€ 19,60
€ 17,64
Bespaar 10% (€ 1,96)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Emmi-Dent Opzetborstel Volwassenen E4 4 stuks
Emmi-Dent Opzetborstel Volwassenen E4 4 stuks
€ 19,60
€ 17,64

Laatste reviews en ervaringen met Emmi-dent opzetborstel volwassenen e4

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede tandenborstels, bij mij gebruik slijten ze iets sneller dan 3 maanden. Maar ze doen goed zijn werk. Je moet wel opletten om de juiste type voor je tandenborstel kiezen, de eerste keer heb ik de verkeerd type.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze tandarts en wijzelf zijn erg tevreden over de Emmi-dent tandenborstel met bijbehorende opzetborsteltjes. Een aanrader, echt heel geweldig!en niet duur!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hier valt weinig meer over te zeggen dat dit systeem (waarin de piezo-tril module in de borstel zelf steekt), het beste is wat je op de markt kan krijgen momenteel. Met de noodzakelijke houder vormt deze emmi-dent een super reiniger. Sedert ik deze gebruik stelt de tandarts vast dat er geen kalksteen meer wordt afgezet op en tussen de tanden. Voor mij zou het moeten worden verplicht, dat zou heel wat ziekenkas kunnen uitsparen. Tevens is het systeem goedkoop en bij de vervanging van een borsteltje die trouwens lang meegaat, vervang je automatisch ook het actieve element. REUZE GOED !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de eerste keer de ik dit product gebruik met mijn nieuwe Emmident tandenborstel, en ik ben echt onder de indruk tot nu toe. Het is een beetje duur voor een tandpasta, maar als het doet wat het beloofd te doen na regelmatig gebruik met de Ultrasound tandenborstel, dan ben ik heel tevreden! Ik ben ook blij dat ik dit via de website van Farmaline kon kopen, want het is niet mogelijk om dit product in de UK te kopen. De prijzen bij Farmaline zijn de beste online prijzen, en de levering en online updates van de levering zijn zeer efficient.

Emmi-Dent Opzetborstel Volwassenen E4 kopen

Je kan Emmi-Dent Opzetborstel Volwassenen E4 van het merk Emmi-Dent, geproduceerd door TUMA TRADE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels