Epitact Kniebeschermer Sport Multidirect Extra Large 1 stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 64,95
€ 58,46
Bespaar 10% (€ 6,49)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Epitact Kniebeschermer Sport Multidirect Extra Large

De proprioceptieve kniebeschermer EPITHELIUMFLEX®01 is een kniebeschermer van de knieschijf, ontwikkeld voor sportactiviteit. Hij kan gedragen worden bij pijn om uw knie te helpen verlichten, maar ook ter preventie op lange termijn.

Het dragen van de EPITHELIUMFLEX ® 01 kniebeschermer helpt knieschijfaandoeningen (patellofemoraalpijnsyndroom, instabiliteit van de knieschijf, patellatendinopathie...) te verlichten. Bij een knieblessure die leidde tot complicaties (kwetsbare ligamenten, artrose...), draagt de kniebeschermer bij tot de stabiliteit van het gewricht bij het hervatten van sportactiviteiten.

  • De gepatenteerde silicone EPITHELIUMFLEX ® knieschijfring in combinatie met het ultra performant REFLEXcompressieweefsel bevorderen de ondersteuning van de knieschrijf en destabiliteit van de knie.
  • De kniebeschermer werkt dynamisch zonder de mobiliteit te belemmeren. Deze kan dus preventief gebruikt worden omdat de spiermassa behouden blijft.
  • Met een maximum aan technologie geconcentreerd in minder dan 60 g, werd de EPITHELIUMFLEX® 01 kniebeschermer speciaal ontwikkeld voor sportieve activiteiten (in geval van pijn maar ook preventief). De kniebeschermer glijdt niet af en veroorzaakt geen last achteraan de knie (knieholte). De flinterdunne kniebeschermer kan onder alle soorten kledij worden gedragen.

Omtrek Knie > 44 cm

Gebruik van Epitact Kniebeschermer Sport Multidirect Extra Large

Onderhoud: wasbaar in de wasmachine op 40°C.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij artritis, ernstige spataders, flebitis of oedeem (lymfatisch/veneus) in de benen en/of de dijbenen om te vermijden dat de bloedcirculatie wordt belemmerd.
€ 64,95
€ 58,46

Epitact Kniebeschermer Sport Multidirect Extra Large kopen

Je kan Epitact Kniebeschermer Sport Multidirect Extra Large van het merk Epitact , geproduceerd door MILLET INNOVATION , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Knie