€ 24,00
€ 21,60
Bespaar 10% (€ 2,40)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ergyphilus Fem

ERGYPHILUS Fem (ERGYPHILUS Intima in Frankrijk) is een voedingssupplement samengesteld uit een unieke synergie van 5 levende stammen. Het bevat lactobacillen en bifidobacteriën die rigoureus geselecteerd werden voor hun eigenschappen:
 
Lactobacillus acidophilus DSM 21717
Lactobacillus gasseri LMG 26661
Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103
Bifidobacterium bifidum DSM 22892
Lactobacillus fermentum CECT 5716
 
Vitamine B2 1 draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen, waaronder die van het vaginale slijmvlies.

Wanneer wordt het aanbevolen ?
De permeabiliteit tussen de gastro-intestinale en urogenitale microbiota staat vandaag duidelijk vast en de lactobacillen kunnen zich van de ene naar de andere microbiota verplaatsen.
 
Lactobacillus acidophilus koloniseert heel wat organismen en niet alleen bij de mens! Gefermenteerd voedsel, zoals yoghurt, kaas, gefermenteerde groenten, zoals kool, of nog, zuurdesembrood bevatten deze lactobacil, die ook overvloedig aanwezig is in gefermenteerde melk.
 
Moedermelk brengt Lactobacillus gasseri aan, waarvan de effecten op het evenwicht van de intestinale en vaginale flora sinds de jaren 1980 bestudeerd worden.
 
Lactobacillus rhamnosus GG heeft het opmerkelijke vermogen in zure milieus te overleven, zoals de maag en de darm. Deze lactobacillen trekken als nomaden doorheen deze milieus terwijl ze het evenwicht tussen de verschillende bacteriesoorten herstellen.
 
Lactobacillus fermentum weerstaat eveneens aan de aanvallen van maagzuur en gal. Deze lactobacillen kunnen dus de intestinale microbiota bereiken en deelnemen aan de subtiele alchimie van hun microbioom.

Indicatie

Geschikt voor :
 • Microbiota
 • Intiem comfort

Gebruik van Ergyphilus Fem

2 tot 4 capsules per dag.

Ingrediënten Ergyphilus Fem

Vulstof: aardappelzetmeel, fructo-oligosacchariden (FOS), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus rhamnosus GG (bevat sporen van soja en caseine van melk), antiklontermiddel: plantaardig mangnesiumstearaat; antioxidant: ascorbinezuur; riboflavine (vitamine B2). Capsule: visgelatine.

Waarschuwing

Vervangt niet een gevarieerd en evenwichtig voedingsdieet en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
 
Buiten bereik van kinderen en droog bewaren.
 
Bewaring : Bij ontvangst, bewaren bij voorkeur bij + 4°C.
€ 24,00
€ 21,60

Laatste reviews en ervaringen met Ergyphilus Fem

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  probiotica

  gekocht voor prikkelbare darm syndroom, aanbevolen door de arts, effectief :-)

  Was deze beoordeling nuttig?

Ergyphilus Fem kopen

Je kan Ergyphilus Fem van het merk Laboratoire Nutergia , geproduceerd door LABORATOIRE NUTERGIA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora