EUBOS Haut Ruhe Bodylotion 125 ml

€ 15,90
€ 13,83
(€ 11,06 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 2,07)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van EUBOS Haut Ruhe Bodylotion

Skin lotion calm bevat 6 % waardevolle teunisbloemolie met essentiële vetzuren linolzuur en gamma - linoleenzuur, die zeer essentieel is voor de bouw van de barrièrefunctie van de huid en bij neurodermitis vaak niet aanwezig zijn, door een enzymdefect.

Sheaboter, amandelolie en jojoba-olie ondersteunen de verzorging en bescherming en maken de huid van de baby zacht en glad. Allantoïne en panthenol ondersteunen de regeneratie van de huid, bijvoorbeeld bij kleine huidletsels.
St. Janskruid extract* uit gecontroleerde biologische teelt met bio-flavonoïden, werkt ontstekingsremmend en ondersteunt de kalmerende effecten van de rustgevende Lotion.

Glycerol en betaïne, natuurlijke plantaardige hydraterende factoren, zorgen voor een goede hydratatie van de huid.
Vitamine E en Pro - vitamine B5 ( panthenol ) ondersteunen de regeneratie van de huid en helpen bij het verbeteren van de huidstructuur. Het vermogen om vocht vast te houden in de huid, wordt verhoogd.

*Het verhogen van de lichtgevoeligheid door St. Janskruid extract werd niet vastgesteld bij teststudies.

Het resultaat:
Het vochtgehalte van een droge huid wordt intensief verhoogt en in stand gehouden door de toepassing van de rustgevende Lotion. Een verstoorde bescherming en barrièrefunctie van de huid (bijvoorbeeld eczeem) is aantoonbaar verbeterd door de toepassing van de rustgevende Lotion. Huidirritatie en jeuk worden verminderd en de huid voelt weer zacht en glad aan.

Dermatologische tests en klinische studies van de droge en zeer droge huid (eczeem) bij kinderen, bevestigen een uitstekende werkzaamheid en verdraagbaarheid.

Indicatie

Als aanvullende intensieve verzorging raden wij SKIN CALM CREAM aan, voor gezichtsverzorging CALM SKIN GEZICHTSCREME.

Voor de zachte verzorging en reiniging, bevelen wij de CALM SKIN wasgel huid & haar en RUSTGEVENDE BADOLIE.

Gebruik van EUBOS Haut Ruhe Bodylotion

Rustgevende lotion op een gereinigde huid een of meerdere keren per dag royaal aanbrengen en wrijf zachtjes in. De lichaamsverzorging absorbeert goed en laat geen vette film na. Voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid is de rustgevende Lotion ook van toepassing bij de begeleidende therapie voor atopische dermatitis.

Ook geschikt voor volwassenen.

De lotion is met succes getest op de afdeling Dermatologie Kiel op kinderen van 6 maanden.

Ingrediënten EUBOS Haut Ruhe Bodylotion

Olie-in-water-emulsie 

Om het risico op allergieën te minimaliseren: - Geen PEG - geen kleurstoffen - geen lanoline, geen parfum

De rustgevende lotion bevat geen minerale olie
€ 15,90
€ 13,83
(€ 11,06 / 100 ml)

EUBOS Haut Ruhe Bodylotion kopen

Je kan EUBOS Haut Ruhe Bodylotion van het merk Eubos, geproduceerd door I.D. PHAR , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby
Schoonheid & Hygiëne > Baby