€ 64,57
€ 58,11
Bespaar 10% (€ 6,46)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Flexadin Plus Maxi Veterinair 90 kauwtabletten
Flexadin Plus Maxi Veterinair 90 kauwtabletten
€ 64,57
€ 58,11

Laatste reviews en ervaringen met Flexadin plus maxi veterinair

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mes deux tervueren 13,5 ans et 10 ans l'utilisent pour les articulations, celle de 13,5 ans pour l'arthrose et son fils de 10ans pour ses raideurs musculaires . cça va beaucoup mieux
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hond (een Akita Ini) mankte reeds geruime tijd. De veearts raadde mij flexadin plus aan. Momenteel is hij terug een beetje, maar nog niet de vroegere Snow.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering van dit product verliep vlekkeloos, door dagelijks gebruiks is het een prima hulpmiddel om de gewrichten van wat oudere honden soepel te houden en hem met minder last een aangenaam leven te laten leiden en het is daarenboven een stuk goedkoper en daardoor betaalbaarder door bestelling on-line.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze trouwe viervoeter krijgt dagelijks 1 kauwtablet, hij is er gek op en staat s'avonds al te wachten voor zo' snoepje. Na 2 weken zagen we al verschil in zijn bewegings vrijheid. Een top product voor grote honden waarbij alles wat minder soepel gaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De prijs van deze produkt was voordelig bij Farmaline. De bestelling was correct in een doos thuis afgeleverd. De bestelling was op tijd thuis afgeleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goede tabletten mijn hond neemt ze goed aan.we merken een verschil met daarvoor ze loopt en springt voluit. We geven het haar elke morgend. Super goed een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Chareltje is gek op zijn extra snoepje daags. En wat vooral belangrijk is, hij is toch terug wat mobieler. Amper 4jaar en al zo'n slechte botten. Flexadine echt aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze trouwe viervoeter heeft het soms heel moeilijk om zijn pootjes recht te houden. We vonden op het internet terug dat glucosamine zeer goed aanslaat bij honden en hebben dit uitgetest. Inderdaad, zeer snel kregen we een goed blijvend resultaat. Bovendien is het voor hem zijn lievelingssnoepje geworden. Echt een aanrader die dus daadwerkelijk helpt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft u hond last van artrose , reuma Wel een echte aanrader mijn hond kon bijna niet meer stappen Na aanraden van mijn dierenarts begonnen met aplazyke en daarne nog flexadin en echtveel beter, kan terug de zetel inspri fen Super product, echt de moeite om te proberen Zeker doen, je beest vaart en heel goedbij Je zult verbaasd zijn na enkele weken

Flexadin Plus Maxi Veterinair kopen

Je kan Flexadin Plus Maxi Veterinair van het merk Flexadin, geproduceerd door VETOQUINOL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flexadin of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten