€ 19,98
€ 15,18
Bespaar 24% (€ 4,80)
Promotie 24% korting

Omschrijving van Etixx Magnesium 2000 AA

Magnesium is een essentieel mineraal dat in het menselijk lichaam aanwezig is, vooral in de botten en de spieren, maar ook in kleine hoeveelheden in het bloedserum en in de rode bloedcellen. Belangrijke voedingsbronnen van magnesium zijn groenten, vis, noten en volle granen.

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 reacties in ons lichaam, bv. spiercontractie, eiwitsynthese, zuurstoftransport, energiemetabolisme en immuunsysteem. Supplementatie van magnesium heeft talrijke voordelen. Ten eerste draagt de stof bij tot een normale spierfunctie. Magnesium is een hoofdrolspeler in de neuromusculaire werking en de aanzet tot spiercontractie. Het is ook nodig om energie te halen uit PCR-Cr (het energiesysteem dat vooral aangesproken wordt tijdens korte intensieve inspanningen). Vanaf een bepaalde mate kan een tekort aan magnesiumstress veroorzaken bij spiercellen. Maar het magnesium in Etixx Magnesium 2000 AA doet nog meer:

 • helpt bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • ondersteunt de elektrolytenbalans
 • ondersteunt een normaal energiemetabolisme
 • helpt met de normale werking van het zenuwstelsel
 • draagt bij tot een normale eiwitsynthese

Etixx Magnesium 2000 AA maakt gebruik van een chelaatvorm (gebonden aan aminozuren). Hierdoor is het gemakkelijk verteerbaar en wordt het efficiënter geabsorbeerd. Het supplement bevat extra vitamine C voor celbescherming (waaronder spiercellen) tegen oxidatieve stress en ondersteuning van het immuunsysteem in het lichaam.

Voor wie kan Etixx Magnesium 2000 AA voordelig zijn?

Etixx Magnesium 2000 AA is geschikt voor alle sporters: duursporters, explosieve sporters en teamsporters. Zeker aan te raden voor sporters die veel zweet verliezen of bij warm weer.

Indicatie

 • Magnesium in aminozuur-chelaatvorm voor betere absorptie- Bevat vitamine C voor extra spierbescherming.
 • Bruistablet met lekkere sinaassmaak kan ook in een drinkbus opgelost worden.

Gebruik van Etixx Magnesium 2000 AA

Gebruiksaanwijzingen: 1 bruistablet per dag, oplossen in 200 ml water

Ingrediënten Etixx Magnesium 2000 AA

Zuurteregelaars: Citroenzuur, Natriumcarbonaat - Magnesiumcarbonaat - Magnesiumbisglycinaat - L-ascorbinezuur- Antiklontermiddel: Tricalciumfosfaat -Aroma: Sinaasappel/pompelmoes aroma - Vulstof: Inuline - Zoetstoffen: Natriumcyclamaat, Natriumsacharine - Kleurstof: Bèta-caroteen 

€ 19,98
€ 15,18

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Magnesium 2000 AA

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  magnesium, een noodzakelijk mineraal

  Vele mensen hebben zonder het te weten een tekort aan magnesium, dit veroorzaakt vele lastige kwalen, zoals uiteindelijk hartfalen, bij een tekort aan mg is de pompfunctie van de hartspier minder goed.. Verder ondersteunt dit mineraal de werking van pezen en spieren, bij een tekort veroorzaakt dit tendinitis, RSI, achillespeesontstekingen... etc. Dit mineraal maakt ook rustiger, men slaapt beter, men is tijdens de dag alerter, geconcentreerd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Magnesium

  Goed product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Krampvrij!

  Ik neem deze bruistabletten nu al meer dan 2 jaar elke dag en ben zeer tevreden. Ik loop veel en vroeger had ik regelmatig krampen in mijn benen. Op aanraden van loopvrienden magnesium bijgenomen en sindsdien geen last mee. Bovendien ook lekker van smaak. Aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

Etixx Magnesium 2000 AA kopen

Je kan Etixx Magnesium 2000 AA van het merk Etixx , geproduceerd door CERES PHARMA OTC 1 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 15 Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Sport
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen