€ 33,00
€ 29,37
(€ 195,80 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 3,63)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Endocare Ogen & Lippen Contour

Endocare ogen en lippen contour crème is speciaal ontwikkeld voor de huid rond de ogen en mond om de eerste zichtbare tekenen van stress, vermoeidheid en veroudering tegen te gaan. Zijn sterke antioxidante regeneratieve en verzachtende werking geven de huid sneller kracht, vocht en frisheid.

Gebruik van Endocare Ogen & Lippen Contour

Breng 's morgens en' s avonds na het reinigen rond de ogen en lippen aan. Zachtjes masseren. De ontwikkeling is gebaseerd op de SCA Biorepair technologie, een van de meest krachtige, natuurlijke hulpbronnen voor de regeneratie van de huid. Ontwikkeld in het kader van het onderzoek van door straling beschadigde huid.
€ 33,00
€ 29,37
(€ 195,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Endocare ogen & lippen contour

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De crème doet wat ie moet doen. Trekt goed in en is niet vet. Daarnaast bevat de crème geen parfum en dus erg geschikt voor mensen met een huidallergie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Lichte vloeistof, werkt goed samen met andere items van het Endocare gamma. Ik hou vooral van dit product voor de lijnen tussen neus/mond/wangen, en het is ook ideaal voor mensen met een vette/gemengde huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste oogcrème die ik ooit heb gehad??? Zeer lichte, aangenaam neutraal door de geur, trekt heel snel in! Onmiddellijk voelde gladde huid rond de ogen! Super goed!

Endocare Ogen & Lippen Contour kopen

Je kan Endocare Ogen & Lippen Contour van het merk Endocare, geproduceerd door HDP MEDICAL INT. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Endocare of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Lippen > Anti-Rimpel
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ogen > Anti-Wallen
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ogen > Anti-Rimpel
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen > Anti-Wallen
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen > Anti-Rimpel