Femiprim Vaginaal 250mg 12 tabletten

€ 15,50
€ 14,01
U bespaart 10% (€ 1,49)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop van 3 stuks!

Omschrijving van Femiprim Vaginaal 250mg

Vaginale tabletten om de vaginale flora te normaliseren.

Indicatie

Femiprim wordt gebruikt voor de natuurlijke bescherming van het micromilieu van de vagina door de pH (een maat van aciditeit) op fysiologisch niveau te houden. Een behandeling met Femiprim bevordert de groei van de normale saprofytenflora en creëert een ongunstige omgeving voor de ontwikkeling van pathogene bacteriën.

Gebruik van Femiprim Vaginaal 250mg

Elke dag, bij voorkeur 's avonds voor het slapengaan, één tablet diep in de vagina inbrengen. De Femiprim tablet lost traag op en geeft zijn actief bestanddeel af zodat de pH snel w ordt genormaliseerd. Om een langdurige normalisatie van de pH en de vaginale flora te waarborgen, wordt aanbevolen Femiprim meerdere weken te gebruiken, vooral als de omstandigheden een wijziging van de vaginale flora in de hand werken, bijv. tijdens de zwangerschap.

Femiprim kan in alle vieligheid gedurende meerdere maanden worden gebruikt.

Femiprim Vaginaal 250mg 12  tabletten
€ 15,50
€ 14,01

Laatste reviews en ervaringen met Femiprim vaginaal 250mg

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Na twee dagen helemaal geen klachten meer, geen geur, geen pijn en geen opgezette klieren. voelde me enorm ellendig, en dit medcicijn werkt erg snel en goed

Femiprim Vaginaal 250mg kopen

Je kan Femiprim Vaginaal 250mg van het merk Omega OTC, geproduceerd door OMEGA OTC, bestellen in Nederland bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw