€ 8,75
€ 7,00
(€ 4,67 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 1,75)
Promotie

Omschrijving van Evian Verstuiver

Het unieke minerale evenwicht en de lichaamsneutrale pH-waarde maken evian de perfecte verfrisser voor ieder huidtype (ook geschikt voor de gevoelige huid en baby's).
De miljoenen micro-druppeltjes uit de verstuiver worden direct opgenomen door de huid. Een natuurlijk nitrogeen drijfgas is toegevoegd (de lucht die we inademen bestaat voor 80% uit nitrogeen), dit vermengt zich niet met het water en houdt dus ook de ozonlaag tevreden. 
 
Evian ®, uitvinder van de "Brumisateur®" heeft 4 formaten in haar assortiment, geschikt voor elke gelegenheid. De 50ml past gemakkelijk in iedere handtas.De 150ml is ideaal voor op reis. Kies voor de 300ml en 400ml voor thuis en voor de hele familie.

Indicatie

 • Natuurlijke hydratatie met puur Alpenwater
 • Verzorgt de huid van je baby
 • Fixeert je make-up
€ 8,75
€ 7,00
(€ 4,67 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Evian Verstuiver

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Praktisch product

  Een praktisch product, gekocht voor de vakanties in het zuiden, stelt het hele gezin in staat zich op te frissen, zonder de huid uit te drogen en zonder de positieve effecten van bronwater op de huid te tellen. Bovendien is hij door zijn kleine formaat gemakkelijk mee te nemen in een tas. Niet bijzonder goedkoop product, maar een redelijke prijs in vergelijking met andere merken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  deze Evian verstuiver koop ik elke zomer, al verschillende jaren. Lekker verfrissend en handig in gebruik. Ook voor de kids. Steekt altijd in de rugzak als we op uitstap gaan of in de strandtas bij een dagje aan de zee of het zwembad

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  evian spray wordt soms gebruikt om af te koelen in de zomer. Een dun laagje mist wordt aangebracht op je gezicht en is zeer aangenaam. Dit formaat kan ook in een handtas worden meegenomen!

  Was deze beoordeling nuttig?

Evian Verstuiver kopen

Je kan Evian Verstuiver van het merk Evian , geproduceerd door DANONE WATERS BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Summer sale of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag & Nacht
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Thermaal Water