€ 10,99
€ 9,79
(€ 4,90 / 100 g)
Bespaar 11% (€ 1,20)

Omschrijving van Ferti-Vit

Orlux Ferti-vit is een multivitaminepreparaat voor vogels op basis van vitaminen en aminozuren, verrijkt met vitamine E. Het poeder kan zowel in het drinkwater als in de verschillende zachte eivoeders gemengd worden.

Ferti-vit
bevordert de geslachtsdrift en de vruchtbaarheid van uw vogels. Dit product is aangewezen bij leg- en vruchtbaarheidsstoornissen, slechte groei of sterfte in het ei. Voor de zang bij kanaries en vinken.

Gebruik van Ferti-Vit

Eén afgestreken maatlepeltje (1 g) per 250 ml drinkwater of per 100 g zachtvoeder. Het is aangeraden om in de voorbereiding van de kweek dagelijks Ferti-vit aan de vogels te verstekken, dit vanaf 3 à 4 weken voor het leggen van het eerste ei, tot het eerste ei. Bij zangwedstrijden, driemaal per week.
Ferti-Vit 200 g poeder
€ 10,99
€ 9,79
(€ 4,90 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Ferti-vit

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Voor mij geen onbekend product. Algemeen gekend in de vogelhouderij, met meestal positieve resultaten en ook geen 'bom' waarmee vogels naar de vaantjes geholpen worden.

Ferti-Vit kopen

Je kan Ferti-Vit van het merk Oropharma, geproduceerd door OROPHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Duiven en Vogels