€ 53,48
€ 48,13
Bespaar 10% (€ 5,35)
Dit product wordt gratis geleverd!
Flexadin Plus Maxi Veterinair 90 kauwtabletten
€ 53,48
€ 48,13

Laatste reviews en ervaringen met Flexadin plus maxi veterinair

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben twee honden ene van vijftien jaar en ene van tien jaar. Ze werden een beetje stram en zelfs de oudste begon door zijn poten te zakken. Wij zijn zo vlug mogelijk gestart met flexadin. We zien een merkbaar verschil. De oudste staat terug een beetje steviger op zijn poten en de andere rent weer rond en is niet meer zo stram. Een top product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze puperpup ( groot ras)die te weinig beweging kreeg de eerste maanden werd toch sterker en beweeglijker naarmate de weken vorderden waarin ze deze extra tabletjes nam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt echt super goed na twee weken kon hij weer vlotter de trappen op en af . Wandelen ging ook héél goed met gemak terug 6km met hellingen . En dit voor een oudje van bijna 13 jaar . Super gerief, maar vergeet niet dat je u hond dagelijks zijn portie beweging moet blijven geven want rust roest net zoals bij mensen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexadin is Heel handig in gebruik en hij vindt ze lekker ook. Veel gemakkelijker dan poedervorm wat hij voordien kreeg. Ook de zipsluiting is superhandig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De flexadin plus maxi veterinair eet onze Berner sennen zonder probleem op tov van andere producten met dezelfde eigenschappen die niet op smaak van een hond gemaakt zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super goed je ziet echt dat dit helpt duurt wel maand of 2 en dan zie je resultaat duidelijk luca is veel leniger en haar spieren zijn veel gebeterd ze springt ook vlotter in en uit zetel is ook aanbevolen door onze dierenarts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dierenarts krijgen onze honden, twee Border Collies van 12jaar, Flexadin als aanvulling bij hun gewone voeding met het als doel hun gewrichten te ondersteunen. Hierbij hebben wij ondervonden dat hun gewrichtsklachten duidelijk verminderd zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mes deux tervueren 13,5 ans et 10 ans l'utilisent pour les articulations, celle de 13,5 ans pour l'arthrose et son fils de 10ans pour ses raideurs musculaires . cça va beaucoup mieux
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hond (een Akita Ini) mankte reeds geruime tijd. De veearts raadde mij flexadin plus aan. Momenteel is hij terug een beetje, maar nog niet de vroegere Snow.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering van dit product verliep vlekkeloos, door dagelijks gebruiks is het een prima hulpmiddel om de gewrichten van wat oudere honden soepel te houden en hem met minder last een aangenaam leven te laten leiden en het is daarenboven een stuk goedkoper en daardoor betaalbaarder door bestelling on-line.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product op lange termijn. Het is noodzakelijk om een kuur te doen, maar zichtbare resultaten op mijn 11-jarige hond met problemen in haar achterpoten als ze moest opstaan. Gemakkelijk als traktatie te geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze trouwe viervoeter krijgt dagelijks 1 kauwtablet, hij is er gek op en staat s'avonds al te wachten voor zo' snoepje. Na 2 weken zagen we al verschil in zijn bewegings vrijheid. Een top product voor grote honden waarbij alles wat minder soepel gaat.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is nog te vroeg om het effect van het product te beoordelen. Ik kan pas een antwoord geven nadat het hele pakket is gebruikt. Patrick Roekhaut
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De prijs van deze produkt was voordelig bij Farmaline. De bestelling was correct in een doos thuis afgeleverd. De bestelling was op tijd thuis afgeleverd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Nelleke (75 kg leonberger) had problemen met haar achterpoten vanwege haar schofthoogte (85 cm bij de schoft). Aan het einde van de wandelingen had ze een mankke band, maar sinds ik haar 2 Flexadin snoepjes gaf, liep ze niet meer mank. Zeer voordelige prijs en minder duur dan bij dierenartsen en apotheken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goede tabletten mijn hond neemt ze goed aan.we merken een verschil met daarvoor ze loopt en springt voluit. We geven het haar elke morgend. Super goed een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Chareltje is gek op zijn extra snoepje daags. En wat vooral belangrijk is, hij is toch terug wat mobieler. Amper 4jaar en al zo'n slechte botten. Flexadine echt aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze trouwe viervoeter heeft het soms heel moeilijk om zijn pootjes recht te houden. We vonden op het internet terug dat glucosamine zeer goed aanslaat bij honden en hebben dit uitgetest. Inderdaad, zeer snel kregen we een goed blijvend resultaat. Bovendien is het voor hem zijn lievelingssnoepje geworden. Echt een aanrader die dus daadwerkelijk helpt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft u hond last van artrose , reuma Wel een echte aanrader mijn hond kon bijna niet meer stappen Na aanraden van mijn dierenarts begonnen met aplazyke en daarne nog flexadin en echtveel beter, kan terug de zetel inspri fen Super product, echt de moeite om te proberen Zeker doen, je beest vaart en heel goedbij Je zult verbaasd zijn na enkele weken

Flexadin Plus Maxi Veterinair kopen

Je kan Flexadin Plus Maxi Veterinair van het merk Flexadin, geproduceerd door VETOQUINOL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flexadin of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten