€ 7,95
€ 7,16
(€ 4,77 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,79)

Omschrijving van Evian Verstuiver

Het unieke minerale evenwicht en de lichaamsneutrale pH-waarde maken evian de perfecte verfrisser voor ieder huidtype (ook geschikt voor de gevoelige huid en baby's).
De miljoenen micro-druppeltjes uit de verstuiver worden direct opgenomen door de huid. Een natuurlijk nitrogeen drijfgas is toegevoegd (de lucht die we inademen bestaat voor 80% uit nitrogeen), dit vermengt zich niet met het water en houdt dus ook de ozonlaag tevreden. 
 
Evian ®, uitvinder van de "Brumisateur®" heeft 4 formaten in haar assortiment, geschikt voor elke gelegenheid. De 50ml past gemakkelijk in iedere handtas.De 150ml is ideaal voor op reis. Kies voor de 300ml en 400ml voor thuis en voor de hele familie.

Indicatie

 • Natuurlijke hydratatie met puur Alpenwater
 • Verzorgt de huid van je baby
 • Fixeert je make-up
Evian Verstuiver 150 ml
€ 7,95
€ 7,16
(€ 4,77 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Evian verstuiver

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze Evian verstuiver koop ik elke zomer, al verschillende jaren. Lekker verfrissend en handig in gebruik. Ook voor de kids. Steekt altijd in de rugzak als we op uitstap gaan of in de strandtas bij een dagje aan de zee of het zwembad
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal als verkoeling bij tropische temperaturen. Wij namen het afgelopen jaar voor het eerst mee op vakantie en hebben er veel geniet van gehad. Zowel in open lucht als in de wagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede verfrissende spray N
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een frisse verstuiver met een handig formaat. Perfect om thuis te gebruiken of om mee te nemen vb op reis. Is ideaal als verfrisser op een warme zomerdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer verfrissend, mooie verpakking, water recht uit de Alpen, heb het steeds in de wagen liggen, prijs/kwaliteit uitstekend. Zal zeker nog bestellen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne verfrissende nevel! Erg handig op hete dagen. Soms spray ik dit over mijn make up. Zorgt dat voor een glowy en frisse look en zorgt ervoor dat alles net iets beter blijft zitten. Ook weer handig op warme dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heerlijk verfrissende verstuiver die ik eveneens gebruik om mijn maquillage 's morgens te fixeren. De kleine verstuivers zijn heel handig om mee te nemen. Een absolute aanrader voor dagelijks gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het thermaal water van Evian en Avene afwisselend om het trekkerige gevoel van mijn droge huid te verlichten. Ze zijn beide zacht en brengen direct verlichting. Ik heb altijd een kleine variant in mijn handtas.

Evian Verstuiver kopen

Je kan Evian Verstuiver van het merk Evian, geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Summer sales of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dag & Nacht
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Thermaal Water