€ 23,58
€ 20,28
Bespaar 14% (€ 3,30)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Ferro Plus

IJzer is een onmisbaar mineraal voor het in stand houden van een normale samenstelling van onze bloed. IJzer speelt namelijk een belangrijke rol bij het vermogen van het bloed om zuurstof te transporteren en in de vorming van onze rode bloedcellen en hemoglobine. Tekorten aan ijzer kan aanleiding geven tot vermoeidheid en een gedaald uithoudingsvermogen. IJzer speelt eveneens een belangrijke rol bij tal van (enzymatische) processen die in de cellen van ons lichaam plaatsvinden ten behoeve van een normale energieopbouw. Met andere woorden ijzer draagt bij tot het in stand houden van een normaal energiemetabolisme. Bovendien speelt ijzer een rol in onze celdeling, in een normale functie van ons immuun systeem en in het in stand houden van onze cognitieve functies.

Slechts 10 tot 15% van het aangeboden ijzer in onze voeding wordt in de dunne darm door het lichaam opgenomen. De beste bron is zogenaamd haem gebonden ijzer (vnl. terug te vinden in rood vlees), dat beter wordt opgenomen dan niet-haem gebonden ijzer (brood, groente, noten ed.). Het menselijk lichaam bevat, afhankelijk van het geslacht, het lichaamsgewicht en de ijzer opslagcapaciteit, ongeveer 2 tot 4 gram ijzer. Het merendeel van het in ons lichaam opgeslagen ijzer bevindt zich in de rode bloedcellen onder de vorm van hemoglobine (± 70%). Verder is er onder de vorm van ferritine nog ongeveer 20 % opgeslagen in de lever, de milt en het beenmerg. De rest van onze ijzervoorraad bevindt zich in de spieren (myoglobine) en in het bloedplasma (transferinne).

Vrouwen en opgroeiende kinderen hebben met een klassiek westers voedingspatroon vaak moeite om de ijzervoorraden in hun lichaam op peil te houden. Vegetariërs en sporters met gewichtsproblemen kampen met eenzelfde problematiek.

Indicatie

• bij bewezen ijzertekort
• draagt bij tot het verminderen van moeheid en uitputting.
• Voor een gezond immuun systeem

Gebruik van Natural Energy Ferro Plus

1 capsule per dag bij de maaltijd innemen met een glas water. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy Ferro Plus

Ingrediënten per capsule:

 • Ijzer (Ijzerfumaraat) 28 mg (200% RI)

RI: Referentie inname

Bijwerkingen van Natural Energy Ferro Plus

FERRO PLUS mag niet gebruikt worden bij patiënten die lijden aan ijzer stapelingsstoornissen, thalassemie en sikkelcelanemie. FERRO PLUS wordt over het algemeen goed verdragen. De zeldzame bijwerkingen die kunnen optreden bestaan uit lichte maagdarmstoornissen.

Waarschuwing

De verpakking goed afsluiten en op een droge, koele en donkere plaats bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 23,58
€ 20,28

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Ferro Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  super

  Na veel verschillende ijzer pillen te hebben geprobeerd is dit met minste bijwerkingen. Ik heb een redelijke gevoelige maag maar dit verdraag ik.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Natural Energy Ferro Plus 30 capsules is een voedingssupplement dat volgens mij effectief en gemakkelijk in te nemen is en geen probleem heeft met de vertering. Maakt het mogelijk om een beter niveau van ijzer te vinden en herstelt de vitaliteit, vooral in het otonale & winterseizoen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ferro plus is en sterk product om ijzer waarde op pijl te brengen bij en tekort aan ijzer waarde in je bloed neem elke morgen een pil op nuchter maag

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy Ferro Plus kopen

Je kan Natural Energy Ferro Plus van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer