€ 3,30
€ 2,97
(€ 3,96 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,33)

Omschrijving van Emmi-Dent Fresh Tandpasta Sterke Munt

De micro-tandreiniging met ultrasoon is alleen met onze speciaal ontwikkelde Emmi-dent ultrasone tandpasta mogelijk. Een tube van Emmi-dent ultrasone tandpasta bevat 75 ml van onze speciale ultrasone creme. Het kan samen met onze apparaten van Emmi-dental Professional en Emmi-dent 6 worden gebruikt.

Reinigt en beschermt tanden en tandvlees voor een gezonde glimlach!

Als onderdeel van het Emmi-dent reinigingssysteem ondersteunt onze speciale ultrasone tandpasta met microbellen het ultrasone reinigingseffect.

De ultrasoon en de Emmi-dent tandpasta vormen elke milliseconde miljoenen nieuwe microbellen in de mond, die openbarsten en reinigen. De microbellen zijn tot 1000 keer kleiner als de bellen van andere soorten tandpasta. Omwille van deze eigenschap, dringen ze overal tussen het glazuur om daar te reinigen. De kracht van de implosie laat het membraan (buitenste schil) van bacteriën en ziektekiemen openbarsten, zodat ze worden gedood. Dit proces gaat door zolang de ultrasoon wordt gegenereerd in de borstelkop.

Het poetsen/scrubben zoals bij andere tandenborstels is niet vereist! Daarom is Emmi-dent zo zacht voor uw tandvlees. Emmi-dent is de "onbeweeglijk tandenborstel". Mensen met een gevoelige, ontstoken of teruggekeerd tandvlees zullen opgelucht zijn. - Pijn bij het tanden poetsen of irritatie van het tandvlees zijn dingen van het verleden.

hoogtepunten:
 • In tegenstelling tot andere tandpasta's, vereist Emmi-dent tandpasta geen Amarilpartikels. Het bevat geen Abrasiepartikels (deskundigen noemen het RDA nul = nul Abrasie). Abrasiepartikels kunnen het glazuur beschadigen en slijten (daardoor verliest uw tand zijn natuurlijke bescherming tegen bacteriën en tandbederf is mogelijk).
 • De microbellen vernietigen bacteriën, zodat je adem voor maximaal 12 uur fris blijft!
 • Aanbevolen in combinatie met de Emmi-dent ultrasone gebitsreiniging 
 • Beschikbaar in twee smaken met munt (fris) en zonder munt (mild) of nieuwe zoals natuur (zonder fluoriden, zonder parabenen)

Ingrediënten Emmi-Dent Fresh Tandpasta Sterke Munt

Aqua - Hydrated Silica – Sorbitol – Propylene Glycol – Tetrapotassium Pyrophosphate – Xanthan Gum – Sodium C14-16 Olefin Sulfonate – Aroma – Titanium Dioxide – Sodium Fluoride – Sodium Saccharin – Allantoin – Mentha Piperita Oil – Chamomilla Recutita Extract – Salvia Officinalis Extract – Sodium Methylparaben – Limonene – Natriumfluorid (1450 ppmF`)
€ 3,30
€ 2,97
(€ 3,96 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Emmi-dent fresh tandpasta sterke munt

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dentifrice très efficace, entre bien dans les interstices dentaires, produit comme de la mousse, et ainsi il n'est pas nécessaire d'en mettre beaucoup sur la brosse, ce qui le rend avantageux.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  emmi tandpasta is onmisbaar bij gebruik van de emmi-dent ultrasone tandenborstel. Het is een goed product, makkelijk te gebruiken, loopt niet, van goede consistentie die ik aanbeveel aan mensen die vlekken op hun tanden hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Over het algemeen is dit een prima product. Ik gebruik het op mijn emmi-dent ultrasone tandenborstel en ben er tevreden over. De ultrasone trillingen zorgen ervoor dat er, vooral in de kleine hoekjes en kantjes, beter gereinigd wordt dan met een gewone (elektrische) tandenborstel. Aangename smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor een snel en effectief tandenpoetsen, vind ik Emmi-Dent Fresh Tandpasta heel goed. Levering was ook snel en goed, ik heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, frisse smaak, consistent resultaat bij gebruik met de ultra tandenborstel is emmi-dent. Een tweede keuze in termen van aroma zou een pluspunt zijn.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta moet worden gebruikt met de ultrasound tandenborstel van hetzelfde merk, de resultaten zijn verbluffend voor mensen met tandsteenproblemen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik de EMMI-DENT tandenborstel heb, had ik de juiste tandpasta nodig die ik nauwelijks kan vinden. Farmaline hielp me dus met een flinke portie gemak!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Speciale tandpasta voor de Emmi Dental Ultrasone tandenborstel. Werkt zeer goed en elke buis gaat lang mee. Het ontbreekt echter aan een beetje muntversheid. Het is daarom vaak nodig om een klassieke tandpasta te gebruiken als aanvulling (in ieder geval snel) als je een meer voor de hand liggend gevoel van frisheid wilt hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede tandpasta die heerlijk fris is. Je ruikt uit je mond een aantal uren lekker fris. Je hoeft ook niet zoveel tandpasta te gebruiken, een paar erwtjes op je Emmident Ultrasone tandenborstel.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, sluitsysteem niet erg praktisch bedankt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta is noodzakelijk voor het tanden poetsen met een ultrasone tandeborstel (zoals van Emmi-Dent). Deze mocht iets vaster zijn van consistentie, nu glijdt deze al eens van de tandenborstel voor het eigenlijke poetsen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog te vroeg om te zeggen. Vraag me in zes maanden nog eens. in combinatie met de tandenborstel, geeft het daadwerkelijk een verschil voor de gezondheid en het uiterlijk van mijn tanden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan deze tandpasta beoordelen, want ik kocht de samenhorende tandenborstel en deze kan enkel gebruikt worden met deze tandpasta. Het is een zeer goede tandenborstel, maakte mijn tanden zeer schoon en heel helder, op een natuurlijke manier, ik zou het opnieuw en opnieuw kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken deze tandpasta met de aangepaste tandenborstel en we zijn zeer tevreden over het resultaat. De smaak is aangenaam en het is zeer doeltreffend tegen vlekken en om de vorming van tandsteen te vermijden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de eerste keer de ik dit product gebruik met mijn nieuwe Emmident tandenborstel, en ik ben echt onder de indruk tot nu toe. Het is een beetje duur voor een tandpasta, maar als het doet wat het beloofd te doen na regelmatig gebruik met de Ultrasound tandenborstel, dan ben ik heel tevreden! Ik ben ook blij dat ik dit via de website van Farmaline kon kopen, want het is niet mogelijk om dit product in de UK te kopen. De prijzen bij Farmaline zijn de beste online prijzen, en de levering en online updates van de levering zijn zeer efficient.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  in combinatie met de emmident tandenborstel doet het wat het beloofd, frisse smaak die lang in de mond blijft. tanden zijn gladder en witter. ik gebruik het tweemaal daags
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De enige tandpasta die ik ken waarvan het gebruik compatibel is met ultrasonische tandenborstels. Aangename smaak en geeft frisse adem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Over de Emmident tandenborstel in combinatie met de Emmi-dent tandpasta niets anders dan lof ook van onze tandarts. Het tandvlees was perfect vond ze. Het poetsen duurt wat lang, maar dat moet je voor het behoud van tanden en tandvlees over hebben. Wij poetsen onder het tv kijken voor het slapengaan en hij makt geen lawaai voor omstanders. Aan te bevelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al een heel jaar gebruik ik emmi dent, natuurlijk met de aangepaste tandenborstel en toen ik op controle ging bij mijn tandarts was deze uiterst tevreden, weinig aanslag op de tanden, wat resulteert op weinig ongemak wanneer ze de plak er moeten afhalen!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Emmi-dent tastpasta kan gebruikt worden in combinatie met de Emmi-dent tandenborstel. Ze zijn beiden onmisbaar geworden voor mijn tanden. Mijn tanden zijn ook veel witter geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik poets mijn tanden reeds 6 maand dagelijks drie maal met deze nieuwe generatie tandpasta, met natuurlijk de nieuwe generatie tandenborstel, super gewoon, mijn tanden en tandvlees zijn veel gezonder zonder de pijn soms van het borstelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Emmi-dent tandpasta wordt gebruikt bij het toestel Emmi-dental tandenborstel, ik zou hem niet meer kunnen missen, mijn tanden zijn al witter geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Samen met het toestel Emmi Dent 6, het ultrasone tandborstel systeem moet je niet meer schuren maar de bordtel laten stilstaan op 2 a 3 tanden tegelijk gedurende 10 seconden? daarna verplaats je naar de volgende 2 a 3 tanden. Binnen en buitenkant en ikzelf voor het nog eens uit erboven op. Door de ultratonen worden zeepbelletjes gevormd die snel trillen en de tanden zonder schuurmiddel reinigen en glad maken zonder glazuur aan te tasten of te krassen zoals met conventionele tandpaste minuscuul gebeurd. Deze paste enkel samen met een Ultrason toestel gebruiken. PS: de gewone ronddraaiende commerciele electrische tandbortsels trillen wel maar niet ultrasone. Persoonlijke ondervinding: reinigt prachtig en sedert ik die gebruik moet de tandarts nooit meer plak verwijderen bij mij.

Emmi-Dent Fresh Tandpasta Sterke Munt kopen

Je kan Emmi-Dent Fresh Tandpasta Sterke Munt van het merk Emmi-Dent, geproduceerd door TUMA TRADE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta