€ 10,95
€ 9,75
(€ 32,50 / l)
Bespaar 11% (€ 1,20)
Evian Verstuiver* 300 ml
Evian Verstuiver* 300 ml
€ 10,95
€ 9,75
(€ 32,50 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Evian verstuiver*

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige kwaliteitsvolle verstuiver. Ideaal als verfrissing tijdens warme zomerdagen. Ik gebruik het eveneens elke ochtend om mijn make-up te fixeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte oplossing voor mensen zoals dialyse patiënten die een heel strenge beperking van hun vochtinname hebben. Bij dorst gewoon even in de mond spuiten en weg is de dorst.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De Evian thermaalwatermist die wordt gebruikt om wakker te worden en voor het slapen gaan bereidt de huid voor op de dag- of nachtcrème en verfrist en hydrateert de schoonheid. Als het water eenmaal gespoten is, wordt het teveel geabsorbeerd met een tissue die plat op het gezicht wordt gelegd, waardoor de huid licht vochtig blijft. Vervolgens wordt de verzorging toegepast om de rest van het water te helpen doordringen, zodat de huid ten volle kan genieten van haar kalmerende en hydraterende eigenschappen. Ik gebruik het al bijna 40 jaar en ik ben er zeer tevreden mee. Ik heb geen ander water of lotion nodig.

Evian Verstuiver* kopen

Je kan Evian Verstuiver* van het merk Evian, geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Evian Verstuiver 300ml of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag & Nacht
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Thermaal Water