€ 38,19
€ 34,37
Bespaar 10% (€ 3,82)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Flexofytol 180 capsules

Omschrijving van Flexofytol

Tilman Flexofytol is een hoogwaardig en perfect verteerbaar voedingssupplement op basis van kurkuma om de gewrichten soepel te houden. Hij kan dagelijks en op gewone wijze worden ingenomen, met of zonder onderbrekingen, gedurende het hele jaar. Flexofytol, gebaseerd op een bio-geoptimiseerd extract van kurkuma, helpt de soepelheid van de gewrichten te behouden en de veroudering van het kraakbeen te beperken.

De wortel van de kurkuma plant bevat een geheel aan bestanddelen die "curcuminoïden" worden genoemd en waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine is een krachtig antioxidant die bijdraagt tot de soepelheid van de gewrichten, spieren en pezen. Om een optimale activiteit te bekomen, dient men dagelijks zeer grote hoeveelheden kurkuma in te nemen, daar de curcumine slechts zwak opgenomen wordt door het lichaam en niet goed doordringt in het bloed. De bio-geoptimiseerde curcumine (verhoogde opname in het bloed) maakt een optimaal effect mogelijk. Het bio-geoptimiseerd extract is een exclusiviteit van Flexofytol, verkregen door een fabricagetechniek waardoor curcumine beter wordt opgenomen dan uit kurkumapoeder.

Alle voordelen van kurkuma. Kurkuma, ook wel Indische Saffraan genoemd, is een aromatisch basiskruid in de Indische en Aziatische keuken. Kurkuma is een essentieel ingrediënt voor het maken van curry en zorgt voor de typische diepgele kleur. Het wordt niet alleen als natuurlijke kleurstof gebruikt, maar ook als bewaarmiddel (bewaart de versheid en de smaak van gerechten). In Azië is het bekend om zijn talrijke heilzame eigenschappen, vooral bij de spijsvertering. Het wordt aanbevolen bij een opgeblazen gevoel, flatulentie en een moeilijke spijsvertering. Het is ook bekend om zijn antioxiderende eigenschappen. Het voorkomt celveroudering en helpt het lichaam oxidatieve stress en de verwoestende effecten van vrije radicalen te bestrijden.

Flexofytol® is aanbevolen bij stijve gewrichten. Gewrichtsproblemen zijn dikwijls te wijten aan de afbraak van het kraakbeen. Bij het verouderen verliezen de kraakbeenweefsels onvermijdelijk hun soepelheid. Ze gaan dan afbrokkelen en veroorzaken zo pijnlijke wrijving tussen de beenderen. De meest getroffen plekken zijn de gewichtdragende gewrichten, zoals de knieën en de heupen. De rug, de ellebogen en de handen blijven meestal ook niet gespaart. Flexofytol® werkt langdurig om gewrichtspijnen te verzachten. Flexofytol® werkt in op de bron van het probleem: de slijtage van het kraakbeen. Gewrichtsproblemen en -pijnen duiken meestal op rond het 65ste levensjaar. Deze natuurlijke slijtage kan vroeger voorkomen bij sporters en personen die zware en repetitieve manuele arbeid verrichten. Ook overgewicht is één van de meest voorkomende factoren van gewrichtsslijtage. De gewrichten zijn dan permanent zwaar belast. Breuken en letsels zijn ook vaak de oorzaak van de vroegtijdige afbraak van het kraakbeen. Om deze natuurlijke of vroegtijdige (overgewicht, letsels, zware arbeid) slijtage beter te begrijpen, moet men de essentiële rol van het kraakbeen begrijpen. Een gewricht is een verbindingspunt dat de uiteinden van de beenderen met elkaar verbindt. Het zorgt voor de mobiliteit van verschillende lichaamsdelen. De gewichtdragende gewrichten (heupen, knieën), alsook de vele gewrichten die ervoor zorgen dat we verschillende activiteiten kunnen doen (rug, ellebogen, handen), zijn een heel leven lang constant in beweging. Ze ondergaan veel en vaak druk, die verlicht wordt door een beschermend weefsel op de uiteinden van de beenderen. Dit weefsel vormt een elastisch kussen met als voornaamste functie het absorberen van alle schokken die te wijten zijn aan de bewegingen en verschillende activiteiten van het lichaam. De geleidelijke of vroegtijdige afbraak van deze beschermende kussens (veroorzaakt door de afname van de smeervloeistof), die ervoor zorgen dat de gewrichten kunnen glijden tijdens bewegingen, is de oorzaak van de meeste gewrichtsproblemen.

Indicatie

Flexofytol van laboratoire Tilman is een natuurlijke en efficiënte oplossing voor het comfort en een duurzame soepelheid van de gewrichten. Het beschermt de gewrichten door de veroudering van het kraakbeen te beperken. Flexofytol helpt niet alleen bij gewrichtsproblemen, maar heeft ook een heilzame werking op de spijsvertering (bescherming van de wand van het spijsverteringskanaal en harmonisatie van het verteringsproces).

Gebruik van Flexofytol

2 capsules per dag met een groot glas water.
Bij ernstige gewrichtssymptomen raden wij 2x2 capsules per dag aan (maximaal 4 capsules per dag). Kan het hele jaar door gebruikt worden zonder onderbreking, mag niet gebruikt worden bij kinderen jonger dan 6 jaar.

Gewrichten en spieren:
Startkuur: 2 capsules ’s morgens en ’s avonds gedurende 1 maand.
Onderhoudskuur: 2 capsules ’s morgens. 

Pezen:
Van 6 tot 12 jaar: 2 capsules ’s morgens en ’s avonds gedurende 1 week.
Meer dan 12 jaar: 4 capsules ’s morgens en ’s avonds gedurende 1 week.
Flexofytol mag niet gebruikt worden voor kinderen van minder dan 6 jaar.
Flexofytol mag gedurende lange perioden gebruikt worden zonder maagcomplicaties.

Ingrediënten Flexofytol

Ingrediënten per capsule: emulgator (polysorbaat 80), bio-geoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandardiseerd op 42 mg actief curcumine*, voedingszuur (citroenzuur).

Capsule: gelatine, glycerol, kleurstoffen (titaandioxide, karmijn, ijzeroxide), water.

*Biobeschikbaarheid vergelijkbaar met 57 g curcumine.

Bijwerkingen van Flexofytol

Heeft geen nevenwerkingen op het spijsverteringssysteem (het beschermt juist de wand van het spijsverteringskanaal). Mag gelijktijdig met paracetamol en NSAID's ingenomen worden.

Waarschuwing

 • Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
 • Niet gebruiken bij obstructie van de galwegen.
 • Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia op basis van coumarinen en heparinen.
 • Het gebruik onderbreken in geval van aanhoudende diarree. 
 • Curcuma bevat een zeer hoog gehalte aan oestrogeen. Te vermijden bij erectiestoornissen of impotentie.
€ 38,19
€ 34,37

Laatste reviews en ervaringen met Flexofytol

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geen gewrichtspijn meer, kniepijn werd zorgwekkend..... moeilijk te knielen, op te staan, de trap op te klimmen zonder te kraken......... Na een paar weken van Flexofytol, wat een verschil! onmogelijk om te doen zonder het als het effect is zo echt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit sedert een geruime tijd en is daar zeer tevreden over. Hij heeft nu minder last van zijn gewrichten. Aan te bevelen aan mensen die klachten hebben over hun gewrichten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  3 maanden geleden begonnen met dit product. Eerste winter dat ik niets moet innemen voor de reuma in men armen. Ook men artrose merkelijk veel verbeterd. Voor mij is dit een suppermiddel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tot op heden werkt dit product goed hopelijk blijft dit zo!! Reeds 2 maanden in gebruik en nog steeds tevreden. Ik hoop dat dit product ook voor anderen zijn werk doet!!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is een uitstekend product dat ik aanbeveel voor mensen met gewrichtsproblemen. Het is een essentieel voedingssupplement. Zeer goed ook na kanker. Kurkuma is een magisch ingrediënt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Flegxofytol gebruik is de soepelheid in mijn kniegewrichten verbeterd. Mijn arts raadde mij Flexofytol aan. De pijn is nu ook verzacht tijdens het zwemmen. Ik raad dit produkt zeker aan. Ik koop dit onmiddellijk met 3 dozen van 180 capsules en dan heb ik geen portkosten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  produit exellent voici plusieurs années que j 'en consomme bien entendu il faut une certaine période qu'il réagisse mais après rien que du soulagement je vous le conseille
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Er is een duidelijke verbetering na inname van deze capsules. Vooral 's nachts had ik veel last van mijn schouder. Dit is nu opmerkelijk verbetert en ik heb terug een goede nachtrust.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vindt het een goed product , daar ik dad al verschillen jaren neemt , heb ik veel minder pijn ,lukt het niet in de eerste maanden houdt het vol met tijd verlicht het de pijn
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is echt uitstekend voor mijn gewrichten! Ik werd gebogen door artrose op verschillende niveaus, en ik begon met deze bio-geoptimaliseerde curcumine met een snelheid van 2 capsules 2X per dag zoals aanbevolen, en al na een maand behandeling zag ik een duidelijke verbetering in mijn gewrichtspijn! Ik neem nog steeds de onderhoudsdosis, ik neem deze nu al enkele maanden in, zonder schadelijke bijwerkingen! Ook een goede promotie!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik begonnen ben met Flexofytol merk ik een aanzienlijke verbetering van mijn gewrichten. Er is wat geduld nodig om de werking te voelen. Reken op 4 tot 6 weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit al 2 jaar in en ben er supergoed mee. Prijs is ook super meegenomen. Momenteel verschil van meer dan 20 euro dan in lokale apotheek.Echt een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de produkten bij Formaline zijn goedkoper en worden vlug geleverd. ik heb reeds enkele malen bij Fortmaline aangekocht en zal dat in de toekomst nog wel doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol geeft de indruk aan te slaan. Het is beter dan wat ik vroeger nam. Mijn gewrichten schijnen beter te functioneren. Wellicht nog meer beterschap na de tweede doos.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Nog geen echt effect op mijn ernstige nek- en schouderpijn, maar ik neem het pas twee weken in..... Ik wacht nog steeds om te zien!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Opnieuw begonnen met de opstartkuur wegens pijnlijke gewrichten. Vermindert de pijn aanzienlijk bij beginnende artrose. Na de opstartkuur wel blijven nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  eerlijk,ik vind dat een voedingssupplement zeker 3 maand nodig heeft om te beginnen werken. Daar ik het nog maar een maand neem, ondervind ik nog geen verbetering van de bestaande problemen die dit product zou moeten dienen te verbeteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vroeger had ik regelmatig ontstekingen aan gewrichten.Sinds ik dagelijks 2 tabletten in neem komt dit misschien nog een enkele maal voor.Dus dit is echt aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een super product en volledig natuurlijk ! Neem na een bepaalde tijd nog maar 1 tablet per dag bij het ontbijt. Ook de prijs is gunstig. Mijn echtgenoot is nu ook gestart met dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel last van artrose en peesklachten. Ik neem al een tijdje Flexofytol (2 's morgens en 2 's avonds gedurende een maand, daarna 2 's morgens) Dit combineer ik met Artiforte+ (2 x2caps) en visolie. Mijn klachten zijn duidelijk verminderd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Met deze capsules kreeg ik de gezondheid van een jong meisje terug, ik had nooit gedacht dat ik mijn pijn kon verlichten met kurkuma-capsules.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iemand van de medische sector heeft mij deze tabletjes aangeraden omdat ik zo'n last heb van mijn gewrichten. Ik zit met reumaknobbels aan handen en voeten en me dunkt dat het gebruik van Flexofytol toch wat beterschap veroorzaakt. Zal zien wat het geeft oplangere termijn vooraleer een definitief oordeel te vellen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor mensen die lijden aan reuma en artrose. Ik raad het ten zeerste aan. Oorspronkelijk aanbevolen door kennissen die het gebruikten en vervolgens door de reumatoloog. Mijn gewrichten zijn beter sinds ik met dit product ben begonnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexotytol is mijn voorgeschreven door de orthopedist om dat hij last had van zijn knie, dit zou gaan op een pees ontsteking. Na de startkuur van 4 tabletten pe dag en daarna de onderhoudskuur te nemen zijn die zijn gewrichten en pezen veel soepeler en minder pijn. Daar ik zelf ook zeer veel last heb van artrose ben ik daar ook mee begonnen en voor mij geeft dit ook een goed resultaat, hhet is plantaardig dus vindt ik het ook een zeer goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aan iedereen die rugproblemen, artritis of reuma heeft is dit echt aan te bevelen volgens de indicatie die erop staat. Fantastisch product. Zonder dit middel ben ik voor gans mijn leven gekluisterd aan mijn bed. Nu ben ik weer heel soepel en kan ik terug zwaar werk aan. Proberen maar ! Het loont echt de moeite.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voel reeds na 3 weken al een verschil bij het opstaan, minder stijf. Zit nog in de opstartmaand van 2x2 capsules gedurende 1 maand. Afwachten of dit nog na de onderhoudsdosis van 2 capsules per dag nog zo is
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief product. Elke ochtend had ik de gewrichten van mijn vingers die geblokkeerd of klikkend waren; na 2-3 weken van dit product (4 gels x 2/dag) waren mijn problemen verdwenen bij meer dan 3/4 ! Aanbevolen!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product om elke dag in twee dagelijkse doses in te nemen. Effect na enkele dagen of zelfs 3-4 weken. Effectief voor gewrichten, natuurlijk kurkuma product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tevreden wel een tijdje nemen voor werking maar goed alternatief voor andere medicatie want is op basis van kruiden en alle dagen nemen voor werking.En de prijs groot verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is zeer goed product voor mijn spier en gewrichtspijnen. Gebruik het reeds 3 jaar (1/dag) op aanraden van reumatholoog. Ben 1 keer 14 dagen gestopt maar de pijn was niet te harden. Nu stop ik nooit meer.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  uitstekend product het hele gezin neemt veel minder pijn in de gewrichten super Ik raad het natuurlijke product te nemen in je vergeet uw interessante hogere prijs kwalen op de boerderij beter dan bij de apotheek
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Jammer genoeg kan ik momenteel maar zo'n lage score geven. Ik ben begonnen met de startdosis van 4 tabletten per dag. Ik heb nog meer pijn dan vroeger(.kniëen ) Voor mij is dat dus niet aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tres bon produit soulage les douleurs musculaires cela fait plusiers annees que je l'utilise et ce produit est tres efficace pas mieux sur le marché avec des produits naturels
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  J'utilise flexofytol depuis plus de 3 ans et je pense que ce produit m'a aidé à éviter une opération du genoux et me permet de marcher , de façon sportive , chaque jour pour effectuer 8 à 10 kilomètres
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  product aanbevolen door onze arts, vermindert gewrichtspijn en vervangt ontstekingsremmers, dus natuurlijker en minder schadelijk voor de nieren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je viens de commencer une cure de Flexophytol. J'ai l'impression de souffrir un peu moins d'arthrose qu'auparavant. Evidemment je vais continuer à en prendre pour conforter cet avis positif. Il me semble que c'est un bon produit.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit product al enkele maanden en mijn gewrichtsproblemen zijn bijna verdwenen: stijfheid, pijnen, enz... zijn niet meer dan slechte herinneringen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was zeer sceptisch voor dit product. Ik had 's morgens last van stijve handen. Mijn dokter zei mij om dit eens te proberen. En .. het helpt bij mij.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  uitstekend preventief en curatief product voor gewrichts- en rugproblemen, ik neem het systematisch mee sinds ik dit product ontdekte, en het doet me echt goed
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend voedingssupplement met zeer snel effect. Aanbevolen zonder aarzelen. Verlichting na de derde dag van gebruik en stabiel resultaat na drie weken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben begonnen met startdosering van 2x 's avonds en 2 x 'sochtends. Kreeg wat last aan de darmen in het begin. Momenteel onderhoudsdosis van 2 tabletten/dag. Darmen normaal. Het is nog wat te vroeg om het effect te kunnen beoordelen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd geadviseerd aan me door mijn reumatoloog. Ik vond het erg duur... Ik ben blij dat ik het voor een mooiere prijs kon kopen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol capsules helpen mij om een beetje soepeler te zijn en minder ontstekingen te hebben op mijn gewrichten. In het algemeen kan ik zeggen dat ik minder pijn heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  C'est un excellent remède contre les douleurs articulaires. J'ai un problème d'articulation au pouce Elles ont diminué rapidement, Relativement efficace. A voir dans le temps.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je l'utilise depuis des mois et est très efficace, Bien meilleur qu'un médicament vu que c'est à base de plantes, ne me donne pas d' effets indésirables
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had ernstige problemen om mij aan te melden en om een bestelling te plaatsen. Ik heb toen gechat met Tessa van de klantendienst en zij heeft mij op een zeer vriendelijke en vlotte en accurate wijze geholpen. Hartelijk dank.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al een paar maanden en ik zie het verschil! Zeer goed product. Ik adviseer dit product, is het gekend voor zijn voordelen zelfs door artsen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer snel geleverd. Ik wacht op het resultaat van de behandeling omdat het een homeopathisch geneesmiddel is. U moet het verloop van de behandeling voor ten minste een maand.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  j'avais acheté ce produit pour moi suite à des problèmes articulaires à l'épaule et la raideur que j'avais s'est estompée je l'ai donc recommandé à mon mari et je l'ai recommandé
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik flexofytol capsules neem, heb ik minder last van mijn artrose in de nek en lage rug.Ik vind het resultaat bevredigend,bijgevolg raad ik het iedereen aan !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Suuuuppppppeeeeer product .Je moet wel de eerste maand dubbele dosis nemen , na een maand voel je wel dat er minder ontsteking op steekt. Vriendelijke groetjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexophytol est un très bon produit qui me convient très bien pour mes articulations voilà plus d'un an que je l'utilise et j'en suis toujours contente, à recommander
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reconnu par les spécialistes, ces gélules de curcuma sont un réel bienfait pour les articulations et tendons douloureux dès le lever !! Je les prends en association avec du "Bioncondil" et vois vraiment une grande amélioration.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vanaf ik dit medicament flexofytol neem,heb ik minder pijn aan mijn gewrichten en kan ik mij zo veel beter bewegen met mijn artrose en voel ik mij veel soepeler
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over de levering en het produkt. Volgende bestelling zal ook bij jullie bestelt worden. Ik zou Farmaline aan bevelen bij vrienden Groetjes
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is mijn tweede doos... Ik denk dat het goed is voor de knieën en heupen. Iets minder bij de wervels. Ik kan steeds beter lopen, en dat is geweldig. Dus ben ik blij...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze heb ik vooral aangekocht om mijn gevoelige knieën te ondersteunen. Ik neem deze nu 2 weken in, geeft een kleine verbetering, ik veronderstel dat deze langer ingenomen moeten worden om een goed resultaat te geven. Bijkomend toch even melden: ik heb meer energie en ben minder vlug moe!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Niets om over te klagen. Correcte bestelling en snelle levering. Perfect! Ik bevestig: Niets te zeggen. Correcte bestelling en snelle levering. Perfect!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Flexofytol sinds een tweetal weken en er is momenteel een lichte verbetering te noteren aangaande de pijn. Aangezien dit soort producten over langere periodes moet worden ingenomen ben ik zeker hoopvol op verdere pijnverlichting naar de toekomst toe.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Flexofytol nu een goede 3 maanden. Ik merk toch al een lichte verbetering van mijn klachten (minder pijn overdag). Ik volg nauwgezet de aanwijzingen in de bijsluiter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product afwisselend met phytalgic en heb sindsdien minder last in mijn handen en knieën. Ik ben er zeer tevreden over en blijf het zeker gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik al minstens 2 jaar 2 uur 's morgens in gebruik ben, heb ik niet meer alle spierpijn. Ik heb mijn man weten te overtuigen, die zich er ook in heeft gestoken
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het zeer moeilijk om al een oordeel uit te spreken over dit product. Ik neem het nu al even en ondervind jammer genoeg nog weinig resultaat. Het is bovendien erg duur...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zéér goed product voor de spieren, pezen en gewrichten. Makkelijk in te nemen tabletten. Na één doos van vier tabletten daags, kan je het product zonder problemen verder innemen aan 2 tabletten per dag, onderhoudsdosis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Sinds ik dit product gebruik, heb ik al heel wat minder last van pijn in mijn knieën. Ook mijn man gebruikt flexofytol. Ook hij heeft goede resultaten.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik nam de maximale dosis gedurende 10 dagen (8/dagen) en steeg daarna tot 4/dag (zoals aanbevolen). Mijn peesontstekingsproblemen verdwenen, maar aan de andere kant ontstond er een ernstige darmontsteking waardoor ik het product onmiddellijk moest stoppen (diarree, maar vooral bloedingen). Ik moest behandeld worden voor de ontsteking gedurende +/- 6 maanden !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man is er zeer tevreden over en heeft geen bijwerkingen ,dat is ook zeer positief,en heeft toen hij aan het derde kaartje was al betering in zijn knieën gekregen
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Alle artsen bevelen kurkuma aan voor gewrichtsproblemen Voor mij, die het al een tijdje inneemt, is het waar dat ik een verbetering aan het vinden ben
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik flexofytol sinds 3 maanden en ben tot nu toe tevreden,doch ik kan nog geen voldoende resultaat waarnemen,dit zal pas na 1jaar denk ik. Ik neem het produkt zeker verder. Groeten,chris.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een opmerkelijk voedingssupplement zonder bijwerkingen om al deze gewrichts-en pezenpijnen te bestrijden, onvermijdelijk wanneer de leeftijd vordert
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na ongeveer 1 maand zeer goed effect, dosis 2x 2 caps per dag. Ik neem het na een ingreep aan de hand. Preventief tegen peespijn. Startdosis was 1 maand. 2x 4 caps per dag. Zeer tevreden.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al enige tijd regelmatig flexofytol in, maar in het geval van een pijnlijke gewrichtscrisis is dit absoluut niet genoeg, zelfs niet in hoge doseringen. Vervolgens voeg ik ampullen van arkofluid toe voor gewrichten. Met deze 2 producten samen voel ik een duidelijke verbetering. Ik controleer echter ook mijn urinewegen PH en breng deze vaak opnieuw in balans met PH+.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer lang in beslag te nemen ten minste gedurende 2 seizoenen, d.w.z. ten minste 200 dagen met een frequentie van 2 per dag en pas dan een gunstig effect op de lendenwervels
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is me voorgeschreven op de afdeling reuma in UZ Gent. Zij hadden er al zeer goede resultaten mee bereikt. Ik neem het product nu twee maand 2 per dag en heb nog weinig resultaat.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat ik al vele jaren gebruik als remedie. Ik voel niet in het bijzonder het verwachte effect. Maar gezien de vele artikelen op het product, ga ik verder.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele weken voel ik zeker verbetering aan mijn gewrichten en spieren met 2 tabletten 's morgens maar helaas krijg ik 's avonds enorm veel last van rusteloze benen...ik kan echt niet blijven liggen. Een te vlotte stoelgang...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed natuurlijk ontstekingsremmend geheel getal vervangt de ontstekingsremmer die veel secundaire ontlasting geeft als u 's morgens last heeft van fibromyalgie 2 kompres
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Soepelere bewegingen na de eerste maand bij gebruik zoals aangegeven. Bedankt.zeker bij de gewrichten die nog in goede staat verkeren is een merkelijke verbetering merkbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik flexofytol neem heb ik veel minder pijn en ook ben ik minder vlug moe , ook veel mensen van de reuma site zijn er content van en ik blijf het produkt verder nemen , ook heb ik door de flexofytol geen last van mij reflux , het is wel duur
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na het krijgen van een tip over dit product heb ik ook besloten om deze aan te schaffen.Kruiden kunnen immers geen kwaad. Sinds 2 jaar heb ik last van gewrichtspijnen in mijn vingers en kneukels en dit vooral in de herfst/winterperiode.Ik neem nu reeds 1,5 maand 2 capsules na het ontbijt.Er is wél nog een minimale last maar toch heb ik de indruk dat de pijnen voor 80% verminderd zijn. Dus geen twijfel over dit product, heb zelfs al een nieuwe grote doos aangeschaft.Als ik 2 x 2 capsules per dag zou innemen, zouden de pijnen misschien wel volledig verdwijnen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een ander product dat bij de hand moet zijn en beschikbaar moet zijn voor mensen in de veertig. Het is een product dat helpt om schade te verlichten en te stoppen. Kopen zult u zien
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg Flexofytol voorgeschreven door mijn huisarts. De spierpijnen in mijn handen worden hierdoor draaglijk. Iedereen met spierpijnen zou ik aanraden dit eens te proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog maar pas gestart maar lees heel goede reacties, kinesist raden mij dit product ook aan. Kurkuma is goed voor ontstekingen en een natuurlijk product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig middel om mijn rheumatische artritis te verlichten! Gewrichten herstellen er weliswaar niet van, maar doen volstrekt geen pijn meer! Ik ben echter wel de 'aanvangsdosis' van 2x2 per dag blijven slikken (in overleg met de fabrikant). De lagere dosis van 1x2 was niet voldoende voor mij.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aan het begin van artrose heb ik bijna 3 maanden flexofytol gebruikt en ik ben er erg blij mee. Ik ben bijna geen ontstekingsremmers meer. Echt een zeer goed product, aanbevolen door mijn reumatoloog. En geweldige prijzen hier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik dit product neem ben ik verlost van de pijn! Ik had vooral pijn in mijn bovenarmen , ik kon mijn armen nauwelijks opheffen wat super veel problemen gaf bij het aankleden! Na een maand 2 x2 capsules neem ik nu dagelijks nog 1 x2 tabletten per dag! Zo blijft mijn toestand stabiel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal voor mijn gewrichten;ik neem er elke dag twee en zo blijf ik soepel .ik heb dit product ook al aan enkele vriendinnen aanbevolen en zij zijn ook tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikt om de pijnen van reuma te verminderen. werkt initeel heel goed, maar lijkt na een tijdje een soort gewenning te geven en dus minder te werken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Wat een geluk voor mijn gewrichten sinds ik dit product heb en voor mijn maag..... Ik gebruik dit product al meer dan drie jaar en ik ben er erg blij mee.... Bovendien is dit product natuurlijk en zonder contra-indicaties.... (2 per dag)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename korting. Werkt zoals beschreven in de bijsluiter. Ik ondervind geen bijwerkingen.... of toch misschien, ik ondervind geen reflux meer. Perfect afgeleverd volgens afspraken.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een product op basis van kurkuma dat als ontstekingsremmend werkt. Normaal gesproken zou het de gewrichten flexibeler moeten maken. Van mijn kant voelde ik geen grote veranderingen na het gebruik van een doos.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, dat arthrosische pijn goed verlicht, het geneest niet, maar verlicht na ongeveer een maand ononderbroken gebruik ik ga door met deze behandeling die bij mij past.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol neem ik als natuurlijke ontstekingsremmer ben een nog maar pas mee gestart dus kan ik er verder nog niets over zeggen nog even afwachten maar ben toch hoopvol
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in te nemen, resultaten na enkele dagen.... een verbetering, gevoel van "comfort" maar je moet een paar weken wachten aantrekkelijke prijs en snelle levering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is voor mij een goede hulp om mijn gewrichten soepel te houden. en de pijn te verlichten. Een onderhoudsdosis van 2 capsules s'morgens en ik voel mij de ganse dag veel beter.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een zeer ernstige artrose-aanval raadde mijn arts me aan om minstens drie maanden lang een kuur te nemen. Na iets meer dan een maand kan ik het verschil al voelen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product aan te bevelen voor gewrichten zeer goede resultaten in een paar weken of zelfs in de duur, maar ik ben erg blij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een topproduct, het werd mij voorgesteld door dr.Bryon in de pijnkliniek , ik heb Fibromyalgië , slechte gewrichten , en dit neemt veel van mijn ontstekingspijnen weg , de verzending is ook zeer netjes , product ook goed ingepakt , een tevreden klant
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze drug doet me echt veel goeds. Het vermindert mijn pijn bij artrose. Je moet minstens een maand wachten om de effecten te voelen, maar als je het regelmatig inneemt is het perfect
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb nu 2 jaar een knieprothese met blijvende druk onder de knie en pijn bij belasting ik ben nu aan mijn tweede doos flexofytol begonnen omdat het toch verlichting geeft, deze zomer was ik 4 maand pijnloos nu 't weer kouder is heb ik wel terug wat meer last met de flexofytol wordt die toch wat minder
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog wat vroeg om definitief te oordelen, maar tot hiertoe lijkt het erg afdoend. Ik voel me minder stram en kan veel gemakkelijker bewegen.Zeker het proberen waard.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  lichte verbetering van pijn en mobiliteit Dit product wordt genomen naar aanleiding van de verplichting om anti-inflammatoire geneesmiddelen te stoppen. Ik volhardend
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het kostte me een paar maanden om een effect te voelen, maar er was een duidelijke afname van de pijn die me ervan weerhield om te slapen en ik herwon een betere mobiliteit van mijn armen, wetende dat mijn gewrichten volgens de examens 15 jaar ouder zijn dan ik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik begin pas met de capsules in te nemen. Ik kan binnen 2 maand veel beter evalueren. Ik heb gelukkig een dokter, die ook gelooft in dit type van geneesmiddel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij voorgeschreven door de chirurg die mijn knie vervangen heeft door een ^prothese van titanium. Na 1 jaar nog steeds pijn en moeite met stappen (en trappen lopen was onmogelijk). Gezien het product heel goed hielp maar bij de gewone apotheek 19,90€ kostte voor 60 capsules (à rato van 5 per dag = 15 dagen) viel dit zeer duur uit. Daarom bij Farmaline grote verpakking gekocht wegens VEEL goedkoper en het WERKT uitstekend!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Flexofytol al langer en ik kan alleen maar zeggen dat mijn gewrichten soepeler zijn en dat de pijn die ik vroeger had tijdens het stappen nu nagenoeg verdwenen zijn. Ik heb namelijk last van artrose en daar is weinig aan te verhelpen. Maar ik vindt Flexofytol een super resultaat geven.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed resultaat. Knieën minder stijf en het lijkt erop dat de progressie van artrose wordt vertraagd. Op advies van mijn arts, stop de behandeling niet.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, ik gebruik het elke dag en merk een verbetering..... Ik heb minder moeite met bepaalde bewegingen, maar ik moet wel heel regelmatig zijn.... De effecten zijn na verloop van tijd voelbaar. Aanbevolen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van gewrichtspijn waarop de gebruikelijke ontstekingsremmende middelen geen effect hadden. Na ongeveer 1 maand flexofytolgebruik is de pijn afgenomen tot 90%.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Extra goedkoop voor een grote verpakking en zo kan ik extra lang voort, want ik gebruik dat toch dagelijks om van de pijn verlost te zijn. Super product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al een hele tijd.Ik ben zeer enthousiast over de werking ervan op mijn gewrichten en zal het voor de duur van mijn leven verder blijven gebruiken. Het werkt ongelooflijk goed en heeft geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na ongeveer tien dagen worden de eerste resultaten gevoeld en verlichten echt goed, Na een maand kunnen we de dagelijkse dosis verminderen. Geen manier om zonder te doen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit produkt al geruime tijd en ben er tevreden over. Gemakkelijk in gebruik, slechts twee tabletten bij het ontbijt en draagt bij tot soepeler spieren. Ik zal dit produkt nog lang blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed product doet zijn werking volledig persoonlijk ben ik heel tevreden voel heel vlug wanneer ik het een dag niet heb ingenomen ben heel blij dat ik dit product heb leren kennen via mijn huisarts
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het nemen van Flexofytol voor bijna 2 weken. Ik kan nog niet zeggen of het goed is voor mij, want de periode voor de aanvalsdosis is een maand. Ik zal zien op dat moment.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pijn verdwijnt. Alle gewrichten worden soepel. Vroeger had ik gewrichtspijnen als gevolg van de menopauze. Nu kan ik opnieuw pijnloos bewegen. Een echt aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol werd mij voorgeschreven door mijn huisarts daar ik een ontsteken had in mijn knie. Na het nemen van een ganse maand, in hoge dosis van 3x2 capsules per dag is de ontsteking toch genezen. Ik blijf dit product verder gebruiken daar ik zwakke en ontstekingsgevoelige gewrichten heb. Ben benieuwd of dit op lange termijn verbeteringen gaat brengen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een backoperatie nam ik krachtige anti-inflammatoire geneesmiddelen. Ik stopte met het innemen van de kurkuma tabletten,2 in de ochtend, en ik was verbaasd over het resultaat meer pijn en ik voel me goed dat mijn beproeving voorbij is. Blij met het resultaat, ik kan alleen maar adviseren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik sukkel al jaren door arthrose en rizarthrose in de gewrichten en heb al veel pijnstillers geslikt met als gevolg maagpijn (reflux) erbij, tot tijdens een consult mijn huisarts sprak van FLEXOFYTOL een natuurproduct bestaande uit Curcuma longa extract. Ik neem dit bio-procuct nu ongeveer één jaar dagelijks in en voel me er heel goed mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol blijkt een effectief middel tegen gewrichtspijn, zeker in combinatie met rust. De stamme vingers die de aanleiding gaven om deze pillen te beginnen slikken zijn zo goed als verdwenen. Het zijn wel dikke pillen, niet zo makkelijk door te slikken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb een spier en gewrichts aandoening en zeer veel ontstekingen overal in mijn lichaam met flexofytol heb ik toch een beetje minder bindweefselpijn en minder ontstekingen ik zou nog iets goed moeten hebben voor de darmflora
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de huisarts Flexofytol beginnen innemen. Uiteraard mag men in het begin geen wonderen verwachten. Men moet ze blijven innemen. De eerste maand 4 en vanaf de tweede maand 2. Ik zit nu aan mijn tweede doos en ik voel een lichte verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lang leve Flexofytol, het werd me aangeraden door 4 mensen in mijn vriendenkring die het gebruiken. Ja hoor, ze hebben gelijk! Sinds ik het gebruik kan ik met mijn pijnlijke teen met artrose Terug 5 km lopen. Een aanrader!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectief product voor artrose. Beter dan anti-inflammatoire geneesmiddelen. Geen bijwerkingen..... dus dit product is heilzaam en zonder enig gezondheidsrisico
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onderhoudsmedicatie voor pijnlijke gewrichten. Neem het dagelijks zodoende mijn gewrichten soepel blijven en hopelijk de tand des tijds een beetje weerwerk bieden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voelt beter aan sinds ik flexo gebruik. Op sportief vlak een duidelijke verbetering..... Ik voel me goed en de gewrichten zijn verbeterd
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het al enkele maanden. Ik stopte omdat ik niet meer op voorraad was. Ik heb het snel aanbevolen omdat het zo effectief is als ontstekingsremmend. Ik heb last van kniepijn na 2 operaties. Geen kraakbeen meer
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  daar ik het nog niet lang genoeg neem kan ik nog maar bitter weinig relevant zeggen in verband met de werking van dit product en het nut op langer termijn
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product sedert enige maanden en ik heb veel minder ontstekingen van mijn gewrichten. Een aanrader voor mensen die last hebben van pijnlijke gewrichten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan op dit ogenblik moeilijk oordelen ,mijn bestelling was perfekt zoals afgesproken maar ik zelf heb een fout gemaakt en het verkeerde produkt bestelt ik heb een annuleer papier ontvangen en heb het produkt terug gezonden nu is het wel wachten op een reactie van Farmaline
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Kurkuma in hoge doses, aan mijn man geadviseerd door de reumatoloog die hem volgt voor zijn gewrichtsproblemen! Een goed alternatief voor niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol, gebaseerd op een extract van kurkuma, helpt de soepelheid van de gewrichten te behouden en de veroudering van het kraakbeen te beperken.Een heel goed product, helpt ook voor de stoelgang.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement werd mij aanbevolen door een vriendin. Het is moeilijk om te weten of het nuttig is of niet, maar ik ga door omdat ik geloof in het goede van kurkuma.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikt om op lange termijn minder ontstekingen te hebben in gewrichten. Dit op aanraden van mijn arts. Met al het goede dat ik lees v curcuma is dit een goed verdraagbare vorm.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Werd voorgeschreven door huisarts. Na een inname van ongeveer 14 dagen was er al resultaat merkbaar. Na een maand werd er nog verbetering waargenomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het valt nog even af te wachten, maar ik geloof wel in de goede werking van kurkuma, gecombineerd met een gezonde voeding. Wel nogal grote capsules om binnen te krijgen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben nog maar 10 dagen bezig, dus ik kan nog niet veel verandering waarnemen, dit zal allicht nog te vroeg zijn voor mijn artrose klachten, ik verneem van andere mensen dat dit wel iets langer moet ingenomen worden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  mijn man lijdt aan ernstige artrose en neemt 4 flexofytol per dag, aanbevolen door onze arts. Veel beter dan een anti-inflammatoire. aan te bevelen omdat dit product veel natuurlijker is dan andere producten
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Advies van mijn arts ben ik aan het begin van de behandeling heb ik nog geen resultaten te communiceren, maar ik kan het product heel goed ondersteunen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dank zij flexofytol heb ik geen pijn meer in mijn lies. Ik kan weer vlot stappen. De voorgeschreven radiografie van mijn heup heb ik dus niet meer laten uitvoeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super producht voor de gevrichten . Goedkoper dan bij de apotheek. Sinds ik Flexofytol gebruik heb ik Minder pijn aan de gevrichten. Farmile.be is een correcte website met een snelle levering .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het meest effectieve supplement met cucurmin..... de aangeboden prijs is de beste prijs-kwaliteitverhouding die ik nu heb gevonden, internet en andere!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn osteopaat ben ik begonnen met het innemen van Flexofytol, tegen gewrichtspijnen van reumatische oorsprong. De pijnen zijn verminderd, dus ik ben zeer tevreden over dit product.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden met de actie sinds ik dit product heb gebruikt, vind ik dat mijn gewrichten minder pijn doen en dat ik de economie heb gezien door het kopen op de boerderij
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product, dat ik al aan collega's op het werk heb aanbevolen en waar ze zelf ook blij mee zijn geweest en waar ze hetzelfde voor zichzelf zouden hebben gedaan, d.w.z. familieleden adviseren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol.......uitstekend product bij de start inmame 2 smorgens en 2 s avonds voel je na 8 a 9 dagen duidelijk een verbetering in de gewrichten. Ik had de goedkopere kurkuma van een nederlandse keten maar dat gaf geen resultaat. En de prijs bij jullie is schitterend. In de apotheek betaalde ik 54,00 euro Dus er komt een volgende bestelling aan
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Met fibromyalgie, deze kurkuma gebaseerde voedingssupplement verlicht me, het is beter dan alle drugs die over het algemeen worden aangeboden en dat zal ik niet noemen. Dank u wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol is een heel goed middel voor de gewrichten. de pijn wordt snel minder. als je probeert te stoppen met deze 'mecicatie' merk je het fysieke verschil binnen de kortste keren.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product perfect aangepast aan mijn situatie. Perfecte verpakking en zeer snelle levering. Aantrekkelijke prijs in vergelijking met de lokale apotheek. Aanbevolen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product verbetert in het bijzonder de flexibiliteit van de gewrichten en bevordert de regeneratie van gewrichten wanneer ze beschadigd of gedragen worden, het bevat geen contra-indicaties
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem kurkuma al 6 jaar voel me toch iets beter ( minder ontsteking) heb al 25 jaar last van overal ontstekingen Fibromyalgie botontkalking reuma en artrose
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol werd mij aangeraden door iemand die ook dezelfde spierziekte heeft als ik, en ik wil heel graag mededelen dat ik héél tevreden ben. Het helpt mij de pijn onder controle te houden en mijn spieren te ondersteunen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit voedingssupplement op advies van mijn huisdokter. Voor pijn in de gewrichten. Na 2 maanden voel je het wel degelijk. Ik heb eerst een kuur gedaan 2 x 2 capsules per dag en nu 2 per dag. Mijn knieën zijn niet zo pijnlijk meer na een inspanning
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Natuurlijk en effectief - Na het innemen en stoppen van dit product, kunt u het verschil voelen. Dus om continu 2 capsules per dag in te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een product van kurkuma wat sterk ontstekingswerend is op een natuurlijke manier . Daarenboven is kurkuma ook heel goed ter voorkoming van kanker . Een uitstekend product dus .
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed indien aangevuld met een ander product voor gewrichtsproblemen. Mijn fysiotherapeutische kosten zijn drastisch verlaagd! Dankzij de kurkuma!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol neemt mijn oom tegen spier stramheid. Sinds hij dit neemt kan hij veel beter stappen en gaat hij dagelijks de kippen eten geven en de eieren roven. Dit kon hij daarvoor niet meer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We zijn zeer tevreden van dit product nemen dit op aanraden van mijn dokter Met de verzending ben ik ook tevreden moet niet ver naar mij afhaalpunt, en de betaling loopt ook perfect . Maria
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het product nog maar een week en heb goede hoop dat het zal werken. Ik heb het gekocht omdat het een natuurlijke ontstekingremmer is dat de gewrichten soepelder maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem al verschillende maanden dit product. Voel me er goed bij. Minder lage rugpijn. Terug meer kracht in de benen. Weet niet of het hierdoor komt maar iedere dokter die ik hoor is er enthousiast over.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg blij met dit product dat ik zojuist heb meegemaakt en ik beveel het ten zeerste aan iedereen aan die last heeft van gewrichtsproblemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit al enige tijd in te samen met mijn partner en we vinden dit product een aanrader. ik nam eerst glucosamine , maar ben over gegaan naar dit merk ;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu aan de tweede doos Flexofytol begonnen en ben er uitermate tevreden over . ik heb artrose in mijn vingers en de pijn is verminderd , vooral s'nachts. Voor de rest voel ik veel beter en ben beweeglijker.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is ideaal voor mensen met gewricht en reuma problemen. Kurkuma is hiervan een groot onderdeel.Door de inname hiervan kan ik beter bewegen en ben ik meer actiever
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een dagelijks gebruik van Flexofytol ('s morgens en 's avonds) resulteert echt in een merkelijke vermindering van de pijn in de gewrichten zoals de knie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem deze medikament nog maar paar weken, begint toch precies stilaan wat soepeler te worden in benen en heupen. Nog verdoen voor een goed resultaat te bekomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gebaseerd op kurkuma, zeer goed voor de gezondheid van de gewrichten en flexibiliteit, verlicht pijn als gevolg van osteoartritis goed product
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds een paar maanden gebruik ik flexofytol, het werkt ontstekingsremmend maar zonder de bijwerkingen. Ik hou van dit product omdat het natuurlijk en gemakkelijk te gebruiken is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Flexofytol al meer dan een jaar en ik vind dat mijn gewrichten veel beter zijn. mijn reumatoloog raadde me aan dit te doen omdat ik veel gewrichtsproblemen heb en sindsdien neem ik ze elke dag in.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik mijn 2 Flexofytol heb genomen, geadviseerd door mijn orthopeed, heb ik een aanzienlijke verbetering gezien! Ik ga zonder aarzelen verder met mijn genezing!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Efficiënt. Te doen als een 3 maanden durende kuur. Mijn moeder die lijdt aan ernstige osteoartritis van de knieën en wervelkolom is prima mee. Wat een goede zaak deze kurkuma doet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik problemen heb met mijn linker knieschijf kocht ik op aanraden van een vriendin deze curcuma capsules. Sinds ik deze neem voel ik veel beterschap, alsook dat al mijn gewrichten meer soepel zijn geworden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Langdurige behandeling..... Ik zie de effecten nog niet.... maar ik ben ervan overtuigd dat de conditionering perfect is
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  na verschillende producten geprobeerd te hebben zonder overtuigende resultaten, raad ik dit product ten zeerste aan, ik ben tien dagen geleden begonnen met de laaddosis en ik voel al een duidelijke verbetering: zodra ik wakker word heb ik meer mobiliteit, om zonder aarzelen te adopteren!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol wordt op een heel goede manier gefabriceerd en ik neem die voor verschillende redenen al verschillende jaren nu, oa. als ontstekingsremmer bij mijn fibroklachten, maar ook als leverbeschermer daar ik toch regelmatig pijnstillers moet nemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat mij persoonlijk zeer goed bevalt. Voedingssupplement op basis van medisch advies. Ik ga er geen roman van maken, of het is goed of niet goed. De volgende keer zal ik uw enquête niet meer beantwoorden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijke oplossing voor gewrichtsproblemen. Na een maand behandeling zijn de resultaten er, ik merk minder pijn in de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen pijn meer. Super kurkuma product. Echt aan te bevelen. Heb lang gezocht en eindelijk door anderen die het gebruiken aanbevolen. Geprobeerd en wauw
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product neem ik al jaren op aanraden van mijn huisdokter. Het maakt mijn gewrichten soepeler. Minimum 3 maanden te nemen en eventueel een maand stoppen om dan weer te starten met de volgende kuur. Het is voor mij geen wondermiddel maar als ik een tijdje stop voel ik het wel aan de gewrichten!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gebruikt voor 4 jaar al op advies van mijn arts na het begin van ischias. Hij raadde me aan om in tijden van crisis 2x2 capsules in te nemen en daarna 2 in tijden van onderhoud (dus het hele jaar door). Ik geloofde het niet, maar ik moet toegeven dat het resultaat er is. Ik ben 67 jaar oud en heb geen gezamenlijke problemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  reeds jaren last van mijn spieren flexofytol helpt echt goed ik heb er enorme verbetering mee geboekt ik kan terug fietsen na hier jaren niet meer voor in staat geweest te zijn vanwege de pijn in mijn liesstreek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product ben reeds 5 weken bezig en voelt werkelijk het verschil, ik heb lupus neem 2x2 tabletjes per dag ,normaal moest ik al afbouwen naar 2 per dag maar blijf op mijn 4 omdat ik er heel goed mee ben. Heb terug 2 dozen van 180 tabletten besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik FLEXOFYTOL al een paar weken ; met gunstig resultaat ; ik heb veel minder last van mijn gewrichten ; m.a.w. ik kan nu veel soepeler bewegen. een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol bevordert in sterke mate de beweegliijkheid en verlicht de pijnen Uit ervaring kan ik het sterk aanraden als ondersteuning bij moeilijkheden bij het bewegen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, direct resultaat zonder bijwerkingen. Het werkt op vele kwalen, gemakkelijk in te nemen zonder medisch voorschrift..... Mijn hele familie begon het in te nemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend.product. De gunstige effecten zijn zeer snel op de gewrichten. Gemakkelijk op te nemen en zonder bijwerkingen. Aanbevolen voor iedereen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product pas kort in tegen (heel)pijnlijke gewrichten en moet vaststellen dat het inderdaad helpt! Het bevat Kurkuma, het werkzame bestanddeel tegen gewrichtspijnen. En wees gerust, ik probeerde al heel veel maar dit helpt echt voor mij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product was niet op voorraad maar is zeer correct de volgende dag al geleverd, zeer zeker aan te raden met als pluspunt een lagere prijs als in de apotheek om de hoek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor versterking spieren,gewrichten en pezen.Op doktersadvies genomen bij scheur in pees schouder!Na operatie blijven nemen,zeer goede revalidatie
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  geen zorgen, snelle verzending en aantrekkelijke prijs. Ik heb er een aantal besteld voor twee bekenden die ook zeer tevreden waren met deze aankoop. Ik zou ongetwijfeld teruggaan naar dezelfde weg.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Levering binnen de beloofde termijn. Perfecte verpakking. Interessante prijs. Ik neem al 2 jaar dagelijks Flexofytol en dit stelt me in staat om mijn gewrichtsproblemen te beperken. Ik zou bij Farmaline blijven bestellen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Naast de BIOCONDIL-kuren die om de 3 van de 6 maanden worden uitgevoerd, wordt een voedingssupplement aanbevolen door een gerenommeerde reumatoloog voor een probleem van vroege osteoartritis in de heup. Uitstekende resultaten........
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt wel uw gewrichten soepel te houden bij leeftijd. Gebruik het nu toch al meer dan een jaar. Het helpt en zou het iederéén aanraden het te proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reumatoïde artritis , en ben nu een aantal weken dit product aan het proberen .. en ja hoor , mijn handen kan ik nu reeds meer bewegen en ik heb er meer macht in en geen stijfheid meer . Knieën nog geen resultaat , maar ben optimistisch ! Pracht product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben overtuigd van de goede werking van Flexofytol. Curcuma is heel belangrijk en is voldoende aanwezig. Ik voel een duidelijke verbetering van de spierpijnen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je moet het natuurlijk een tijdje nemen. Ik ben het trouwens aangeraden door een professor farmacie.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gecoate rode tabletten zijn niet te moeilijk in te slikken. Maar ik zal niet in staat zijn om de effectiviteit van het product op de gewrichten te evalueren voor een paar maanden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product. De levering is altijd goed door Farmaline en de service is uitstekend. Er is niets mis met dit artikel. En wat de prijs betreft, die was perfect omdat we een korting kregen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben ongeveer een week geleden begonnen met Flexofytol en ik was verbaasd over het resultaat! Ik had na drie dagen minder pijn aan mijn rechterknie. Ik nam daarvoor reeds ontstekingremmers; daar ben ik mee opgehouden, ik had ze niet meer nodig!!! Het is niet te geloven, maar het wekt écht!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol capsules zorgen ervoor dat ik geen pijn of ontstekingen meer heb in mijn versleten kniegewricht ( gonartrose ) , hierdoor kan ik een operatie voorlopig nog uitstellen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol garandeert een optimaal effect om de normale werking van de gewrichten en pezen te behouden. Het product helpt de soepelheid van de gewrichten te behouden en de veroudering van het kraakbeen te beperken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werken zeer goed voor behandeling van mijn pijnlijke knieën. Resultaat reeds na één week inname. Gestart met een dosis van 2 per dag, en na een paar weken overgestapt naar 1 tablet per dag.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De bestelling kwam op tijd en op tijd aan. Onberispelijke service, perfecte verpakking. Ik ben blij dat te horen. Ik beveel deze site aan vanwege de ernst en expertise ervan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  onberispelijk ik beveel ik dit product aan alle mensen aan en bovendien tegen deze prijs die echt heel interessant is bij farmaline blijven bestellen bij hen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geruik Flexofytol voor stijfheid in mijn handen door artrose (vooral de vingers). Na een paar weken is de stijfheid praktisch verdwenen en kan ik mijn vingers vlot plooien. Daar ik veel knutsel is dit voor mij zeer belangrijk. Een recent onderzoek heeft ook aangewezen dat kurkuma goed is voor de hersenen (ter voorkoming van dementie) dus dat is dan tevens goed meegenomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik had 7 jaar geleden na een halve prothese en na 3 weken stond ik op zonder pijn te voelen. Sindsdien neem ik er 2 per dag, dan stop ik voor 15 dagen. Ik heb 5 jaar gewacht met het luisteren naar mijn chirurg Dr. WILLEMART in st jean brussels Omdat ik het betreur dat ik zijn voorschrift niet eerder heb opgevolgd. Nu stap ik weer op mijn paard!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gewrichtspijn is aanzienlijk afgenomen sinds mijn vrouw en ik dagelijks 2 capsules Flexofytol innam na het ontbijt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds een paar jaar neem ik 2 flexofytol per dag, deze medicatie gecombineerd met regelmatige fysiotherapie sessies, lijkt mijn artrose te verbeteren, dus ik blijf flexofytol gebruiken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het geeft de portefeuille een goed gevoel. Ik betaal per bankoverschrijving, het is veilig, we zijn snel op de hoogte van de betaling, verzending en ontvangst, geweldig als service.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik voel een duidelijke verbetering in kniepijn. Sinds ik dit product gebruik, heb ik de klassieke ontstekingsremmende middelen kunnen vergeten, tot grote vreugde van mijn maag!!! Ik ben volledig tevreden met dit product.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aanbevolen door een buurman die ook last had van gewrichtspijn. Dus heb ik zijn advies opgevolgd en ben ik begonnen met de behandeling met Flexofytol. Na drie weken voel ik een verbetering in mijn knieën.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  we gebruiken het mijn man en ik gebruiken het nu al enkele maanden, we voelen een duidelijke verbetering in de gewrichten, we gaan door met onze behandeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hartelijk telefoongesprek bij het plaatsen van de bestelling! Levering verlopen volgens telefonische afspraak = super correct ! Proficiat aan het ganse team
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol gebruik ik nu volop, zij het in een begin stadium (2 's morgens 2 's avonds) eerste maand. Ik voel er mij goed mee, maar realiseer mij dat het een poos dient gebruikt te worden om een goede basis te leggen. Ik heb er baat bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts gebruik ik Flexofytol. de pijn verdween maar kwam terug na een korte onderbreking. Sinds ik terug Flexofytol neem in een onderhoudsdosis, heb ik geen pijn meer. Ik ben dus uiterst tevreden met dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man neemt nu al een aantal weken flexofytol ; in het begin 2 capsules s'morgens en 2 capsules s'avonds ; nu nog 1 capsule s'morgens en 1 capsule s'avonds ; en zijn gewrichten voelen veel beter ; m.a.w. niet meer zo stijf en stroef ; aangeraden door onze huisdokter
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al 2 weken 4 dagen per dag..... Het enige probleem is diarree..... Voor de rest moet je de behandeling afmaken.... Momenteel zie ik niet echt significante resultaten.... maar het is te vroeg......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product moet ik dagelijks innemen. Het is gemakkelijk in te nemen in combinatie met water. Het is voor mijn gewrichten en is voorgeschreven door een specialist.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geconcentreerde kurkuma, gebruikt als een natuurlijke ontstekingsremmer, aanbevolen door mijn arts. Dagelijkse inname niet storend. Stelt mij in staat om in alle comfort verder te lopen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Flexofytol al enkele maanden en ik heb het aanbevolen aan mijn vrienden en familie. Aangezien ik een gewone sport beoefen, ontlast dit product mijn gewrichten en heb ik vertrouwen. Ik heb kunnen profiteren van de korting van het moment!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Flexofytol nu 2 weken in behandeling voor gewrichtspijnen na chemo en gebruik van Femara. Momenteel heb ik het idee dat ze werken maar normaal gezien moet je ze een maand nemen om zeker te zijn dat het helpt. Voorlopig goede resultaten!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product dat wel degelijk werkt bij ontstekingen Vermindert effectief de pijn. Je moet het wel in voldoende hoeveelheid en lang genoeg nemen. Zonder flexofytol zou ik niet verder kunnen van de pijn.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement voor gewrichten zonder bijwerkingen, kan continu ingenomen worden. Dit product geneest niet, maar verbetert het ongemak van pijnlijke gewrichten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als 60 jarige had ik na een grote wandeling of een fietstocht altijd last van mijn knieën en heupen. Ik kon bijna niet meer uit de zetel als ik wat gezeten had. Sinds ik Flexofytol neem heb ik daar helemaal geen last meer van. Je moet wel eerst één doos genomen hebben vooraleer je beterschap hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dat reeds van voor nieuwjaar en ik moet zeggen dat ik minder last heb van van nekpijn tengevolge van whyplash en ook arthrose. Curcuma is ook nog goed voor andere dingen en daardoor ga ik ze verder nemen gedurende lange tijd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pijn veroorzaakt door mijn kankermedicijn: Femara, werd ondraaglijk! Nu neem ik 10 dagen Flexofytol: 2 x 4 tabletten en ik hoefde vandaag zelfs geen extra pijnstillers te nemen. Een waar godsgeschenk!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van dit product. Het is wat m'n dokter voorschreef en daarom bestelde ik dit product. Ik zou niet kunnen zeggen of ik het anders ook besteld had.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen, maar let op dat u niet op de capsule bijt (bittere smaak + kleur). Gebrek aan inzicht achteraf om de effectiviteit te beoordelen. Ik neem het in een dosering dat de aanbevolen een omdat ik geen acuut probleem heb.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik neem deze medicatie voor osteoartritis en gewrichtspijn problemen, ik kan zeggen dat de grootte van de pil gemakkelijk in te nemen is, geen nasmaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol werd mij aangeraden door een vriendin, bij haar werd het door een specialist doorgegeven om stijfheid in de gewrichten te verbeteren, 2 's morgen en' avond en na 1 maand telkens 1 ' s morgens en 's avonds. Na 2 à 3 maanden had ik een positief resultaat, Na een jaar gebruik ik het nog steeds.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectief voedingssupplement. Het belangrijkste ingrediënt kurkuma verlicht mensen die lijden aan artrose Het vergemakkelijkt ook de darmdoorvoer
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is heel goed voor het soepel houden van de gewrichten! natuurlijk duurt het verschillende maanden vooraleer men resultaten boekt. het is zeker aan te raden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eenmaal boven de 60 jaar heeft men het moeilijk de gewrichten soepel te houden. Veel bewegen en dagelijkse inname van 2 capsules brengt enigszins verbetering in de soepelheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wij nemen flexofytol op aanraden van de huisarts. Eerst 2 x 2 capsules en nu een onderhoudsbeurt van 2 capsules 's morgends. We voelen ons er goed bij en in combinatie van voldoende bewegen levert het resultaat. We blijven het gebruiken.
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De score van 1 omdat het veel te vroeg is na 15 dagen gebruik om het effect van Flexofytol te zien. Momenteel blijven mijn gezamenlijke problemen bestaan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al bijna een jaar; het biedt een uitstekend alternatief voor ontstekingsremmende middelen en, in mijn geval, veel effectiever op de lange termijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima voedingssupplement voor de gewrichten. Gebruik het dagelijks, 2 capsules 's morgens en 1 's avonds. Je voelt het verschil na enkele weken gebruik. De reumatologe was verbaasd van de resultaten. Een tevreden gebruiker.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  herstelt de mobiliteit van het lichaam en is gemaakt met natuurlijke producten die vertrouwen geven; levering in 48 uur per kiala punt bijvoorbeeld
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb met behulp van Flexofytol voor meerdere jaren, die lijkt te verlichten mijn osteoartritis problemen. Hij werd me ook aanbevolen door een dierenarts om mijn hond te helpen die aan hetzelfde probleem lijdt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol helpt bij pijnlijke of stramme gewrichten. Helpt dus bij de gekende sportkwaaltjes, ik gebruik het soms ook gewoon preventief om kwaaltjes te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zeer goed product, bij rugpijn en gewrichtspijnen, twee s'morgens , twee s'middags en twee s'avonds de eerste drie dagen nemen Daarna één, één , één. Een goed alternatief voor al die pijnstillers, daarom voor mij vijf sterren
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat mij een perfecte voldoening geeft. Veel problemen zijn verbeterd sinds het regelmatig gebruik ervan. Zeer duidelijke uitleg op de productfiche. Uw site is aan te bevelen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik heb dit product al in een apotheek gekocht, maar u bent zeer concurrerend op het niveau genomen, daarom bestel ik het bij u en ik zal het in de toekomst opnieuw doen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is exact wat de arts voorschreef . ik voel ook een merkbaar verschil . dus ben ik tevreden zowel over het product als de service .
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al 1 maand en ik ben er blij mee. Goed product in vergelijking met andere merken wacht ik 3 maanden op een meer geschikte retraite
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hier is de tweede behandeling van Flexofytol, in 2002 was ik 49 jaar oud ik brak de 2 maléoles van mijn rechtervoet. Na een vrij zware tractie-interventie 12 dagen (2 pinoperaties etc.....) was ik te lang zonder dat ik kon lopen (3 maanden) en vooral om op mijn rechterbeen te rusten had ik pijn zonder al te pijnlijk te zijn. Het probleem dat de pijnen pas later gebeuren en nog veel meer vervelende ik neem dit product in de genezing van onderhoud heel eenvoudig en dat is super
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  we gebruiken dit nog niet lang men man is heel tevreden en zegt minder pijn te voelen in schouders en rug , ik heb moeten stoppen met nemen door een allergie van een bestanddeel .het is stukken goedkoper of bij de apotheek .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Erg tevreden over dit product. Sport vaak en dit product helpt voor mijn gewrichten en een sneller herstel. Neem dagelijks eentje 's avonds en merk met deze dosis zelfs verschil.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het nemen van Flexofytol capsules voor ongeveer twee weken nu op een snelheid van 2x2 / dag en inderdaad, ik begin door het gevoel een beter gevoel in mijn gewrichten. Ik hoop dat ik binnen een maand niet nog minder pijn zal voelen! Aan de andere kant las ik dat curcumine het wondermiddel leek te zijn voor veel ziekten, wat natuurlijk een "pluspunt" is!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn beoordeling is 5 omdat de perfecte service en tijdige levering, dit is niet de eerste keer dat ik bij Farmaline besteld heb en oprecht alles is perfect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Toen mijn fysiotherapeut mij het product Flexofytol voorstelde, omdat het volgens hem zeer effectief was voor mijn gewrichten, ben ik hem daarin gevolgd. Ondertussen neem ik het al een hele tijd en kan alleen maar zeggen dat het erg heilzaam is. Dit product bestellen bij jullie was een goede keuze.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem deze nu reeds 1 jaar aan 4 stuks per dag. In die periode zijn mijn bloedresultaten merkelijk beter geworden waardoor de dosis nu nu gehalveerd is. De betering is niet alleen in mijn bloed maar ook fysiek te merken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geadviseerd door mijn reumatoloog om te proberen een beetje meer flexibiliteit in de gewrichten te houden. Ik gebruik dit product al een tijdje en het helpt een beetje. Geen wonder, maar het is altijd veel meer.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect product, ik heb polyartritis en ideaal als aanvulling op andere medicijnen! Mijn gewrichten lijken minder stijf en mijn spieren meer ontspannen Zeer licht verteerbaar
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol bevat geen piperine, terwijl van piperine wordt gezegd dat het de absorptie van curcumine verbetert. Waarom? Waarom? In ieder geval, lijkt effectief, maar we moeten kijken naar de lange termijn. En wanneer de dosis wordt verlaagd (2 capsules per dag), heeft de pijn bij artrose de neiging om terug te keren. Moeten we de hele tijd nemen?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij voorgeschreven door mijn huisarts. Ik heb er zeer veel baat bij. Ik voel dat mijn gewrichten veel minder pijn doen. Een aanrader!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  geadviseerd door mijn arts zeer effectief als natuurlijke pijnstiller! zoals peesontsteking, cubature, enz in geval van crisis! Ga tot 8 capsules per dag....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was bijzonder aangenaam verrast toen ik na een weetal weken een dubbele dosis te nemen stilaan van al mijn onaangename pijn verlost werd. Nu bezig met de tweede doos en voel.me prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds meerdere producten gebruikt na mijn ongeval die als ze goed waren andere bijwerkingen teweeg brachten zoals verhoogde bloeddruk. Bij het gebruik van Flexofytol had ik reeds resultaat na één week. Merkelijk beter product voor de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een goed product voor mijn artrose, bevat kurkuma. Sedert ik flexofytol. Neem is mijn pijn merkelijk verminderd. Product is ook goedkoper online bij farmaline dan bij apoteek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een super product sinds ik dat neem : minder ontstekingen, soepeler gewrichten,voor mij mag dit niet ontbreken in mijn voorraad "ondersteuning van mijn gezondheid "
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik begon dit voedingssupplement te nemen op aanraden van mijn arts. Ik had al een tijdje last van pijnlijke gewrichten, vooral in de enkels en de knieën. Na amper 1 week voel ik al duidelijk verschil. De pijn is minder, ik kan weer gaan wandelen zonder me dat achteraf te beklagen. De pillen zijn wel wat groot om te slikken, en dat is het enige nadeel.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol in capsules is een uitstekend natuurlijk product met geconcentreerde kurkuma dat een enorme hoeveelheid van het nodig zou hebben om hetzelfde effect te hebben.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  goed product, ik weet het al..... maar het is voordeliger voor u dan in de apotheek. Ik zal het van u blijven kopen..... Correcte levering... Hier is mijn mening
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestel hier zeker nog bij Farmaline snelle en verzorgde levering. Ik voelde reeds na enkele dagen verbetering bij het in nemen van Flexofytol. Ik raad het zeker iedereen aan .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het nu al 3 jaar en het help mij wel vooruit ik heb fibromialgie de zwaarste graad als ik ze niet inneem voel ik het direct dank u voor flexofytol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 5 weken gebruik van 3 capsules per dag zijn mijn knieschijfpijnen (die ik al jaren had) eindelijk verdwenen ! Ik raad dit product aan aan iedereen met dergelijke pijnen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Heb al jaren last op al m'n gewrichten en sedert ik dit product neem, is de pijn zeker met de helft verminderd. Soms vergeet ik het in te nemen, of denk ik van het zal toch niet veel helpen, maar als ik ermee stop dan worden de klachten weer erger.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zinvol product bij ontstekingen moet wel over een langere termijn gebruikt worden tegenover klassieke medicatie het grote voordeel van dit product is dat het zeer maagvriendelijk is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  elke ochtend neem ik twee flexofytol capsules, geen gewrichtspijn meer, niet meer klaar om te stoppen, ik raad het sterk aan iedereen die aan artrose lijdt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een viertal weken gestart met Flexofytol, had veel last van artroze gevricht en spierpijnen. Ik voel mij op dit momenent reeds wat beter. Ik heb twee weken 4 dosissen per dag genomen en nu ben ik overgegaan naar twee per dag. Ik vraag mij af of ik niet wat langer vier dosissen moest genomen hebben. Kan iemand daar op antwoorden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het zeer goed,We worden wat ouder en hebben soms pijnlijke gewrichten,door dit te nemen zie je ons zo verbeteren ook de kraakbeenderen verbeteren;en Kurkuma is zeer gezond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik de eerste doos van 180 capsules Flexofytol aan het nemen was, dacht ik dat het niet veel zou helpen. Totdat de doos op was en ik er dus ook mee gestopt was. Toen werd het verschil wel duidelijk. Snel opnieuw een doos besteld en terug begonnen. Voor alle duidelijkheid: ik heb ernstige artrose in mijn handen en nekwervels. Google maar eens op "kurkuma en reuma" en je zal lezen dat de Ayurvedische geneeskunde dit al 2000 jaar geleden gebruikte toen wij nog in berenvellen rondliepen...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  flexofytol is een product waar ik op kan vertrouwen, sinds jaren doe ik een jaarlijkse kuur als ik problemen heb met gewrichten, knieën, knieën
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product ingenomen op aanraden van mijn homeopate. Ik sukkelde al bijna een jaar met een pijnlijke peesontsteking thv mn schouder. Ik ben niet te vinden voor cortisone inspuitingen dus koos ik voor een natuurlijk product en ik ben heel blij want het heeft écht geholpen! Na een week of twee voelde ik al beterschap. Ik heb de kuur 2 maand gedaan en ben nu zo goed als pijn vrij! Een aanrader , wel nemen zoals vermeld op de doos!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds 3 weken neem ik 2x per dag ('s morgens en 's avonds) 2 capsules. Het resultaat qua spierpijnen is toch wel wat verbeterd maar de arts wist mij sowieso te vertellen dat je deze Floxofytol kuur enkele maanden moet volhouden : eerste 4 weken 4 capsules per dag, nadien 2 capsules. Dus nog even uittesten of het resultaat bevredigend is want echt goedkoop zijn deze capsules niet!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt me deels met mijn pijn Artrose, maar volgens het advies van de arts + hyyaluforce (2 flexo 's ochtends + 2 hyalu 's avonds) stoppen anti-inflammatoire. zeggen dat ik niet langer lijden is verkeerd, maar het helpt me en beschermt de maag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  neem het al enkele maanden, ben heel tevreden over het product, minder last van mijn gewrichten en minder last van ontstekingen gemakkelijk bij jullie te bestellen en snel geleverd
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor gewrichtsproblemen. Gemakkelijk in te nemen tabletten. Aanbevolen. Snelle verzending en goed beschermd pakket. Verpakking in grote hoeveelheden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol helpt om de soepelheid in de gewrichten te bewaren. Onderhoudsdosis is 2capules elke ochtend. Bij pijn mag je ook s'avonds 2 capsules innemen. Wordt goed verdragen door de maag en is smaak-en geurloos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over de vlotte service. Vandaag besteld is inderdaad morgen geleverd. Alles wordt geleverd in een verzorgd pakketje en af en toe krijg je er nog een staaltje van één of ander verzorgingsproduct bij. Merci!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product gebruikt op voorschrift van arts-homeopaat ter behandeling van pijnlijk kniegewricht en later ook voor gedeeltelijke gescheurde supraspinatus pees (schouder). Wordt momenteel doorlopend ingenomen op advies van arts en kinesist.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om artrose te verlichten. Een van de beste in het verwerken van curcumine. Verpakt in verpakkingen van 180 stuks, ideaal voor de lange termijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik zal moeten afwachten wat dit produkt zal doen op langere termijn, maar vermits het mij door een dr werd aangeraden als zijnde een nieuw produkt voor het smeren en ondersteunen van de gewrichten denk ik dat het goed zal zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts neem ik flexofytol voor mijn artrose. Heel tevreden, heel wat minder pijn. Had stekende pijn in knie en tenen. Pijn niet volledig weg maar stekende pijn is weg. Heel content.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ter ondersteuning van spieren en gewrichten. Ik neem het al ruime tijd en ondervind een gunstig effect op mijn spieren en gewrichten. Eenvoudig in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Om duidelijk effect te hebben is het nog iets te vroeg, wij nemen het product nog maar 2 weken. De capsules zijn vrij groot om in te nemen. De levering was optimaal!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader aan iedereen die bij ouderdomsverschijnselen vanaf vijftig jaar last heeft van pijn in de gewrichten,koortsblaasjes en beschermt tevens tegen kanker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor iedereen die last van (gewrichts- of andere)ontstekingen heeft of nawerkingen van lyme is dit een perfekt middel. Na enkele weken merk je resultaat en dat is onmiskenbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na 15 jaar van glucosamine heb ik Flexofytol voor het eerst uitgeprobeerd op aanraden van een vriend. Het is nog een beetje te vroeg om mijn mening te geven over de werking. Groeten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zekere maar lichte verbetering van gewrichtspijn na 3 weken gebruik van Flexofytol. Het medicament is doeltreffend, maar je moet volharden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend medicijn tegen gewrichtspijn. Een ongemak is echter dat de pastilles redelijk groot zijn om in te slikken en je moet er 2 per dag in nemen opdat het effectief is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product leren kennen. Ik ben erg blij, ik realiseerde me na een paar dagen het aangenaam effect en raad het aan. Dank u Farmaline
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik flexofytol neem heb ik minder pijn en ben ik veel beweeglijker : de ontsteking is duidelijk vermindert ik heb ook geen maagklachten zoals voorheen met een klassieke ontstekingsremmer : positief dus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van jullie product en het is goedkoper dan de apotheek. De verzending is heel snel en het is goed tegen artrose.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt werkt heel goed , het is een heel goede ontstekingsremmer, waardoor de pijn sterk verminderd is en de mobiliteit terug een heel stuk beter is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede, natuurlijke ontstekingsremmer. Zo'n product vind men niet snel. Helpt bij zeer hevige ontstekingspijnen. Men dient een grote hoeveelheid in te nemen voor een optimaal resultaat maar het is essentieel in mijn dagelijks leven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op basis van een sterke dosis kurkuma is dit voor mij een flinke verbetering van pijnlijke gewrichten de begindosis is wel veel ( 6 st /dag ) maar met 2 stuks onderhoudsdosis valt dit wel mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een zeer goed product voor botten en spieren en is een stuk voordeliger dan bij de apotheek.de service en snelheid van leveren is prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit extract van kurkuma werd mij aangeraden door mijn arts want ik heb vaak pijn aan de gewrichten. Ik neem het drie keer per dag voor de maaltijd. Ik merk een verschil.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader voor al wie last heeft van ontstekingen op de gewrichten die veel terugkomen, vlot in te nemen en goed verdraagbaar voor de maag, duidelijk effect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De artritis in mijn knieën deed pijn. Ik gebruik dit product nu al gedurende zes maanden, en ik zie veel verbetering in mijn knieën. De capsules zijn ook makkelijk te slikken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, niet alleen voor de gewrichten zoals aangegeven , maar de kurkuma het hoofdbestanddeel is ook ontstekingsremmend Ik gebruik het als ondersteuning voor mijn fybromyalgie en heb toch de indruk dat het wat helpt . Wel een tijdje nemen voor men effect heeft
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Flexofytol al 2 maand en ik moet bekennen dat het help bij artrose, het geneest niet,maar het s een goed hulpmiddel die na een tijdje je pijn verminderd.ben begonnen 1ste week 2 en s'avond 2 pillen te nemmen met groot glas water.na 1 week neem ik alleen s'morgens nog maar ben zeer tevreden en kan het alleen maar aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed middel om soepele spieren te krijgen en ook als je pijn hebt, spierpijn wel te vertaan, en je neemt er tijdelijk meer dan helpt het serieus.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag, het lijkt me dat jullie producten een beetje duur zijn, maar ziedaar ik heb ze ondanks alles toch aangekocht, want ik heb vertrouwen in de goedheid van jullie producten. Groeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit al tijdje en is daar heel tevreden over. Hij heeft minder pijn aan zijn knieën. Hij zal dit in de toekomst zeker nog nemen. Hij kreeg dit voorgeschreven door de dokter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog niet lang gestart met Flexofytol en merk al enige verbetering. Ik ga het nog enkele maanden gebruiken en kan dan pas definitief het product beoordelen, maar ga ervan uit dat het, wegens toch snelle vermindering van de gewrichtspijnen,een goed product is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een degelijk product, werd destijds door mijn huisarts voorgeschreven maar kan dit veel voordeliger aankopen via jullie site. Ook de levering aan huis verloopt zeer vlot, super dienstverlening!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol ben ik naar aanleiding van mijn gewrichtsklachten gaan gebruiken op advies van mijn Belgische tweede huisarts.De tabletten beginnen daadwerkelijk na 2 tot 3 weken te werken en ik heb nu veel minder last van gewrichtsklachten.Ik loop de trap weer soepel op en ook met wandelen gaat het echt beter. Een duidelijk verschil met of zonder tabletten. De pillen slik ik 2 per dag en dat is voldoende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol zorgt ervoor dat mijn gewrichten soepeler worden. In deze fase van mijn leven (de menopauze) onontbeerlijk. Gemakkelijk in te nemen zonder bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol geeft mijn gewrichten meer soepelheid. In dze fase van mijn leven (menopauze) onmisbaar! Gemakkelijk in te nemen zonder bijwerkingen!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol zorgt mede voor de souplesse in mijn gewrichten. In deze fase van mijn leven (menopauze) onontbeerlijk.Gemakkelijk in te nemen zonder merkbare bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol zorgt mede voor de souplesse in mijn gewrichten. In deze fase van mijn leven (menopauze) onontbeerlijk.Gemakkelijk in te nemen zonder merkbare bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is van zuivere kurkuma, die ik bij enige twijfel ben gaan nemen. Maar het resultaat is zeer goed voor de gewrichten. Misschien moet ik de winter afwachten om het resultaat nog beter te beoordelen. Maar er is beterschap en dat verheugd mij.

Flexofytol kopen

Je kan Flexofytol van het merk Flexofytol, geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Pre-Solden of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden