€ 22,20
€ 19,98
(€ 7,99 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 2,22)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Flamigel

Flamigel is een hydroactief colloid gel-verband. Flamigel bevordert het herstel van de huid, door het vochtgehalte te regelen ter hoogte van de micro-omgeving van de wonde.

Indicatie

- Brandwonden
- Schaafwonden
- Zonnebrand
- Snijwonden
- Open wonden

Gebruik van Flamigel

- Bij oppervlakkige brandwonden en schaafwonden: Breng Flamigel voorzichtig op de te behandelen plaats aan en spreid de gel open (niet inwrijven).

- Bij open wonden:
1. de wond spoelen en reinigen
2. Voorzichtig droogdeppen
3. Een dikke laag (5mm) Flamigel aanbrengen op de wond
4. Flamigel fixeren met een verband naar keuze

Ingrediënten Flamigel

Zuur colloïdaal polymeer; Arginine

Waarschuwing

Flamigel niet gebruiken op de oogleden of in de ogen als ooggel.

Flamigel 250 g
€ 22,20
€ 19,98
(€ 7,99 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Flamigel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik hen een open wonde van 7op7 op mijn scheenbeen.flamigel verzacht de pijn en geneest de wonde...tzal nog heel lang duren .dokter zegt dat flamigel een heel goed product is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een algemeen bekend product in een grote verpakking, voordelig te verkrijgen bij Farmaline. Prima en snelle levering en prima communicatie. Toplevering!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een aanrader die iedereen in huis zou moeten hebben. Het kan gebruikt worden bij brandwonden, zonnebrand, snijwonden en schaafwonden. Het is eenvoudig aan te brengen en de wonden helen sneller.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de flamigel gebruikt voor een kleine snede en brandwonde dat goed genas en de gel laat weinig of zefs geen littekens achter bij mij. Ook voordelig bij aankoop van een grote tube van 250gr. Ben zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ikzelf heb de laatste keer Suprasorb Gel aangekocht. Een vriendin vertelde me dat dit handiger is en sneller genas. En inderdaad! Brandwonden gereinigd, Suprasorb gel erop, deze mag enkele dagen op de wonde blijven. na 3 dagen was mijn wonde genezen! Praktischer, sneller genezen en niet elke keer smeren, tevens nog goedkoper! In mijn kast, voortaan Suprasorb gel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iedereen moet dit product in zijn apotheekkast hebben. Effectief bij wondverzorging en brandwonden, ook zonnebrand. Geneest zonder littekens na te laten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel, grote verpakking voor een gezin met 4 komt goed van pas. Preventief deze tube in huis halen raad ik iedereen aan. Een schaafwonde of brandwonde,...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super mega tube! Bij schaafwonden is deze gel wel eigenlijk een must. Vooral bij diepe en/of grote schaafwonden is deze gel in combinatie met melolin steriel kompres een groot hulpmiddel om de wond(en) af te dekken en te beschermen. Het inkleven van het kompres in de wond is hierdoor ook beperkt en kan de wond(en) mooi genezen plus minder traantjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor kinderen die vallen. Trekt niet in de wonde. Door het speciale laagje! Hier geen gewone plakkers meer voor open wondjes. Samen met de flamigel erop! Snelle genezing!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Krachtige zalf, met veel geduld zie je daadwerkelijk een verschil. Aan te raden om altijd in de frigo te hebben :-). Te gebruiken bij de meeste huis, keuken en tuinongevallen. aanrader bij brandwonden 1ste, lichte 2de graad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over Flamigel. Hij is onmisbaar in onze restaurantkeuken. Hij werkt zeer goed bij brandwonden. Zelfs bij kleine snijwonden werkt hij prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze zalf voor alle wonden waardoor deze effectief sneller genezen, maar vooral bij zonnebrand of roodheid door de zon, is dit voor mij de perfecte zalf. Ze geeft onmiddellijk verkoeling en zorgt dat de huid wordt gehydrateerd. De zalf niet opensmeren maar een laagje aanbrengen helpt het best. Ik ga nooit meer zonder Flamigel op reis!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product wordt hier veel gebruikt bij schaafwonden van de kinderen. Wij bewaren het in de koelkast waardoor het onmiddellijk verkoeling brengt. Grote tube is veel goedkoper dan een kleine!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale zalf bij brandwonden. De zalf smeert goed uit, is heerlijk verlichtend en heeft een kalmerend effect. De branderige pijn verdwijnt meteen. Grote tube!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product moet je zeker hebben in je huisapotheek. Goed voor open wonde te helen, zonnebrand, brandwonden. Je huid herstelt zonder littekens. Gemakkelijk in gebruik en maakt geen vlekken op je kledij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product als ik of iemand in ons gezin verbrand is door de zon. Dit is veel beter dan een beetje aftersun smeren want dat helpt dan niet als je verbrand bent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb flamigel aangeschaft voor de verzorging van kleinere wonden, door diabetes genezen kleinere verwondingen moeilijk, maar met deze wondgel gaat dit een stuk beter, dus een tevreden mens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een zeer goede, voor zeer veel kleine blessures, brandwonden en huidirritaties bruikbare gel, ik zou flamigel altijd in mijn medicijndoos willen hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Habe über dreißig Jahre (US amputiert) schon viel ausprobiert, um entzündliche Druckstellen zu behandeln. Dieses Produkt hat mich überzeugt, kühlende und rasche abschwellende Wirkung. Sehr zu empfehlen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima artikel voor een heel prima prijs, zeer voordelige tube wegens de inhoud, 250 g. Is een prima creme voor brandwonden, ik heb dit gebruikt en op enkele dagen was mijn wonde genezen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte familie tube, maar wordt in het gezin heel veel gebruikt. Is super om littekens te voorkomen na open schaafwonden. Ook tegen zonnebrand is dit een supermiddel. Wij gebruiken dit in plaats van Aftersun, een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel on wound healing and repair scarring effect is very good, it is the home standing medicine, especially with the baby's family, flamigel must be essential!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb gehoord dat een wartmebehandeling heel goed is, ik hoop het uit voorzorg omdat ik kinderen thuis heb!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede gel die iedereen altijd in huis zou moeten hebben , ik gebruik het na harsen van wenksbrauwen en bovenlip bij mijn clienten,maar is vooral nodig in elk gezin net zoals flammazine bij lichte brandwonden of na teveel zonnen !

Flamigel kopen

Je kan Flamigel van het merk Flen Pharma, geproduceerd door FLEN PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flamigel of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid