€ 4,49
€ 3,28
(€ 4,37 / 100 ml)
Bespaar 27% (€ 1,21)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/05/2019

Omschrijving van Elmex Tandpasta Mentholvrij

Deze tandpasta voor allergieën tegen menthol is goed te combineren met homeopathie. elmex Mentholvrij is ontwikkeld in samenwerking met homeopaten en biedt alle voordelen van elmex Anti-cariës.

Gebruik van Elmex Tandpasta Mentholvrij

Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken.

Ingrediënten Elmex Tandpasta Mentholvrij

Fluoride inhoud: 1250 ppm
€ 4,49
€ 3,28
(€ 4,37 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex Tandpasta Mentholvrij

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullnonenonenone
  2/5

  niet wat ik verwacht had

  Beste, mijn oordeel over ELMEX met de oranje verpakking mentholvrij vind ik niet zo lekker, een bananen smaak, geef mij toch maar ELMEX met een lichte mentholsmaak . Dat is mijn oordeel hé.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Super tandpasta wanneer je homeopathie volgt en gevoelig tandvlees hebt

  Elmex Tandpasta Mentholvrij is bij mijn weten het enige alternatief voor gewone tandpasta's, wanneer je homeopathie volgt en daarbij nog eens last hebt van héél gevoelig tandvlees. Bij goed gebruik stopt het bloedend tandvlees al na een kleine week. Minstens 2 maal daags gebruiken geeft een opmerkelijk verschil. Ik ben er héél blij mee, net als mijn tandarts die het verbeterde resultaat onmiddellijk zag! Ik ben fan!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Je suis une adepte de l'homéopathie, mais j'ai eu beaucoup de difficultés de trouver un dentifrice qui me donne l'impression d'une halei e fraîche.

  Was deze beoordeling nuttig?

Elmex Tandpasta Mentholvrij kopen

Je kan Elmex Tandpasta Mentholvrij van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta