€ 19,57
€ 16,83
Bespaar 14% (€ 2,74)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Dermoscent Spot-On Kat Pipet 0,6Ml 4 stuks
Dermoscent Spot-On Kat Pipet 0,6Ml 4 stuks
€ 19,57
€ 16,83

Laatste reviews en ervaringen met Dermoscent spot-on kat pipet 0,6ml

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor de vacht en de huid van kat en hond. Zelfs aangeraden door de veearts. Dit product gebruik ik voor mijn mini Yorkshire. Heel tevreden van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden met deze pipetten. Hielp vrijwel direct. Geen huidschilfers, jeuk en droge mottige huid meer maar een zachte glanzende vacht terug gekregen. De geur is prettig en ruikt naar lavendel, dennen en andere kruiden. Ook de kat vindt het geen vervelende geur. Wij zijn er blij mee!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product op aanraden van de dierenarts gekocht. Na een 3-tal weken was de haaruitval van onze kat veel minder en zag de vacht er gezonder uit. Gedurende 4 weken, wekelijks toegepast, nu gedurende 2 maanden 2-wekelijks. Gemakkelijk aan te brengen in de nek. Wel een scherpe geur waar te nemen de eerste uren.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product! Mijn Perzische kat was haar kwijtgeraakt en had al enkele weken een zeer droge huid. We behandelen hem al 6 weken lang één keer per week met dermoscent, zijn vacht en huid zijn veranderd! Plus, het product ruikt geweldig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dierenarts dien ik deze pipetjes toe aan 2 katten die heel veel last hebben ven schilfers in de vacht. Na 3 weken is er toch al enige verbetering zichtbaar maar ik moet dit gedurende 2 maand toedienen om echt een goed resultaat te bekomen. Het is vooral handig als je katten hebt die je niet makkelijk een tablet in de muil kunt geven, dan zijn deze pipetjes heel handig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vacht van poes wordt beter , poes is ook stuk rustiger , zit niet meer zo vaak te kratsen !!Ik heb het nu drie weken gebruikt en ben tot nu zeer tevreden en poes denk ik ook !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heb ik bij 2 katten gebruikt die last hebben van een droge huid en roos. De ene kat is een 6 jarige wit met grijs gevlekte poes. Ik had de pipet in de nek gedruppeld in de witte vacht. Helaas gaf dat verandering van de vachtkleur op die plek. De andere kat is een zwart met witte poes van 16 jaar. Bij haar geen vachtverkleuring omdat de vacht in de nek zwart is. Het product helpt erg goed! De vacht is nu glanzend en voelt heerlijk zacht aan. De roos is na 3 weken verdwenen! Jammer dat de fabrikant van dit middel besloten heeft om niet meer verder te gaan met de productie want er is echt niets anders op de markt (shampoo is namelijk geen optie bij het merendeel van de katten).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kat verliest van nature veel haar en ik heb al heel wat producten uitgetest maar zonder veel resultaten. Ondertussen is het de derde week dat ik Essential 6 voor katten op mijn kat uittest en het is veelbelovend: mijn kat verliest nu al veel minder haar, de pels is glanzend en ziet er gezond uit. Ik denk dat ik eindelijk een erg goed product gevonden heb!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed produkt ik zie al verbetering.Hopelijk blijft het zo anders herstart ik een nieuwe reeks. Het is het proberen waard ,beter dan medicatie te geven.

Dermoscent Spot-On Kat Pipet 0,6Ml kopen

Je kan Dermoscent Spot-On Kat Pipet 0,6Ml van het merk V.M.D., geproduceerd door V.M.D. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Huidverzorging