€ 23,29
€ 20,96
Bespaar 10% (€ 2,33)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Energy Complex

Energy Complex is een uitgekiende formule die de combinatie van carnitine, glutamine, ornithine, D-ribose en rhodiola rosea omvat. Deze formule werd verder aangereikt met vitamine B3 en B6.
Vitamine B3 en B6 dragen bij tot een vermindering van moeheid en uitputting. Vitamine B3 en B6 dragen eveneens bij tot een normale functie van ons zenuwstelsel en een normale werking van onze psyche.

Indicatie

• aanbevolen bij moeheid en uitputting.
• voor een gezonde werking van ons zenuwstelsel.

Gebruik van Natural Energy Energy Complex

2 capsules ’s morgens bij het ontbijt innemen met een glas water. Droog en koel bewaren. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy Energy Complex

L-carnitine glutamaat 230mg, D-ribose 200mg, Maltodextrine 200mg, L-glutamine 150mg, L-ornithine 100mg, Rhodiola rosea (extract ) 100mg, Cellulose (E460) 100mg (vulstof), polyvinylpyrrolidon (E1201) 74mg (bindmiddel), Magnesiumsilicaat (E553) 9,9mg (anti-klontermiddel),Magnesiumstearaat (E570) 9,9mg ( anti-agglomérant),Vit B3 (niacinamide) 3mg, Vit B6 (L-pyridoxine) 3mg.

Waarschuwing

Bij het gebruik van ENERGY COMPLEX zijn geen schadelijke gevolgen gekend.
Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Op een droge en koele donkere plaats afgesloten bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 23,29
€ 20,96

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy energy complex

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nu al geruime tijd en kan niet echt zeggen dat ik nu veel meer energie heb... Maar misschien dat het zonder dit product nog minder zou zijn? Wie weet, ik neem het nog even door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijn product mijn huisdokter heb die me aangeraden, ik was heel zwak en uitgeput na zware periode in mijn leven. Ik wou niet beginnen met antidepressiva, dus ben ik met die pillen begonnen en heb me goed geholpen na een week begon ik licht in de tunnel te zien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ontzettend goed product. Je krijgt een toename van energie wat het leven een stuk aangenamer en positiever maakt. Ook stress verdraag je beter. Ik kan dit product echt aanbevelen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De dosis die mijn arts aanbeveelt was één per dag in de ochtend Na iets meer dan een maand Energy Complex te hebben ingenomen, kunnen we zeggen dat ik een paar peps vind, zonder dat ik overbelast ben, wat soms gebeurt met sommige voedingssupplementen. Meer motivatie voor dagelijkse taken en moreel is beter, ik zet de genezing nog een paar weken voort, want nu heb ik er 4.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu reeds enkele maanden maar ervaar niet meteen veel verschil. Heb niet de indruk dat ik werkelijk meer energie heb. Ik geef het nog even tijd en wacht nog even verder af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is zo goed als onmisbaar geworden voor mij, ik voel het verschil zo enorm tussen mij moe voelen en mij door de dag sleuren en die innemen en gewoon de dag door geraken, is onmisbaar in één woord
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de laatste snel moe en uitgeput, de homeopaat heeft me deze pillen aangeraden te gebruiken, ik gebruik er nu 1 smorgens en 1 smiddags van en dat geeft werkelijk een verschil ik meer energie heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door specialist aangeraden na operaties neem dit al jaren in de winter 2 dagelyks en in de zomer 1 heb meer energie en minder vermoeit echt een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft me een goeie boost wanneer ik extra energie nodig heb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mij aangeraden als aanvullend voedingssupplement bij de behandeling van een langdurige depressie met gebrek aan energie/anergie als belangrijk symptoom.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goeie samenstelling, goed om in te nemen tijdens een stressvolle periode, best 's morgens innemen. 1 capsule per dag is meestal voldoende. prijs/kwaliteit valt mee.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Naarmate we ouder worden, verliezen we allemaal energie. Dit uitstekende voedingssupplement versterkt ons immuunsysteem en geeft ons weer wat punch terug. Aanbevolen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy Complex werd door mijn homeopaat geadviseerd om mij mijn energie terug te geven. Ik voel een verschil en ik zal het blijven gebruiken, in ieder geval voor deze winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed pfoduct. Ik neem het al jaren. En als er al eens een dag is dat ik het oversla of vergeet in te nemen merk ik het direct. Veel minder energie, sneller moe en uitgeput op het einde van de dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb fibromyalgie in de zwaarste vorm en cv's ..Vaak slapeloze nachten.Energycomplex helpt mij de dag door te komen omdat het mijn grote vermoeiend weg neemt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien het leven zo veeleisend kan zijn, dragen deze capsules echt wel bij tot extra energie om er tegenaan te blijven gaan en voelt heel natuurlijk aan en niet als energiedranken die vol cafeïne of suikers zitten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik werd deze zomer 84 en heb 18 jaar geleden mijn lieve vrouw verloren. Ik heb geen kinderen of familie maar woon nog alleen en kan me nog vrij goed behelpen. De laatste maanden zag ik het écht niet meer zitten. Mijn huisarts (bij wie ik al 41 jaar patiënt ben) sprak van een begin van depressie en raadde me Natural Energy Complex aan: na een maand gebruik zes weken wachten en opnieuw beginnen. Een drietal weken geleden was mijn eerste doos opgebruikt en ik voel mij als herboren!!! Dat product behoort in het vervolg tot mijn dagelijkse routine zoals opstaan en scheren ;-) Ben er over in de welken!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is mij door mijn arts voorgeschreven. Effect is niet zo eenvoudig waar te nemen. Ik neem het al enkele jaren en voel mij over het algemeen in zeer goede conditie.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na 3 maanden gebruik. Zeer goed product. Verhoogt de concentratie in de dagelijkse activiteiten aanzienlijk. Aanbevolen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, langdurige werking en makkelijk in te nemen. Ik neem dit product nu reeds 2 maanden (2 capsules per dag) en ben er zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelyk verpakt. 60 capsules, 2 per dag in te nemen, je bent dus goed voor een maand. De capsules zyn wel redelyk groot om door te slikken. Went wel na een paar dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onmiddellijk effect ! Helpt vermoeidheid bestrijden . Dankzij Energy Complex kan ik gemakkelijk de dag door en alles doen wat ik moet doen . Ik heb voldoende energie :-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je neemt het best een drietal maanden in voor een goed resultaat. Het begint te werken na een tweetal weken. Er zijn geen bijwerkingen bij inname van het product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een intense periode, waarin er zowel op lichamelijk, psychisch en emotioneel vlak veel van me gevraagd werd, zat ik echt op de bodem van mijn energie. Homeopathisch huisarts had me dit product aangeraden. Reeds na 2 dagen voelde ik een opmerkelijk verschil, had ik weer voldoende energie om mijn gewone dagelijkse werk te doen. Voelde me na 1 week weer helemaal opgeknapt en energiek, zelfs in deze donkere maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij aanvang heb ik ervaren dat het nemen van dit product inderdaad effect heeft. Ik wil de ernergie behouden en zal dit daarom ook blijven nemen zonder meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt helpt heel goed tegen de vermoeidheid. Nadat ik een periode ermee moest stoppen om langdurig gebruik te vermijden, was ik blij dat het produkt terug genomen mocht worden. Ik ben nog wel vermoeid maar de oververmoeidheid is verdwenen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb merkbaar meer energie sinds ik met deze kuur begonnen ben. Dit supplement werd me aangeraden door dr Aelbrecht., van de energiekliniek. Voel me fris en fruitig, kan meer aan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer je je wat moe en futloos voelt zijn deze capsules een aanvulling op je voeding. Ze maken dat je overdag een beetje meer energie hebt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement geeft het energiegevoel terug dat je kwijt bent geraakt. Een nadeel voor personen die moeilijkheden hebben bij het doorslikken van de grote capsules!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  aangeraden door homeopaat.na een stressvolle periode stilaan aan het herstellen, ik heb geen nevenwerkingen van het produkt en mag het nog een tijdje doornemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kom door het gebruik van Natural Energy complex veel beter de dag door. Vroeger last om uit bed te geraken, mede door mijn bijnieruitputting. Een aanrader voor iedereen met een winterdip.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer je een tijdje heel moeilijk in gang geraakt en moe loopt kan ik je aanraden energy complex te gebruiken je zal je weer veel fitter voelen en veel minder moe
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit is moeilijk om nu al te zegggen. Mijn zoongebruikt dit omdat hij klierkoorts had en het nog steeds in zijn bloed aanwezig is, of hij er nu echt baat bij heeft weten we nog niet, wisselend resultaat maar geloof er wel in
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit produkt nu al een tiental maanden. Bedoeling is om mij terug meer energie , fut te geven. Ik lijd aan fybromyalgie, cvs en heb maag en darmstoornissen. Heb een mindere dosis geprobeerd, maar door een terugval ben ik nu terug overgeschakeld op 2 pillen per dag.

Natural Energy Energy Complex kopen

Je kan Natural Energy Energy Complex van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Must haves voor de Herfst of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress