€ 70,36
€ 63,32
Bespaar 10% (€ 7,04)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Flexadin Advanced + Boswellia Hond

Flexadin Advanced Boswellia is een voedingssupplement voor honden die al (lichte) kraakbeenschade hebben. Bij de (chronische) gewrichtsaandoening osteoartritis verandert de ruimtelijke structuur van het belangrijkste bestanddeel van kraakbeen (collageen type II). Door de verandering van structuur, ziet het lichaam dit collageen als lichaamsvreemd en stuurt er afweercellen op af om het op te ruimen (ontstekingsreactie).
Flexadin Advanced bevat een vorm van dit collageen waarmee de afweercellen (die vooral in de darm zitten), worden gevoed en geprikkeld. Hierdoor vermindert hun reactie tegen het afwijkende collageen in de gewrichten. De Boswellia (wierookboom) is toegevoegd omdat deze hars bekend staat, dat het kan bijdragen aan het remmen van ontstekingen in onder andere gewrichten. 

Gebruik van Flexadin Advanced + Boswellia Hond

Ongeacht het gewicht van uw hond slechts 1 brokje per dag, dat als traktatie of door de normale voeding gegeven mag worden.

Ingrediënten Flexadin Advanced + Boswellia Hond

Glycerine, biergist, havermeel, roggevoermeel, havervlokken, kippenleverpoeder, lijnzaadolie, UCII®: kippenkraakbeenpoeder (welke kaliumchloride 0,44% en totaal collageen 0,36% (met niet-gedenatureerd collageen type II) bevat) 1,47%, visolie (bron van EPA), pectine, sacharose, maltodextrine, calciumsulfaat dihydraat, polyethyleenglycol.
€ 70,36
€ 63,32

Laatste reviews en ervaringen met Flexadin Advanced + Boswellia Hond

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Kauwtabletten flexadin

  Één fijn middel voor onze hond haar gewrichten. Jammer dat ze driehoekig zijn. Onze hond wil ze niet eten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Top product

  Onze hond is hier zeer goed mee. Hij mankt veel minder. Super goed tegen artrose

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  ZELFDE ALS BIJ APOTHEEK

  de zelfde verpakking als bij de apotheek maar minder duur! goed voor honden van een zekere leeftijd en met nierproblemen. is ook nog eens lekker snoepje voor de hand en eet het graag. spijtig dat het niet in een grootte verpakking te koop is.

  Was deze beoordeling nuttig?

Flexadin Advanced + Boswellia Hond kopen

Je kan Flexadin Advanced + Boswellia Hond van het merk Flexadin , geproduceerd door VETOQUINOL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten