€ 21,48
€ 19,33
Bespaar 10% (€ 2,15)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Ferrodyn High Impact 90 capsules
Ferrodyn High Impact 90 capsules
€ 21,48
€ 19,33

Laatste reviews en ervaringen met Ferrodyn high impact

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Heel goed, de resultaten van de bloedanalyse uitgevoerd na een eerste inname van FerroDyn zijn al heel bemoedigend. Opgemerkt dat mijn ijzergehalte was niet erg laag aan het begin van de behandeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon produit avec un bon dosage de fer, facilement assimilé. Aucun effet secondaire indésirable, je l'utilise depuis assez longtemps. Très bonne marque.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend middel bij ijzertekort met een hogere dosis ijzer dan de meeste andere supplementen. Ik heb geen bijwerkingen zoals constipatie en het is ook handig dat je maar 1 pilletje per dag moet nemen. De pilletjes (capsules met poeder) zijn bovendien superklein dus heel gemakkelijk in te nemen. En de verpakking van 90 capsules maakt het voordelig op lange termijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een fantastisch product dat gemakkelijk in te nemen is , klein tabletje dat je gerust laat , geen maagklachten , geen oprispingen . Wel voldoende drinken omwille van kans op constipatie . Na een kuur kon ik alweer stoppen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een goed voedingssupplement om je ijzertekort aan te vullen, ik ondervind hiervan ook snel resultaat. Handig dat men dit product met groot volume kan aankopen vermits ik maandelijks dergelijk product moet nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product voor ijzer binnen te krijgen. Je hebt geen last van misselijkheid en/of het product ligt niet op de maag. Zeker eens proberen als je een ijzertekort hebt

Ferrodyn High Impact kopen

Je kan Ferrodyn High Impact van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer
Welzijn & Gezondheid > Welzijn