Farmaline Logo

Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
€ 24,99
€ 22,24 Bespaar 11%
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf €39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Bijsluiter van Endwarts Pen Applicator Wratten 3 ml

Omschrijving

EndWarts® PEN is een nieuwe therapeutische benadering voor de behandeling van wratten. In plaats van de wrat te bevriezen of ze te verwijderen door de bovenste huidlagen geleidelijk af te schrapen, dringt EndWarts® PEN - dankzij haar formule op basis van mierenzuur - diep door tot in de wortels van de wrat en droogt ze uit tot ze afvalt. De resultaten van een klinische studie tonen aan dat met behulp van mierenzuur, wratten worden verwijderd in 9 op 10 gevallen. Laten we een wrat met een boom vergelijken om het werkingsmechanisme van EndWarts® PEN duidelijk te maken.

De takken van de boom kunnen vergeleken worden met het bovenste deel van de wrat, dat naar buiten groeit en op de huid ligt. De wortels vormen het deel van de wrat dat onder de huid ligt. Om een wrat te verwijderen moet alles verwijderd worden - van wortel tot tak – anders zal er snel een nieuwe wrat verschijnen.

EndWarts® PEN helpt het lichaam wratten uit te drogen en te verwijderen. Bij een boom zonder water, sterven zijn takken af en drogen zijn wortels uit. Uiteindelijk zal de boom loskomen uit de grond, net zoals het organisme wratten zal afstoten dankzij EndWarts® PEN.

Het aanbrengen van EndWarts® PEN is doorgaans pijnloos en laat geen littekens na mits correct gebruik van de EndWarts® Pen volgens de gebruiksaanwijzing.

Indicatie

EndWarts® PEN is een doeltreffende wratverwijderende oplossing die gebruikt kan worden voor de behandeling van een of meerdere wratten op handen, voeten, ellebogen en knieën, bij zowel kinderen als volwassenen.

Ook geschikt voor diabetici, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Gebruik

Er is slechts een kleine hoeveelheid van de oplossing nodig om het gewenste effect te bereiken.
Wees voorzichtig en houd de pen stevig vast bij het aanbrengen om te vermijden dat de oplossing op de omringende huid terechtkomt.

Om EndWarts® PEN te openen, draai de dop totdat de oranje strip op de pen in lijn is met de kleine holte op de dop, verwijder dan voorzichtig de dop zodat de punt van de pen zichtbaar wordt.

Druk de punt van de pen één seconde lichtjes tegen de wrat en herhaal één keer. Let erop de oplossing niet op de omringende huid aan te brengen. Plaats na gebruik de veiligheidsdop terug op de pen. U kan onmiddellijk sokken aantrekken of gaan zwemmen omdat EndWarts Pen onmiddellijk door de wrat wordt geabsorbeerd.

Behandel de wrat regelmatig, één keer per week tot ze volledig verdwenen is om een succesvol resultaat te bereiken, zoniet stopt het proces. Indien de behandeling onregelmatig gebeurt, zal ze langer duren. Meestal zijn 5 tot 15 behandelingen nodig maar het kan ook korter of langer duren. De behandelingsduur kan beïnvloed worden door volgende factoren: leeftijd, soort wrat, afweersysteem, plaats van de wrat en hoe lang ze reeds aanwezig is.

Gebruik geen pleisters met de EndWarts® PEN aangezien de oplossing snel in de huid trekt.

Ingrediënten

Kleurloze tot lichtbruine oplossing (mierenzuur, water, glycerol, citroenolie).

Bijwerkingen

EndWarts® PEN bevat een sterk zuur, dat huidbeschadiging kan veroorzaken bij overmatig of onjuist gebruik. Tijdelijke bijwerkingen kunnen optreden op de plaats waar de oplossing werd aangebracht zoals gevoeligheid, prikkelend gevoel, pijn, roodheid, branderig gevoel of bloeding uit de haarvaatjes. Onderbreek de behandeling tot de huid hersteld is. Overmatig of onjuist gebruik kan leiden tot ernstigere huidreacties zoals blaarvorming, wondjes, donkere verkleuring van de huid, chemische brandwonden, ontstekingen, afsterven van weefsel (necrose) of littekens. De beschadigde zone moet schoon gehouden worden om besmetting te vermijden. Stop de behandeling en neem contact op met uw arts bij een ernstigere huidbeschadiging. EndWarts® PEN heeft een sterke geur, die de ademhalingsorganen en ogen kan irriteren. Ruik niet aan de inhoud van de pen. Mogelijke bijwerkingen zijn bijvoorbeeld irritatie van het ademhalingsstelsel en/of de keel, loopneus, tranende ogen of ademhalingsmoeilijkheden. In geïsoleerde gevallen werden er allergische reacties gemeld zoals roodheid, uitslag en jeuk. Er zijn geen bekende risico’s verbonden aan het gebruik van EndWarts® PEN tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij diabetici (op een gezonde huid, onbeschadigd en niet door diabetes aangetast). EndWarts® PEN kan gebruikt worden bij kinderen jonger dan 4 jaar na raadpleging van een arts maar de behandeling moet altijd door een volwassene gebeuren.

Waarschuwing

 • Enkel voor uitwendig gebruik.
 • Buiten het zicht en het bereik van kinderen bewaren.
 • Bewaren bij 15-25°C, bij voorkeur rechtop.
 • Niet geschikt voor gezichtswratten of genitale wratten, waterwratten of andere huidaandoeningen.
 • Diabetici mogen de pen alleen gebruiken op een gezonde huid die niet is aangetast door diabetesgerelateerde aandoeningen.
Endwarts Pen Applicator Wratten 3 ml
€ 24,99
€ 22,24
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Endwarts Pen Applicator Wratten 3 ml
€ 24,99
€ 22,24
Product niet beschikbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

Laatste reviews en ervaringen met Endwarts Pen Applicator Wratten

Schrijf een review
Toon alle reviews
 • Klant Marrieke gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5

  Pijnloze methode

  Het product aanbrengen is volledig pijnloos, dus prima te gebruiken voor jonge kinderen. Is wel een werk van lange adem om iets grotere wratten volledig te verwijderen.

 • Klant Annette gaf dit product 2 van de 5 sterren.
  2/5

  Gevaarlijk

  Gevaarlijk product

 • Klant Luc gaf dit product 1 van de 5 sterren.
  1/5

  werkt niet doet niks

  doet niks, pen voelt droog aan, je weet zelfs niet of je iets aanbrengt alleen aan de geur is iets zurig te merken

Toon alle reviews

Endwarts Pen Applicator Wratten kopen

Je kan Endwarts Pen Applicator Wratten van het merk Meda Pharma , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Summer sale of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voeten
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
EHBO & Thuiszorg > Manicure & Pedicure

Meda Pharma  
>