Flaminal Hydro 50 g tube

€ 22,86
€ 20,57
(€ 41,14 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 2,29)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Flaminal Hydro

Een hydroactieve colloïdale gel op basis van alginaten en een antimicrobieel enzymensysteem. Bevordert het herstel van een wonde. Bezit een vochtabsorberend effect.

Aangewezen bij droge tot matig exsuderende wonden zoals bv. doorligwonden, brandwonden of oncologische wonden.

Gebruik van Flaminal Hydro

1. Eerst de wonde reinigen en spoelen, daarna voorzichtig droogdeppen.
2. Een dikke laag gel op de wonde aanbrengen, niet op de wondranden.

Ingrediënten Flaminal Hydro

Sodium alginate, calcium alginate, alginic acid, macrogol 300/1500, hydroxypropylcellulose, glucoseoxidase, lactoperoxidase, guaiacol, aqua.

Flaminal Hydro 50 g tube
€ 22,86
€ 20,57
(€ 41,14 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Flaminal hydro

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt uitstekend voor open brandwonden. 2x daags aanbrengen in ruime hoeveelheid op de wonde. Zelf dekte ik dit af met een plastic folie en dan een windel. Aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer geschikt voor het verzorgen van moeilijk te genezen exuderende wonden als blaren van allergische aard: Het maakt een mooi afdekplaat zodat de onderliggende huid en wondoppervlaktes afgedekt blijven tegen mogelijke ziektekiemen. Best laten aanbrengen en bewerken door een verpleegster.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel tevreden van dit product. makkelijk aan te brengen dringt snel in ideaal voor wonden die nog wat moeten genezen een aanrader voor iedereen met een wonde
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een hele fijne zalf. Voor de insteekopening van mijn sonde. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat ik geen ontstekingen krijg. En, doordat ikallergiscg ben voor silicone van de openingsronde, vormt de zalf een mooi dun filter op mijn huid, zodat die niet stuk gaat of gaat ontsteken. Ik ben er super blij mee. Gebruik dit al 2 jaar in volle tevredenheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel doeltreffende zalf die grote en kleine wonden ontsmet, beschermd tegen microben en de wonde mooi en snel heelt. De wonde zal geen littekens achterlaten. Ook aangewezen bij brandwonden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze creme gebruik ik voor herstelling van een wonde. laatste keer gebruikt voor een brandwonde door een strijkijzer. Heel doeltreffend! de wonde was vlug genezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima spul; ik kreeg al een monstertubetje van de huisarts. Moet echt in de open wond; niet op de wondranden. Lijkt wondvocht naar boven te trekken en af te voeren op wondbedekking. Houdt open wond vochtig. Duidelijke bijsluiter. Ook nog snelle bezorging; dank. JT
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede zalf om wonden (groot en klein) snel en mooi te laten genezen. Geen dikke korsten, geen littekens. Een echte aanrader voor wondes van groot en klein.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flaminal Hydro on wound healing and repair scarring effect is very good, it is the home standing medicine, especially with the baby's family, Flaminal Hydro must be essential!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goede zalf om te gebruiken bij brandwonden in combinatie met kompressen. Is wat aan de dure kant maar is zeker de moeite waard, brandwond geneest veel rapport en liet bij mij geen littekens achter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product, zalf werkt goed bij het openhouden van ontsoken wonden, het vuil komt er goed uit i.c.m. schuimcompres en kan dan 3 à 4 dagen blijven zitten. Daarna goed uitspoelen met sterke douchestraal en weer nieuwe zalf met schuimcompres aanbrengen. Alleen ontbret het spuitmondje om de zalf goed aan te brengen op de wond en een spatel om de zalf aan te drukken, zoals in het ziekenhuis gebeurt.

Flaminal Hydro kopen

Je kan Flaminal Hydro van het merk Flen Pharma, geproduceerd door FLEN PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flaminal of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij doorligwonden