€ 21,24
€ 19,12
(€ 38,24 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 2,12)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Flaminal Forte

Flaminal Forte, een hydrocolloïd-alginaatgel combinatie, heeft een uniek werkingsmechanisme en is gepatenteerd.

Opname en afgifte van vocht:
De hydrocolloïde gel met geactiveerde en niet-geactiveerde licht zure polymeren. De geactiveerde polymeren worden verzadigd met water en kunnen dit als bevochtiging aan de wond afgeven. De niet-geactiveerde polymeren kunnen worden bereid door ionen die in het wondvocht geactiveerd zijn, zodat deze polymeren exsudaat kunnen absorberen. De combinatie met alginaten verhoogde de exsudaat inname aanzienlijk. Flamigel ® Forte regelt het wondvocht en genereert een optimale omgeving voor wondgenezing.

Indicatie

Flaminal Forte is geschikt voor matig tot sterk exsuderende wonden. Flaminal Forte kan met een kompres, zoals vaseline of paraffine gaas, en indien nodig met een verband gefixeerd worden. Bij zwaar geïnfecteerde wonden is aanvullende behandeling nodig.

Flaminal Forte is geïndiceerd voor de behandeling van drukzweren, zweren, brandwonden, postoperatieve wonden of andere langzaam genezende of chronische wonden.

Gebruik van Flaminal Forte

De gelstructuur van het product is geschikt voor het direct aanbrengen op de wond in een zo dik mogelijke laag. Zodra de gelstructuur niet meer intact is, wat het geval is, afhankelijk van de toestand van de wond na 1-3 dagen, wordt de gel afgewassen en opnieuw aangebracht.
€ 21,24
€ 19,12
(€ 38,24 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Flaminal forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectieve zalf die zorgt voor een zeer goede genezing. Bovendien is de levering zeer snel en is de service onberispelijk. De verpakking is netjes en veilig, alleen van de +
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerst gebruikte ik altijd de flamazine, maar sinds kort gebruik ik de Faminal Forte. Dit is beter en krachtiger dan de gewone flamazine. Tot nu ben ik hier tevreden over, dit wordt dagelijks gebruikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goede zalf. Ideaal voor op schaafwonden van de kinderen. Geneest veel sneller. Ook ideaal voor op brandwonden. Deze zalf heb ik altijd in huis!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed spul. Heb mijn open been er redelijk snel mee dicht gekregen terwijl met andere producten dit niet lukte.. Nu gebruik ik het als voorzorg. Zodra ik maar iets pijnlijks op voet of been voel ( dat huid dun wordt) smeren en ik heb het been nog steeds dicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door elektrocutie liep mijn echtgenoot een derdegraads brandwonde op. Door deze zalf meermaals per dag te gebruiken, is het goed genezen. Wij legden hem in de koelkast voor extra effect, maar dit is niet nodig om te bewaren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tube is meer dan 20 euro goedkoper dan bij de Apotheek waar ik mijn eerste tube kocht, die tube was 40 gram voor 48 euro, deze ze tube was 20 euro voor 50 gram, de idioterie is, dat het van hetzelfde merk is en dezelfde fabriek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de flaminal forte, het heeft mijn wondje goed genezen.Ik kan de creme ook aanraden als de geinfecteerd is want dan werkt de crème ook heel goed. De service van farmaline is ook goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het totale proces verliep snel en probleemloos. Het medicament komt overeen met de beschrijving. Ik blijf klant!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb de Flaminal gebruikt op de 3de graads brandwonden van onze chinese naakthond. We zijn nu 8 weken verder en wond is heel mooi genezen en nog amper te zien.

Flaminal Forte kopen

Je kan Flaminal Forte van het merk Flen Pharma, geproduceerd door FLEN HEALTH PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flaminal of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne