€ 49,00
€ 45,08
Bespaar 8% (€ 3,92)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Everclean 3-Maand Pakket

Vloeistofpakket voor reinigen, desinfecteren en proteïne behandeling van alle soorten en merken Ortho-k nachtlenzen, disposable , zachte-, en vormstabiele harde lenzen. Zonder wrijven of poetsen 2x 350 ml waterstofperoxide, 90 tabletten + 2 lenshouders.
€ 49,00
€ 45,08

Laatste reviews en ervaringen met Everclean 3-Maand Pakket

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  reiniging lenzen

  Heel grondige reiniging van de dagelijkse lenzen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gemakkelijk in gebruik, geen gedoe. Lenzenhouder vullen en pilletje bij doen..en klaar. Farmaline geeft een correcte service, snelle levering, prijs kwaliteit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Doet wat het moet doen

  Goede reiniging. Soms loopt het potje over zonder dat ik het overvuld had, dus geen idee waarom het overloopt. Het potje heeft een logo om te herkennen wat links en rechts is. Handig in gebruik. Als het product zijn werk heeft gedaan dan kleurt de vloeistof geelgroen (dus geen risico op piekende ogen bij het insteken van de lenzen). Farmaline geeft een correcte service, snelle levering, prijs kwaliteit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Makkelijk, geen gedoe meer, alles in 1

  Reinigt grondig de lenzen binnen de 2 uur vooral als je last hebt van veel afzetting op de lenzen. Een fles voor alles. Wel niet vergeten het tabletje toe te voegen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Everclean 3-Maand Pakket kopen

Je kan Everclean 3-Maand Pakket van het merk Everclean , geproduceerd door OPHTALMO SERVICE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen