€ 22,86
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Flaminal Forte

Flaminal Forte, een hydrocolloïd-alginaatgel combinatie, heeft een uniek werkingsmechanisme en is gepatenteerd.

Opname en afgifte van vocht:
De hydrocolloïde gel met geactiveerde en niet-geactiveerde licht zure polymeren. De geactiveerde polymeren worden verzadigd met water en kunnen dit als bevochtiging aan de wond afgeven. De niet-geactiveerde polymeren kunnen worden bereid door ionen die in het wondvocht geactiveerd zijn, zodat deze polymeren exsudaat kunnen absorberen. De combinatie met alginaten verhoogde de exsudaat inname aanzienlijk. Flamigel ® Forte regelt het wondvocht en genereert een optimale omgeving voor wondgenezing.

Indicatie

Flaminal Forte is geschikt voor matig tot sterk exsuderende wonden. Flaminal Forte kan met een kompres, zoals vaseline of paraffine gaas, en indien nodig met een verband gefixeerd worden. Bij zwaar geïnfecteerde wonden is aanvullende behandeling nodig.

Flaminal Forte is geïndiceerd voor de behandeling van drukzweren, zweren, brandwonden, postoperatieve wonden of andere langzaam genezende of chronische wonden.

Gebruik van Flaminal Forte

De gelstructuur van het product is geschikt voor het direct aanbrengen op de wond in een zo dik mogelijke laag. Zodra de gelstructuur niet meer intact is, wat het geval is, afhankelijk van de toestand van de wond na 1-3 dagen, wordt de gel afgewassen en opnieuw aangebracht.

Ingrediënten Flaminal Forte

Alginaat (totaal alginaat gehalte 5,5% (g/g)); macrogol; en- zym systeem (glucoseoxidase, lactoperoxidase, glucose,guaiacol); kaliumsorbaat; kaliumjodide; buffer; gezuiverdwater Ph.Eur.

€ 22,86

Laatste reviews en ervaringen met Flaminal Forte

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  9

  Super alles gaat snel en goed Helemaal tevreden ook aanbevolen bij vrienden en kennissen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ontstekingsremmende zalf

  na een ernstige daling van het grind, de wond was niet erg mooi en druipend, de dokter raadde deze ontstekingsremmende zalf aan, die zeer goed werkt. Na 2-3 dagen, een duidelijk verschil in de visuele verschijning van de wond en een betere genezing dan zonder deze zalf. Ik raad voor valwonden aan, niet voor iets anders, maar het moet net zo interessant zijn..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Sterke Flaminal Cream

  Effectieve crème voor zones van een wond die sterk sijpelen omdat het deze sijpeling vermindert en tegelijkertijd de wond vochtig houdt, en ook de onaangename geur die de sijpeling vergezelt, vermindert. Het bevordert ook duidelijk de genezing van deze kwetsbare gebieden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Flaminal Forte kopen

Je kan Flaminal Forte van het merk Flen Pharma , geproduceerd door FLEN HEALTH PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flaminal of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne