Excilor Schimmelnagels Precisiepen 1 stuk

€ 24,90
€ 22,41
Bespaar 10% (€ 2,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Excilor Schimmelnagels Precisiepen

Dermatofieten (schimmels) die zich onder een nagel bevinden, voeden zich met de keratine waaruit uw nagelstructuur is opgebouwd.

Zonder behandeling verergert het ziektebeeld en verandert de nagel stilaan van uitzicht: er verschijnen witte vlekken en de nagel vergeelt, verdikt en brokkelt af.

Excilor Schimmelnagels dringt door in de nagel en creëert een ongunstige omgeving voor de ontwikkeling van dermatofieten. U ziet het resultaat wanneer de nagel opnieuw begint te groeien. Het is dus belangrijk dat u met de behandeling begint wanneer de eerste symptomen verschijnen en er nog maar een beperkte oppervlakte aangetast is: de behandeling is korter en de nagel krijgt sneller zijn oorspronkelijk uitzicht terug.

Een effectieve penetratie van een hard nagel oppervlak is moeilijk. Sommige producten vereisen het vijlen van de nagel voordat de behandeling kan worden gestart. Excilor bevat de unieke TransActive technology. Het is klinisch bewezen dat Excilor de nagel diep penetreert zonder vijlen.

Indicatie

 • Klinisch bewezen effectiviteit bij de behandeling van schimmelnagels
 • Optimale penetratie van de schimmelnagel door de TransActive Technologie
 • Maar 1 minuut per dag om de gezonde nagel terug te laten groeien
 • Vijlen van de nagel is niet nodig

Gebruik van Excilor Schimmelnagels Precisiepen

 • Reinig de schimmelnagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor® gebruikt.
 • Gebruik de pen of solution om de hele schimmelnagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor® twee keer per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is.
 • Laat even drogen (1 à 2 minuten) voordat u sokken of schoenen aantrekt. (Na elke applicatie kunt u nagellak aanbrengen, alleen niet vergeten om deze er weer af te halen bij de volgende applicatie).
 • De pen na applicatie op de schimmelnagel goed sluiten om verdamping te voorkomen.
 • Gebruik een nagelschaartje om uw nagel te knippen zodra de nagel teruggroeit.
 • De pen en solution bevatten voldoende vloeistof voor 400 applicaties.

Ingrediënten Excilor Schimmelnagels Precisiepen

Verrijkt met glycerol, nagel lipiden en biotine. Ethyllactaat, azijnzuur, penetratiebevorderaar, filmvormende agents, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).

Waarschuwing

Mag dit product gebruikt worden door personen met diabetes?
Excilor werkt fysisch in op het proces van de schimmel door de pH van de nagel te verlagen. Er is geen farmacologische werking en er is dus geen enkele contra-indicatie voor diabetici. De combinatie van zure substanties dringt de nagel binnen en creëert een omgeving die ongunstig is voor de ontwikkeling van dermatofieten (schimmels die verantwoordelijk zijn voor de schimmelnagel). De werking is volledig plaatselijk en doelgericht.

Mag dit product gebruikt worden door zwangere vrouwen?
Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar over het gebruik tijdens de zwangerschap.

Mag dit product gebruikt worden door kinderen?
Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar over het gebruik door kinderen.

 • Product is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.
 • Oogcontact en contact met de slijmvliezen vermijden. In geval van contact met de ogen of de slijmvliezen, moet u overvloedig spoelen met water.
 • In geval van allergische reacties, moet u stoppen met het gebruik van het product.
 • Bewaren bij kamertemperatuur en beschermen tegen zonlicht en warmtebronnen.
 • Buiten het bereik van kinderen en dieren bewaren.
 • De pen na gebruik steeds goed sluiten om verdamping te voorkomen.
 • Als u geen zichtbaar resultaat hebt wanneer de nagel opnieuw begint te groeien (na ongeveer 1 maand behandeling van de schimmelnagel), moet u uw arts raadplegen.
Excilor Schimmelnagels Precisiepen 1 stuk
€ 24,90
€ 22,41

Laatste reviews en ervaringen met Excilor schimmelnagels precisiepen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product was nog niet gekend. Gemakkelijk aan te brengen. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Vereist verschillende maanden gebruik, resultaat nog af te wachten
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer trage werking . geen garantie op werking van het product. misschien enkel goed voor een beginnende schimmel nagel. meerdere pennetjes nodig voor totaal verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het product sinds 8 mei 2017 nog maar en toch zie ik al verandering aan mijn teennagel. Het product lijkt dus wel goed te werken. Pas na een drietal maanden zal ik echter mijn definitief oordeel kunnen vellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er nog niet zo lang mee bezig maar Elke dag smeren en resultaat zie je toch al wel een beetje! Je moet wel goed volhouden en schimmelnagels verdwijnt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ook al wordt gezegd dat dergelijke producten niet helpen, ik wou het toch proberen. Na 1 maand gebruik ondervind ik een lichte verbetering op 1 nagel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige pen, makkelijk aan te brengen, knoeit niet. Het eerste resultaat is na ongeveer 10 dagen al zichtbaar. Het product dringt gemakkelijk door de nagel heen, zodat een blijvend resultaat op langere termijn is te verwachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs/kwaliteitsverhouding van dit product Snelle, efficiënte levering Dit product is makkelijk te gebruiken, duidelijke bijsluiter - wel minstens 2 kuren volgen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb meer dan anderhalf jaar wen kalknagel aan mijn wijsvinger gehad. Omdat ik immuunonderdrukkende medicijnen slik was dit behoorlijk erg, de nagel was helemaal verbrokkeld en weg. Afgelopen mei (enigszins sceptisch) Excilor aangeschaft en braaf iedere dag twee keer ingesmeerd. De schimmel verdween binnen anderhalve maand. Ben daarna (in tegenstelling tot het advies van de verpakking) éénmaal daags gaan smeren en daarna om de dag, omdat ik het gevoel had dat de gezonde nagel door het smeren minder snel (of niet meer) aangroeide. Nu is er niets meer te zien. Positieve ervaring dus.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu ruim 6 weken bezig, maar zie nog geen enkel resultaat. Wat mij betreft dus net zo'n lapmiddel als al die andere producten. Jammer, want het is niet goedkoop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Excilor schimmelnagels precisiepen is heel handig in gebruik, geeft geen kleur af en is geurloos. Je kan de pen gemakkelijk opbergen, ze is ook handig open te maken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de Excilor pen nu ruim een week en ik kan het verschil in de nagels ontdekken maar ik ben er nog niet.Het doet wel degelijk iets.Ik vind dat het wel aan te bevelen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voorlopig nog niet veel hierover te vertellen,is nog te vroeg, maar het is wel heel gemakkelijk aan te brengen,binnen enkele maanden kan ik hier meer over zeggen wat betreft het resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk te gebruiken, het resultaat is nog niet zichtbaar na zo'n korte tijd, maar ik zie goede dingen! Na 3 maanden zou je het weer moeten kunnen beoordelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt perfect! Na een aantal weken zie je al progressie, en het grote voordeel van dit product is dat het gedoseerd wordt aangebracht, hetgeen je in de portemonnee scheelt. 1 Stift gaat meerdere maanden mee!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze stick is niet alleen praktisch bij gebruik, maar ook heel effectief. Een goede oplossing voor het bestrijden van nagelschimmel. Geduld is uiteindelijk bij alle producten nodig!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed en veilig. Smeren op besmette gedeelte van nagel 2 maal daags en blijven doen pas resultaat als de gezonde nagel uitgegroeid is (gebeurt traag) na een half jaar of langer resultaat volgens ernstige besmetting 3 keer serie pillen gepakt en hielp ook maar half Dank zij dit product en veel geduld mijn nagels terug
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan nog geen degelijke beoordeling over het product geven, omdat ik het nog maar net gebruik. De Excilor-pen is makkelijk in gebruik en blijkbaar zou het ook goed werken, als m'n niet al te lang wacht met de behandeling. Veronika
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben dit gekocht voor mijn man. hij is pas een weekje bezig maar doet het s'morgens en s'avonds zoals op de bijsluiter. er is momenteel nog geen verschil. dus afwachten maar...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan nog niet echt iets over het product zeggen. Waar ik wel positief over kan zijn is dat het product fysisch en niet chemisch werkt. In mijn geval gebruik ik het niet tegen schimmelnagels maar nagelpsoriasis. Tot nu toe had ik nog geen positieve resultaten, maar waarschijnlijk moet ik nog wat geduld hebben. Aanrader? JA.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en beveiligde levering. Momenteel kan ik mij niet uitspreken over de doeltreffendheid van het product want ik heb het pas ontvangen. Voor de rest (verpakking, bestelling,...) is alles perfect. Heel erg bedankt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  daar ik nog maar pas ben begonnen met de toepassing van die preciesiepen, kan ik hierover nog niet veel zeggen ... ik wacht dus voor de resultaten ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verschillende tabletten van de huisarts hebben niet geholpen. Deze stift werd mij door een apotheker in Oostenrijk aanbevolen. 's morgens en 's avonds op de aangetaste nagel aangebracht en heeft mij geholpen. Nog niet helemaal weg maar duidelijk beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was al lang op zoek naar dit product en ik ben blij dat ik het via Farmaline gevonden heb. Ik ben zeer tevreden over de Excilor pen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nagels zien er na een behandeling mooier uit maar voor totale genezing is een langdurige behandeling nodig. Gemakkelijk in gebruik maar meerdere pennen zijn nodig = duur!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Duidelijk succes na één jaar. Vorige producten hebben geen echt doorgevende werking. Heel snelle en betrouwbare levering. Hartelijk bedankt en vriendelijke groeten, Walter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was al langer op zoek naar een procduct voor behandeling van schimmelnagels. In Oostenrijk is mij dit product geadviseerd en werd daar positief aanbevolen. Het is fijn dat dit product ook in Nederland verkrijgbaar is. Ik ben zeer tevreden over excilor precisiepen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Excilor is een heel goed product tegen nagelschimmel, ook als die al jaren duurt. De stift is eenvoudig te gebruiken en kan goed op reis worden meegenomen. We zullen het gebruiken tot de hele nagel terug gezond teruggegroeid is.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan tot nu toe nog geen goede beoordeling geven, want heb dit product nog maar kort. Misschien later wel. Met vriendelijke groeten, Rudolf
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk te gebruiken. Op voorhand de nagels afvijlen is niet nodig. Het aanbrengen is heel gemakkelijk en heel aangenaam: 's morgens en 's avonds "verf" je de nagel met de stift, laat je het 2 minuten drogen en hup, klaar! Al na de eerste keer je nagels te knippen is dit werkzaam. Mooi designverpakking en ergonomisch-elegant design van de stift maken de beslissing om te kopen nog gemakkelijker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Excilorstift is goed te gebruiken. De vloeistof dringt in de nagel in en men ziet na een tijdje een verandering van de nagels. Ik ben door de werking positief verrast. Ik zal de stift blijven gebruiken, tot de schimmel helemaal onder de nagel is uitgegroeid.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tja, dit produkt moet je zeker 3 maanden gebruiken om er een goed oordeel over te kunnen geven. Ik gebruik dit produkt nu 2 weken en het restultaat is nog niet behaald. Maar dit is ook nog niet te beoordelen in 2 weken.

Excilor Schimmelnagels Precisiepen kopen

Je kan Excilor Schimmelnagels Precisiepen van het merk Excilor, geproduceerd door AXONE T2/VEMEDIA CH , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Excilor of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Schimmels