€ 129,95
€ 116,96
Bespaar 10% (€ 12,99)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Emmi-Dent Ultrasone Tandenborstel 1 stuk

Omschrijving van Emmi-Dent Ultrasone Tandenborstel

De ultrasone tandenborstel is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van elektrische tandenborstels. Een ultrasone tandenborstel wrijft niet rechtstreeks over de tanden, maar produceert minuscule luchtbelletjes in de mond. Deze belletjes imploderen op en rond de tanden, waardoor ze vervuiling, plak etc. losmaken. Hiernaast doden de belletjes bacteriën in de mond.

Inhoud Emmi-Dent Pakket:
 • Emmi-dent handstuk
 • 2 borsteltjes
 • Lader (230V/50Hz)
 • Nano-bubble tandpasta ( 50 ml)
Voordelen
Deze luchtbelletjes worden opgewekt doordat de tandenborstel meer dan een miljoen trillingen per seconde produceert (=ultrasone golven).
De voordelen van deze poetstechniek zijn o.a:
- Verwijdert vlekken door koffie, wijn, roken enz.
- Reinigt ook waar geen flossdraad of borstel kan komen
- Het glazuur en tandvlees wordt niet beschadigd
- Ideaal voor bij beugels en implanten, omdat alle plaatsen bereikt worden
- Effectief tegen slechte adem
- Activeert de bloedstroom in het tandvlees
- Voorkomt en geneest bloedend tandvlees
- Werking Emmi Dental Ultrasone tandenborstel
- De oplaadbare accu in de handgreep stuurt energie naar de kop van de borstel.
- Daar wordt deze omgezet in ultrasone golven met een maximum van 1,6 miljoen trillingen per seconde.
- De ultrasonen zijn onhoorbaar en onschadelijk voor de gezondheid.
- Via de haren van de borstel, de tandpasta en het speeksel gaan de trillingen over op de tanden, tandvlees, gehemelte en de tong.
- De ultrasone golven vormen miljoenen microbelletjes die, dankzij hun microscopisch kleine afmetingen, tot in de kleinste tussenruimtes doordringen. Daar "imploderen" de microbelletjes en maken ze de vuildeeltjes los, zoals etensresten, tandsteen, tandplak, enz.
- De ultrasone golven vernietigen ook de celwanden van de bacteriën. Zo kunnen ze de oorzaak van cariës, parodontitis en andere tandziekten wegnemen.
- De ultrasone beweging transporteert vervolgens de vuildeeltjes naar buiten.


Indicatie

Deze belletjes imploderen op en rond de tanden, waardoor ze vervuiling, plak etc. losmaken.
- Ideaal voor personen met implantaten, kronen, bruggen en veneers. Ook personen die beugels dragen zullen kunnen genieten van de voordelen van de Emmi-dent, door het doden van bacteriën die zich achter de beugel en draadjes verstoppen.
- Geschikt voor kinderen die het haten om hun tanden te poetsen. Houd de tandenborstel simpelweg dicht bij de tanden, waardoor ze weer schoon zullen zijn.

Gebruik van Emmi-Dent Ultrasone Tandenborstel

1. Verbind het laadstation met het stopcontact.
2. Zet het handstuk van bovenaf op het laadstation (laadtijd: ong. 24 uur)
3. Zet nu het ultrasone opzetstuk loodrecht van bovenaf op het handstuk en schakel het apparaat in
4. Bevochtig de borstels van het ultrasone opzetstuk kort onder stromend water
5. Gebruik uitsluitend ultrasoon-tandpasta (alleen hiermee worden miljoenen microblaasjes gevormd) op de borstels (ong. dubbele grootte van een erwt).
6. Verdeel de tandpasta met de borstels van het ultrasone opzetstuk iets over d ebinnen- en buitenkanten van de tanden en kiezen
7. Houd de borstels lichtjes gedurende ongev. 5 tot 10 seconden onbeweeglijk tegen de tanden en kiezen aan. Die dit aan de binnen-, buiten- en bovenkant (kauwvlak) - zonder te drukken. De borstels van het ultrasone opzetstuk beslaan telkens 2-3 tanden/kiezen. De daadwerkelijke tijdsduur is afhankelijk van de mate waarin de tanden/kiezen zijn verontreinigd.
8. Spoel na het reinigen borstels en handstuk kort onder stromend water af. Laat het apparaat hierbij ingeschakeld. Schakel het vervolgens uit en droog het handstuk kort af (niet de borstels). De ultrasone golven desinfecteren de borstels automatisch.
9. U kunt het appraat met het ultrasone opzetstuk na de micro-gebitsreiniging gewoon weer op het laadstation plaatsen - of u kunt het apparaat, bijv. als u op reis bent, ong 10 dagen gebruiken zonder herladen, als de accu's volledig zijn opgeladen (na ong. 24 uur laadtijd).
10. Als u uw tanden dagelijks tweemaal reinigt, dient u het ultrasone opzetstuk na 3 maanden te worden vervangen

Ingrediënten Emmi-Dent Ultrasone Tandenborstel

Inhoud Emmi-Dent Pakket:
 • Emmi-dent handstuk
 • 2 borsteltjes
 • Lader (230V/50Hz)
 • Nano-bubble tandpasta ( 50 ml)

Waarschuwing

 • Het ultrasoon apparaat voor de micro-gebitsreiniging mag alleen worden bediend met de netspanning die op het typeplaatje (onderkant van het laadstation) aangegeven is.
 • Gebruik voor de reiniging geen brandbare of aggressieve chemische stoffen (zuren, etc.).
 • Indien transportschade wordt geconstateerd, mag het laadstation niet aan het net worden aangesloten.
 • Het apparaat mag alleen worden bediend in binnenruimten bij kamertemperatuur.
 • Belangrijk voor het eerste gebruik: Steek vóór gebruik de stekker van het laadstation in het stopcontact (230V~/50 Hz), plaats het handstuk op het laadstation en laad het gedurende ongeveer 24 uur op.
 • Gebruik alleen de ultrasoon-tandpasta Emmi-dent, omdat met op de markt gebruikelijke tand- pasta’s de vorming van microcaviteiten (microblaasjes) niet mogelijk is.
€ 129,95
€ 116,96

Laatste reviews en ervaringen met Emmi-Dent Ultrasone Tandenborstel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 van 4 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Een revolutie leiden

  Ik kocht deze ultrasone tandenborstel (niet te verwarren met sonica), uitzonderlijke resultaten, mijn tabaksvlekken zijn weg, gevoel van intense reinheid en ik ben er zeker van dat ik op de lange termijn witte tanden heb. Ik raad het ten zeerste aan!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Aangezien ik de tandenborstel pas 2 weken gebruik heb ik nog niet zoveel zicht op de al dan niet verbetering van tandplak. De bijgevoegde tandplakverklikkers zijn leuk maar ik durf ze niet gebruiken wegens het hebben van een kroon. Het is wennen aan de manier van poetsen, je houdt telkens 10sec op de tand en tandvlees (tot de biep)ipv echt te poetsen. Ik heb wel telkens een gereinigd gevoel, enige nadeel is dat het een beetje meer tijd vraagt (4 à 5min). Ikhad af en toe een vreemde smaak ervoor (tand was ok dus wrsch tandvlees) en sinds ik dit gebruik is dit precies wel helemaal verdwenen. Het volgende tandartsbezoek zal meer uitwijzen maar ik ben alvast positief!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product, maar de lader verslijt snel. De lader moet als accessoire worden aangeboden. Zeer goede after-sales service omdat ons product na bijna twee jaar is veranderd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Emmi-Dent Ultrasone Tandenborstel kopen

Je kan Emmi-Dent Ultrasone Tandenborstel van het merk Emmi-Dent , geproduceerd door TUMA TRADE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Cadeau of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Electrische Tandenborstels