het al een tijdje. Geen smaak, maar wel efficient.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goeie tandpasta. Tube zelf is onhandig :topje sluit moeilijk en op het einde van het produkt hebben kinderen 8j. Nog Hulp nodig om de rest uit de tube te drukken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Elmex Tandpasta Junior Prof Anti-Caries kopen

Je kan Elmex Tandpasta Junior Prof Anti-Caries van het merk Elmex , geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Teethcare Kids of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Kinderen