€ 63,38
€ 57,04
Bespaar 10% (€ 6,34)
Dit product wordt gratis geleverd!

Gebruik van Femarelle

1 capsule 2 x per dag

Ingrediënten Femarelle

Elke capsule bevat 322 mg gefermenteerd soja-extract
Femarelle 112 capsules
€ 63,38
€ 57,04

Laatste reviews en ervaringen met Femarelle

Schrijf een review
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat ik sinds 5 maanden redelijk effectief voor opvliegers, mijn oestrogenen werkte veel beter! Wat mij een beetje zorgen baart is dat er geen studie over plantaardige oestrogenen is gedaan!! Wat doen ze met ons lichaam? Bovendien is het product erg duur! Maar ik heb geen keus omdat ik niet meer mijn andere behandeling kan nemen...Anders op het niveau van farmaline TB.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb enorme last van opvliegers. Dit product werd me voorgesteld door mijn dokter. Ik heb er een zeer goede ervaring mee. Durf soms wel eens te combineren met Meta Hop van Metagenics
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Onberispelijk en efficiënt product . Ik gebruik het al ongeveer 1 jaar en ben meer dan tevreden over de resultaten. Veel minder stoom, wat erg comfortabel is voor mijn menopauze. Ik beveel het ten zeerste aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product nu gedurende een 3tal weken en voel duidelijk dat de warmteopwelllingen veel verminderd zijn.. Het product is echter vrij prijzig en weet dus niet of ik het gedurende een vrij lange periode zal blijven nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb last van overgang had van alles geprobeerd en dokter zei probeer deze eens bijna geen opvlieger meer geen buik pijn en minder pijnlijke borsten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk en aan een verminderde prijs online te verkrijgen. Prijs en kwaliteit is top Mooie promoties zijn aangenaam meegenomen! Heel goeie service !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na maanden van ongemakken van opvliegers, heel tevreden over dit product. Jammer dat ik het zo laat ontdekt heb. Raad het aan iedereen aan. Tenslotte en correcte levering. Top.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangeraden door de gynaecologe , de opvliegers zijn zelfs volledig of heel veel weg .Soms nog een lichte vorm aanwezig met tussenpoze .Toch wel een aanrader
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product aangeraden door mijn gynaecoloog. Vrij grote maar makkelijk in te nemen capsules. Gebruik het product nog maar één maand, maar heb tot nog toe geen enkele nevenwerking ondervonden. Ben tevreden en zal het product verder blijven gebruiken.

Femarelle kopen

Je kan Femarelle van het merk Femarelle, geproduceerd door MYLAN EPD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze