€ 18,50
€ 12,77
(€ 25,54 / 100 ml)
Bespaar 31% (€ 5,73)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Eucerin UltraSensitive Kalmerende Creme Gemengde Huid 50 ml
€ 18,50
€ 12,77
(€ 25,54 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Eucerin ultrasensitive kalmerende creme gemengde huid

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zalf smeert goed. Een klein toefje is voldoende. Het duwsysteem dat bacteriën tegengaat is ook heel goed. Het kalmeert mijn droge huid gedurende de hele dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dermatoloog adviseerde mij om voor mijn erg gevoelige huid dagelijks dit product te gebruiken. Ik vertrouw het tweemaal daags aan mijn gezichtshuid toe en dit tot mijn volledige tevredenheid. Ook bij een plotse opstoot van jeuk kan dit product wonderen doen. Tevredenheid alom dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel fijne, niet vette crème. Irriteert ook zeker niet! Zeer prettig in gebruik, omdat hij wel heel goed hydrateert, maar dus niet vettig aanvoelt, en wel het gevoel geeft de huid voldoende gevoed te hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede verzorgende crème die ik zowel overdag als in de avond gebruik. Mijn gevoelige huid reageert er heel goed op zonder irritaties. Ideaal te gebruiken onder make-up.

Eucerin UltraSensitive Kalmerende Creme Gemengde Huid kopen

Je kan Eucerin UltraSensitive Kalmerende Creme Gemengde Huid van het merk Eucerin, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag