€ 66,99
€ 57,61
Bespaar 14% (€ 9,38)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Flexadin Advanced Veterinair

Flexadin Advanced ondersteunt de gewrichten van uw hond bij artrose. 
 
Flexadin Advanced bevat:
 • Ongedenatureerd collageen type II: zorgt voor een betere beweeglijkheid van de gewrichten 
 • Omega 3-vetzuren: essentiële vetzuren die de gezondheid van de gewrichten verbeteren
 • Vitamine E: een antioxidant dat bijdraagt aan gezond kraakbeen

Indicatie

Het is belangrijk om gedurende een lange periode de gewrichten van uw hond te ondersteunen om de beste resultaten te verkrijgen.

U kan Flexadin Advanced toevoegen aan de voeding of het als beloning aan uw hond geven.

Gebruik van Flexadin Advanced Veterinair

Dagelijks 1 brokje, ongeacht het gewicht van uw hond.
€ 66,99
€ 57,61

Laatste reviews en ervaringen met Flexadin advanced veterinair

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond heeft diarree gekregen van de kauwtabletten. We zijn gestopt met het geven van de tabletten na iets meer dan een week. We achten nu tot de diarree voorbij is en proberen enkele keren op een week een tablet te geven en zien of dit lukt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond heeft heupproblemen , maar sedert inname Flexadin( drietal jaar terug) werd hij fitter en werd aandoening goed verholpen ( momenteel 14 jaar oud)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond neemt dagelijks 1 flexadin sedert 2 jaar en hij is opmerkelijk veel beter. Wandelen was nog moeilijk omwille van artrose in zijn pootjes. Nu kan hij weer dagelijks zijn geliefde wandeling doen en wordt hij in mei 13jaar!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede kwaliteit en een heel eerlijke prijs, dezelfde verpakking en dezelfde hoeveelheid als bij huisapotheek alleen is het hier stukken goedkoper
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexadyn advanced is een zeer doeltreffend product om gewrichtsklachten bij oudere honden te verminderen. Mijn 14 jarige Ami is veel levendiger geworden sinds hij dit product dagelijks inneemt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede prijs. Heel snel geleverd. Top ! Heel gemakkelijke en overzichtelijke site. Ik zal hier volgende keer zeker terug bestellen. Een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product op aanraden van de dierenarts gekocht voor onze hond, een Schnauzer, van 14 jaar. Maar we gebruiken het ook voor onze andere hond, een Duitse herder, van 9 die +/- HD heeft. Vooraf twijfelden we of dit product wel iets zou afdoen, maar het resultaat na twee maanden is verbazingwekkend. Schnauzer kan nu terug vlot de trap op en ook onze herdershond die na een een speelbeurt/loopbeurt er veel last had en moeilijk de trap op kon, springt nu ook weer vlot de trap op. Wij zijn dus tevreden en hebben het product alvast opnieuw besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hondje reageert heel goed op de kauwtabletten. Hij heeft last van artrose door zijn leeftijd. Hij mankte voortdurend en had pijn. Op aanraden van mijn dierenarts ben ik met dit product begonnen en na 3 weken boekte ik al geweldige resultaten. Hij mankt nog af en toe, maar dit is enkel als hij weer eens veel te actief is geweest. De tabletten zijn ook heel gemakkelijk in te nemen, zien er uit als snoepjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement help mijn Engelse Cocker enorm. Hij heeft heupdysplasie en dit supplement zorgt ervoor dat hij minder last en pijn heeft. Hij hoeft geen pijnstillers te nemen wat een mindere belasting is voor de maag en waardoor hij veel actiever is.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement gegeven voor enkele maanden aan mijn 15-jarige border collie, moeilijk te evalueren dus echt effect, maar....Jack is prima. Aantrekkelijke prijs voor 60 hapjes. Lekkere hapjes, een pluspunt:)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Ik geef het aan mijn oude hond die anders moeilijk kan stappen want reeds 16 jaar oud! Op aanraden van de dierenarts. Het heeft zeker effect. Zonder kan ze niet goed meer vooruit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, het houdt de gewrichten soepel. De hond krijgt 1 tablet dagelijks met zeer goed resultaat!We gebruiken dit product al meerdere jaren!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben hier heel tevreden van, mijn hond krijgt deze tegen artrose in de rug en knie. Hij krijgt er een per dag. En bij Farmaline zijn ze het goedkoopste en krijg je een vlotte levereing.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hond is hier zeer goed mee, bijna geen pijn meer. Geef ook kurkuma bij om het resultaat nog te optimaliseren, uiteraard. Aankoop per 60 is ook voordeliger!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Misschien een goed product maar veel te groot. Mijn hond wil het niet. En zo groot verstop je niet in een stukje vlees. T is een hondje dat geen snoepjes wil. Spijtig. Had het echt graag geprobeerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden over het product voor mijn basset met artrose. Doet bij ons geen wonderen maar wel merkbaar verschil. Wij geven dit bijkomend, naast synopet. Vele goedkoper dan bij de dierenarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een wereld van verschil! Ella neemt nu 3 maanden flexadin. Voorheen had ze pijn bij het opstaan en kon ze moeilijk trappen lopen. Nu ravot ze terug hele dagen met Hugo. (Ella en Hugo zijn 2 pyreneese herdertjes :))
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor het behouden of verbeteren van soepele gewrichten. Dit product werd mij aangeraden door mijn dierenarts. De hondjes vinden het ook heel lekker om te eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product was voorgeschreven door dierenarts omdat mijn hond zware artrose heeft aan haar voorpoten. Sedert ze dit product inneemt is ze iets mobieler maar is meer de bedoeling om de artrose vanaf nu een stuk af te remmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super onze hond luca 11 jaar is super herkomen terug vitaler leniger springt vlotter in zetel enz je merkt groot verschil wel elke dag geven na 2 maand merk je het verschil
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd op aanraden v dierenkliniek aan frosty gegeven. Het is voor arthrose en soepele gewrichten. Volgens mij heel doeltreffend. Duurt wel een 2 maanden vooraleer u resultaat kan boeken. Mijn hond is sint.bernard op weg naar 8 jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexadin advanced Veterinair werd ons voorgeschreven door de dierenarts. Wij kunnen natuurlijk niet binnen in onze hond voelen maar wij zien toch dat onze hond zich duidelijk beter voelt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze labrador van 11 jaar neemt dit al 2 jaar en het helpt echt goed, en het gaat als een snoepje naar binnen, dankzij dit produkt is wandelen en zwemmen weer een plezier !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig en zeker en vast nuttig als je suiker niet iedere dag hetzelfde is, door iedere ochtend te prikken weet je hoe je de dag mag laten verlopen dus met meer of minder suiker, fruit enz...
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Biedt uitzonderlijke ondersteuning voor de gewrichten van honden bij artrose. Het bevat: - gedenatureerd collageen type II: zorgt voor een verhoogde gewrichtsmobiliteit; - omega 3 vetzuren: bewezen werkzaamheid bij osteoartritis; - vitamine E: anti-oxidant eigenschappen, voorkomt kraakbeenafbraak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn hond is een zwitserse scheper en is hier zeker beter van geworden en dit ras is daar zeer gevoelig aan.Na maanden zien we duidelijk een beterschap
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef dit produkt ter ondersteuning van de gewrichten van mijn hond. Kocht het eerst bij mijn dierenarts, tot ik Farmaline ontdekte. In promotie was dit produkt 12 euro beterkoop !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond moet deze kauwtabletten slikken vanwege zijn achterpoten. Na een week of twee dagelijks 1 tablet had hij al merkbaar minder last. Hij zal ze wel verder moeten blijven innemen. Eindelijk een pil die geen moeite kost om te laten slikken! De hond vind de kauwtabletten lekker en komt er zelf om vragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu goed resultaat.Jake kan weer hollen en stapt goed mee op wandelingen Hij is 11 bijna.Dora is ook veel actiever en is bijna 9.Ik ben tevreden echt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een kleine koning Karel die 12 jaar oud is en die een klein mobiliteitsprobleem had met zijn benen. Ik heb hem al bijna 8 maanden een Flexadin tablet gegeven en ik zie een duidelijke verbetering in zijn mobiliteit. Tijdens onze wandelingen nemen we hem vaak mee als jonge hond! Honden zijn net als wij, op een bepaalde leeftijd hebben ze een beetje hulp nodig bij hun gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn oude hond heeft artrose aan de elleboog. 2 maanden terug kon hij nog amper lopen. Sinds hij flexadin neemt kan hij terug een wandeling van 1 uur aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering , en het helpt zeer goed bij onze hond En het is voordeliger dan bij de dierenarts Onze hond Mechelse herder mankte soms doch met verschillende onderzoeken niets gevonden tot de dierenarts dit product gaf , heeft wel even geduurd voor het echt werkt maar ze heeft nu geen last meer wij blijven het geven één per dag en ze lust het graag ook
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De producten worden goed voorgesteld op jullie site,de levering gebeurt heel snel,indien niemand thuis wordt deze afgeleverd in een winkel die in de buurt gevestigd is wat zeker ook een pluspunt is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef Flo , mijn Berner Sennen , nu reeds zes maanden Flexadyn. Advanced 1 per dag en het verschil is positief merkbaar . Hele vlotte levering via Farmaline en scherpe prijs . Een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mij zwarte labrador van 10 jaar voelt zich met deze flexadin een 6 jarige spring in het veld Hij loopt soepeler en het heeft hem energie om de gezellige buitenwandelingen mee te maken
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  geweldig artikel voor mijn 13-jarige hond! Hij heeft geen moeite meer om in de stoelen te lopen en te springen. Deze drug werkt wonderen het enige negatieve punt: de geur van de tablet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor honden met artrose. Door dit product dagelijks te geven kan onze hond nog steeds trappen lopen. Het product is zeer mild voor de maag. De honden vinden het ook lekker.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vlotte bestelling, levertermijn 2 dagen later dan aangegeven. Van het product zelf, Flexadin Advanced, zijn wij heel tevreden. Dierenarts had het ons aangeraden, en vanaf dat we dit geven als onderhoudsbehandeling heeft onze hond geen opstoot meer gehad, hij heeft aanzienlijk minder last.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kauwtabletten zijn niet te groot en lijken op een snoepje waardoor ze vlot mee opgegeten worden. Mijn hond is weer actiever en speelser. Wandelen en lopen gaan een stuk vlotter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden van dit product,sinds mijn franse bulldog het gebruikt op aan raden van dierenarts voor zijn rug hernia wandelen we samen terug een uurtje per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De hond vindt dit heel smakelijke brokken, we hopen dat zij minder last krijgt van de artrose in 1 elleboog. Het is nog te vroeg dag om te kunnen zeggen of dit middel helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn sheltie dit supplementje neemt is ze een ander hondje geworden, ze kan terug normaal stappen, enkele meters lopen, ze geniet terug van de wandelingetjes die we maken. Dit neemt ze nu al meer dan 1 jaar en wil er zeker niet mee stoppen, Dank je FLEXADIN.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, vooral voor honden met arthrose. Effectief. Mijn hond staat vlotter recht wanneer hij even neergelegen heeft. Hij neemt het goed aan, alsof het een lekker snoepje is. Wel vrij duur, spijtig, maar zolang het werkt....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een dagelijks snoepje voor onze 15-jarige golden retriever...alhoewel zeer kieskeurig op zijn leeftijd smaakt een flexadin advanced veterinair altijd opnieuw
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Afgaand op wat de advertentie beloofd zou het een goede bescherming bieden tegen artrose ,maar vermits ik enkel een paar dagen bezig ben met de toediening ,kan ik moeilijk nu al een oordeel vellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product correct en snel geleverd. Hoewel ermeerdere producten bestelt waren.. Wel een beetje jammer dat jullienogallaat bemerkten dit niet in voorraad te hebben.Desalnietemin ben ik tevreden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed voedingssupplement voor onze retriever. Hij is veel minder stijf in de heupen en dat uit zich in een veel grotere beweeglijkheid. Voordeel van farmaline dat er een zeer snelle levering is en telkens aan een voordelige prijs
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product ontworpen om mijn 14-jarige hond te helpen en ik voel dat het hem ontlast. Snelle levering in 24 uur in mijn relais en altijd dezelfde serieuze farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze shelty van 16 jaar heeft sinsd lang zeer erge artrose in de voorpoten. Sinds gebruik van flexadin advanced is er een zeer grote verbetering. Hij loopt veel soepeler.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons hondje kon niet meer op de zetel springen door zijn pijnlijke gewrichten. Na een maand zagen we al wat beterschap en na twee maand kon hij terug overal opspringen. Dus echt een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering was zoals het vermeld stond, na een paardagen kan ik het afhalen in de Kialapunt. Vanaf ik Flexadin Advanced Veterinair aan mijn hond heb beginnen te geven ben, heeft hij minder last van zijn Artrose. Zijn baas is blij in zijn plaats dat hij zoveel niet meer mankt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Krijgt mijn hond na een knieoperatie, in de hoop dat er geen of minder artrose optreedt. Ik kan niet in het gewricht kijken of het helpt, maar ze doet het er goed op. Prijs hier bij Farmaline lag ver onder die via de dierenarts.

Flexadin Advanced Veterinair kopen

Je kan Flexadin Advanced Veterinair van het merk Flexadin, geproduceerd door VETOQUINOL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flexadin of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten